2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hafta sonu neler yaptınız bakalım :)
Ben evde pinekledim
Cumartesi annem geldi. Gözleme-Katmer yaptık. Temizlik yaptım.
Pazar günüde evde kocamla oturduk yattık :)

Hafta sonu neler yaptınız bakalım :)
Ben evde pinekledim
Cumartesi annem geldi. Gözleme-Katmer yaptık. Temizlik yaptım.
Pazar günüde evde kocamla oturduk yattık :)

Ben yine çalıştım ya haftasonum bile yok
Kocamıda en fazla 3 saat gördüm
Ben geldim o yatıyor
O geldi ben yatıyorum

bugünün pazartesi olduğuna inanmak istemiyorum :)
ne çabuk geçti özellikle pazarları çok hızlı geçiyor
cumartesi işe geldim malüm erken çıktım misafirlerden dolayı koştura koştura evi silip süpürdüm üzerimi giyinip alt kata indim 5 kadar oturdular sonra bulaşık felan yukarı çıktım beyzları yıkadım içine renkli çamaşır karışmazmı o kadar bakarım nasıl oldu anlamadım tam bitti çıkardımn çamaşırları ne göreyim pes pembe nasıl üzüldüm bitün çamaşırlar ay ne yapıcam diye eşimin iş gömlekleri felan allahtan onlara bişey olmamış
ablamı aradım böyle böyle çıkartma tekrar sıcak suda kaynarda yıkansın çamaşır suyu at dedi tekrar ykattım domestos çaamşır suyu döktüm makinaya allahtan normale döndü sadece benim güpürlü olanlar gitmemiş bir kaçtane ipli atletin askıları artık bir kaç tane önemli dğil :)

pazar kahvaltı ütü çamaşır derken 4 oldu annemlere gittik kardeşim izine gelmiş askerden
gün bitti

çok yakın arkadaşımın babası vefat etmiş dün çok üzüldüm bu akşam da allahtan ibşey çıkmazsa oraya gidecem

ben haftasonu çok yoğundum walla
damatlık bindallı işlerini hallettik
koltuklarım geldi
eve rustik fln takılcaktı mutfağa takılcak demirler baharatlıklar fln vardı onlarşla uğraştık kınada dağıtacağımhediye keselerini hazırladık bide tülle bağlanması kaldı bide rahatsızdım çok yoruldum hala öksürüyorum

Ben yine çalıştım ya haftasonum bile yok
Kocamıda en fazla 3 saat gördüm
Ben geldim o yatıyor
O geldi ben yatıyorum

Ramazanın başından beri gececi çalışıyor benim eşimde.
bizimde öyle nesrinciğim. bEN evden çıkıyorum o geliyo. Sabah görmüyoruz yada yolda görüyoruz birbirimizi.
Akşamda 1,5 - 2 saat yemek yiyoz işe gidiyor. Uzun süredir hafta sonu beraberdik

aslıcım çok zor oluyor ya
bende bekliyorum dört gözle bir kere denk gelse diye
inşallah bizede denk gelir
böyle ne gece belli ne gündüz

Günaydın kızlar ben geldim.

Buketim evlendi allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.
Darısı düğündaşımla benim başıma.

Bende evlendim tabi artık evli bir hatunum.
Şimdi düğün için gün sayıyoruz

Nikahım kalabalıkdı çokda güzeldi.
Kuaförden geç çıkınca nikaha herkesden sonra gittik ama çok eğlendik.
Nikahtan sonra beni kardeşim,4 arkadaşım ve eşim (ay buda farklı bir his) yemeğe gittik.
Ordan da sevdiceğimin ailesinin yanına gittik il dışından halaları gelmişdi.
Bizimki baş başa kalma derdinde olduğu için ordan da erken kalktık tüm günü birlikde geçirdik.
Avizelerimizi seçtik,banyo dolabı bakdık.

Nikahın en eğlenceli yanı.Sevdiceğim nikah için hediye olarak aldığı kolyeyi bir türlü takamadı.
Sonunda da kolyenin takma kısmı koptu kolye hopp içimde bütün millet bizi izliyorr gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Orda bir alkış koptu tabi:):)

kız ne zaman nikahın olduuu :)) çok şaşırdımm hayırlı olsun bebişimmmm darısıı düğüneee artıkkk

Nilayyyyy hayırlı olsun canım
Allah düğününe nasip etsin bu mutluluğu
Darısı onuda atlatmaya inşallah

nilaycım hayılı olsun canımmmbir ömür mutlu olun inşallah
ne giydsin saçına duvak taktınmı?
resim var mı?

günaydınnn kızlarrrrrr iyi haftalar şimdiden herkese dilerm günlermz güzel geçerDD

hafta sonu neler yaptınız bakalm bn cumartesi hamiş olan kız arkd.yanına gittim evini temzledık akşama kadr birde canı kırmızı bıber çekmiş kışlık koyamadm dedı pazar günüde pazara cıkıp bıber attım dolaba neyse bugun sabahta işe geldm iki kız arkd.biri sordu naptın hafta sonu die bnde böyle böyle oldu dedm kışlık yaptım biras ay sen bizi dinleyen diğer arkd.demezmi sizin ne biçim evliliğiniz var biriniz nöbet tutuyor biriniz kışlık hazırlıyor ne biçimsiz bir evlilk dedi ayy nasıl gıcık oldumm ne alaka yaaaaaaa cevap bile vermedim ama ters baktım ama sinirde oldum yani kızlar

nilaycm bebemmm hayırlı ugurlu olsunnnn ınsallhhhhh foto ısterzzz :)))

bukonun da hafta sonu düğünü vardı ınsallh gusel gecmstrrr

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepimize nasılsınız neler yaptınız hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…