- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.081
o artık adalina canım şuan topikte yani
hımm nick değiştirmiş yanii
Eki Görüntüle 265244
Eki Görüntüle 265243
işte bunu örüyorum kızlar evlendiğimden beri 2 kız hırkası 1 erkek hırkası ördüm erkek hırkası hatta yarım 1 kolu yok şimdide buna başladım 2 tanede çemberim duruyor oyalanmak için
Kızlar sonunda özel albüme evimin tamamını ekledim bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum
ahhh ahhh konyadaki ev cok güzel denk gelmişti canım
sınavı kazandığını öğrendiğimde cok agladımmm
çünkü bida şark demekti
zaten ağrıda bunalmıştım 2 senedir
bir kaç gün toparlanamadım
herseyi topladık ve geldik
ama simdi sukrediyorum terör yanıbasımızda ev falan hiç önemli değilmiş
sağlık mutluluk huzur olsun
suan erzurum pasinlerdeyiz bulabilceğimiz en iyi evi bulduk cnm şimdi çok şükür iyiyim
rabbim allahım cümlemizi korusun
bu aralar cok korkuyorum...
Günaydın kızlar zuzu imza atarken yanında kardesin mi o da çok güzel olmuş
zuzum sizin nası geçti balayı neredeydinizbukooooo şafakk 2 haa :)) balayını ne yaptınız bebişimmm nereye gidiyorsunuz
Günaydın kızlar ben geldim..
Bukommm heyecan var mı heyecannn
Evde annenle boyadıgınız saç rengin hangisiydi canım o resmini yüklermisin o benim çok hoşuma gitmişti ben de yapabilirim bir de nasıl bir model yaptıracaksın?sakın sarı saça mavi ya da pembe tonlarında makyaj yaptırma
Ben de brz daha ıyıyım kızlar,dun aglamadım hıc:)
alısıyorum sanırım yavastan....aksama da anneme yemege gıdıyoruz:)
dun aksam ıcın buzlukta koftem vardı onları ındırmıstım buzdolabı kısmına,esim benden 1 saat once evde oluyor ,salcalı kofte yapıp atmıs fırına ben gelınce sofrayı hazırlayıp oturduk hemen:) becerıklı bır kocam var yanı kızlar:) sagolsun cok yardımcı oluyor her konuda....
Aksam ben bulasık makınasını bosaltırken o sırada camasır makınası durdu,baktım gıtmıs almıs camasırları asıyor:)
gercı arkasından gıdıp cogunu duzelttım tekrardan:) ama olsun yınede dusunmesı bıle cok guzel...
zuzum sizin nası geçti balayı neredeydiniz
tabi canım ben zaten hak veriyorum sevdiceğime.8 yıldan fazla zamandır okul,askerlik nedeniyle zaten annesinden uzakmış sevdiceğim.
Araları ondan da soğuk.birde sevdiceğim istde kalmaya karar verince annesi hiç desteklemedi.maddi manevi.askerden yeni gelmişdi iş yoktu.
Teyzesinde kaldı.sonra bizim durum ortaya çıktı.annesi yine desteklemedi.istemeye filan gelmiyordu bir ara.geldiğinde oğlum evliliğe hazır değil gibi yorumlarda bulundu.
Bizi 10 ay sonra evine ilk kez davet etti.oda teyzesinin zoruyla.sevdiceğimde kendini benim aileme karşı iyice mahcup hissetti.ondan dolayı bence araları ısınmak yerine iyice açıldı.ki istde ev tutmalarının amacı aralarını sıcak tutmakdı ama geri tepdi.
Evet eşin bunu düşünerekde tepki gösteriyor olabilir oda zor.çünkü en önce ailesi gelmiş yanınıza sonra gitmek zorunda kalınca annesi sanırım çok içerledi vede eşine bunu çok belli etti.hakkımızda hayırlısı canım.
evet canım aynen öyle
anaa kız ne güzel bunlar maşallah amma da beceriklisin helal olsun valla
ben daha yeni başladım
Eki Görüntüle 265244
Eki Görüntüle 265243
işte bunu örüyorum kızlar evlendiğimden beri 2 kız hırkası 1 erkek hırkası ördüm erkek hırkası hatta yarım 1 kolu yok şimdide buna başladım 2 tanede çemberim duruyor oyalanmak için
nurgüll benim kzıımada örsene çok şeker bunlarrrkocişim duymasın kız dediğimi
esracım çok şanslısın benimki arada yapıyor o bile çok iyi geliyor.
daha iyi olmana çok sevindim bi kaç haftaya geçer canım. evine yuvana alışırsın.
akşam serdarın konserine gidiyoruzzzzzz
aylin örtünmüyorum ama örtüyü çok seviyorum :)
sat bana bir tane kaça anlaşalım :)
ya çok becereksizim niye öğrenemiyorum aslında çabalamadım
ablam rüyasında öğrenmiş örgüyü uçak kuşun örneğini yapıyor deli kız bana malüm olmadı bişey bende sınav sorularını görürdüm ruyamda :)))
evet bende çok beğüendim kuzum kız ben bekarkende çok örüyordum çok severim örgü örmeyi stres atıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?