2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ahh Emine'cim banada biraz gaz ver, yarın misafirim var temizlik yapmam lazım, amaa çokta uykum var (

Sorma esram,sabahtan beri kalkıyım diyorum diyorum ama havada böle kasvetli olunca oturup kaldım...
Aslında tam battaniye altında elinde çay yatma havası :))
Eşimle sabahtan beri 3 kere konuştuk her seferinde şimdi kalkıp şunu şunu yapıcam diyorum o da boşver yat tam yatma havası deyince kaldım valla...
Ama esroşş kalkmamız lazım işler bizi bekler :)

esra hamilelik nasıl gidiyor canım senin kontrolun ne zamandı. ben ilk defa bu hafta sonu mide bulantım feci sonuçlandı. diyordum hep bulanıyor ama bişey olmuyor diye diye sonunda bende çıkardım.

Nyese ben kendime saat beliryeyeyimde öyle kalkayım, saat 2 de kalkıcam :))

süpermişş Edamm evet keman çalmak çok zor diyolar ama öğrenirsin sen eminim canım bizede bi resital verirsin artık

esra hamilelik nasıl gidiyor canım senin kontrolun ne zamandı. ben ilk defa bu hafta sonu mide bulantım feci sonuçlandı. diyordum hep bulanıyor ama bişey olmuyor diye diye sonunda bende çıkardım.

valla bu aralar süper canım maşallah diyiyim ilk üç aylık dönem kötü zamanlar ikinci üç aylık dönem hamileliğin balayı dönemiymiş öylede valla hiç bi zorluk yok mide bulantısı yok gibi bişey, halsizlik yok hatta garip bi enerji var üstümde yorgunluklar bitti şişlikler yok e artık ufaklıkta kendini hissettiriyo iyice içimde pıt pıt hareket ediyo sadece tansiyonum biraz düşük oda hamilelikte zaten düşüyomuş daha iyiymiş düşük olması yüksek olması risk diyolar. Yarın sağlık ocağında randevum var canım orası 11 ekimde gel demişlerdi cuma günüde kendi doktoruma randevum var bakalım. Canım çıkartmak midenin bulantısından daha iyi o bulantıyı sürekli çekmektense bi çıkartıyosun rahatlıyosun bi güzel normal canım olabilir artık bunlar sen daha aza indirmek için hafif şeyler ye ve sürekli sık sık ye ben aç kaldığımdada çıkartıyodum hemen. Bol bol su iç canım kızartma türü hiç yeme

Nyese ben kendime saat beliryeyeyimde öyle kalkayım, saat 2 de kalkıcam :))

Tmm bende 1.5 a kadar ancak hazırlanırım iş moduna :)))

ayy nispettmi yapıyonuz siz ya biz hem çalış hem koştur koştur eve yemek yetiştir hem temizliği sıkıştır araya sizz ohh ne güzel yarım saat sonra yapayım bi saat sonra yapayım amann yat aşağıı bugün bişey yapmayım özendim valla

evet canım aç kaldım ondan oldu demekki. yemek konusunda dikkali olmam gerektiğini söyledi dr 2 kilo alınca. zaten ağır yiyecekleri sevmiyordum ben sebzeyi falan çok seviyorum. biraz ekmek beni şişiriyordu artık ekmeği kestim. buğday ekmeği yiyorum oda günde en fazla 5 ince dilim.

doydum geldim kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr

esracım çok güzel yazmışsın
senden büyükkmüyüm bennn yok canım :))
88 liyim ben
nerden aklına geldi herkesi çok güzel tanımlamışsın
çooookkkk

Zuzu nerde bu arada yaaaa

eda eşingüzel bir süpriz yaşatmış inşallah böyle heyecanlı ve süprizli huzurlu bir yaşam olur
hediyen çok anlmalı insanın istediği bişey hep akılda olan bişey daha kıymetli oluoyr nednese
bende ne alakaysa gitar kursuna yazıldım ama gidmedim o zamanlar evimizde babannem dede vardı giden gelen dolu idi kaldı belediyenin ücretsizdi :)
ama içimde gitara karşı bir sempati var

iyi yapmışsın canım dikkat edersin daha rahat geçer mevsimiyken bol bol da balık ye şuan nasıl canım çekti anlatamam bi mezgit olsada yesem

kübra bizim kiracı 2,5 aylık karnı çıkmış yani belli hamile olduğu kızda görsen 40 ilo çok zayıf
ben hamile olunca şmidi bile otobüste yer veriyolar ozamanı düşünemiyorum .))))

iyi yapmışsın canım dikkat edersin daha rahat geçer mevsimiyken bol bol da balık ye şuan nasıl canım çekti anlatamam bi mezgit olsada yesem

haftada bir gün ancak yiyorum canım evde pişirmek istemiyorum dışarda yada kayınvalidemde yiyoruz. imkanımız olsa haftada iki gün çok sağlıklı. bulamazmısın canım balık yapan biyer. canın çekmiş şimdi

akşama neler yapmayı planlıyorsuunz

bu çaamşırlar nasıl kuryacak

kızlar ben şimdeden evde çok üşüyorum dua edin gaz versinler ya bu ne biçim iş kış boyu nasıl ısıncaz bizzzzzzzzzzzz
mutfakta su buz gibi ((((((((((((((((((((((((((((((

kübra bizim kiracı 2,5 aylık karnı çıkmış yani belli hamile olduğu kızda görsen 40 ilo çok zayıf
ben hamile olunca şmidi bile otobüste yer veriyolar ozamanı düşünemiyorum .))))

valla birde zayıfların karnı geç çıkıyro diyorlar. ben çok zayıf biri değildim ama göbeğim dümdüzdü benim hayatım boyunca. benimde 2 aylıktı pırtlamıştı resmen. bende kendimi şişiriyorum metroda iyice ama yer veren olmadı daha boşvers ende tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…