2011 gelin adayları buyrun sohbete

işte bunu örüyorum kızlar evlendiğimden beri 2 kız hırkası 1 erkek hırkası ördüm erkek hırkası hatta yarım 1 kolu yok şimdide buna başladım 2 tanede çemberim duruyor oyalanmak için

Hoş gelmişsin ayşe ablam ve çiğdemmm

Ayşe ablam iyi yapmışsın umarım kimsede bir şey söylemez söylerlersede dediğin gibi yorgundum dersin.
Bende durumlar aynı hazırlıklara devam ediyorum.Nikahın heyecanı sarmış durumda gün sayıyorum.Eksinleri tamamlamaya çalışıyor böyle.

Ben şimdi çıkayım kızlar malum ay sonu işler yoğunlaştı.Faturalar beni bekler çok oyalandım.
Yine gelmeye çalışırım.Edada umarım bir şey çıkmamışdır oda aklımda.Görüşürüz.

hımm nick değiştirmiş yanii

evet canım aynen öyle

anaa kız ne güzel bunlar maşallah amma da beceriklisin helal olsun valla
ben daha yeni başladım

Kızlar sonunda özel albüme evimin tamamını ekledim bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum

canımmmm evine baktım çok güzelll.
güle güle huzurla otur inşallah.
Allah erzurumdan da bir an önce kurtarsın. ablamın hakkari görevi bitti şimdi amasyada darısı size.

Günaydın kızlar zuzu imza atarken yanında kardesin mi o da çok güzel olmuş

meltemim doğumgünün kutlu olsun canım. yeni yaşında çok mutlu olmanı dilerim.

bukooooo şafakk 2 haa :)) balayını ne yaptınız bebişimmm nereye gidiyorsunuz
zuzum sizin nası geçti balayı neredeydiniz

Günaydın kızlar ben geldim..

Bukommm heyecan var mı heyecannn

nilayım sana da az kaldı naptın nikah elbisesini.

esracım çok şanslısın benimki arada yapıyor o bile çok iyi geliyor.
daha iyi olmana çok sevindim bi kaç haftaya geçer canım. evine yuvana alışırsın.

bende bebek yeleği örüyorum Ta bizim nikahtan önce başlamıştım çeyizimde bi bebek yeleği olsun diye içime doğmuş heralde :)) tabi düğün telaşından yarım kalmıştı şimdi onu örüyorum elime geçtikçe doğuma kadar bitiririm inşallah. Gerçi babanesi örmüş birsürü şimdi annemde başladı çok yeleğimiz hırkamız olucak anlaşılan

valla erkeklere cok is dusuyor canım evet onlar annelerı, onları yok saysınlar demıyorum ama bızı de onlara ezdırmıcekler yanı bu kadar basıt...

Heeehee ama bız bu aksam anneme yemege gıdıoz:)

annem daha yenı evlı oldugumuz ıcın cagırmıo tabı bıze gelın dıye...yemek yaptım bgn fazla sıze de vercem aksam gel al yersınız, sen evde ugrasma dedı...

Ben de esıme oraya gıdıp yesek nasılsa yemek yapcak annem hem de onları gormus oluruz falan dedım,once rahat edemıyorum ben evde sortlu falanım sureklı baksana falan dedı snr da gıdelım ayıp olur dedı:)

nısanlıyken falan gelırdı bıze yemege o zaman da pek rahat edemezdı ama gelırdı yanı sımdı annesının kesınlıkle etkısı oldugunu dusunuyorum...

aylin örtünmüyorum ama örtüyü çok seviyorum :)
sat bana bir tane kaça anlaşalım :)

ya çok becereksizim niye öğrenemiyorum aslında çabalamadım
ablam rüyasında öğrenmiş örgüyü uçak kuşun örneğini yapıyor deli kız bana malüm olmadı bişey bende sınav sorularını görürdüm ruyamda :)))

Tünaydınnn kızlarrr...
Gününüz güzel geçsin inşallahh :))
Zuzum düğününden sonra seni ilk defa gördüm topicte,çok sık giremiyorum bu aralar... Tebrik ederim tatlım,Allah ömür boyu mutlu,huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah :)

yok kız sana satmam hediye ederim ancak

evet bende çok beğüendim kuzum kız ben bekarkende çok örüyordum çok severim örgü örmeyi stres atıyorum kuzum

bende seviyorum el işi yapmayı aynen bende stres atıyorum sanki yaptıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…