2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya ben misafir geldiğinde hemen hazırlanabilecek pratik şeyler olsun istiyorum buzlukta ama ne koysam bilmiyorum. Bi geçenlerde ev yapımı lahmacun koymuştum iyi olmuştu ama bitti. neler koyabiliriz bilmiyorum

bence kurabiye yapıp koy canım
tatlı tuzlu çıkınca aynı taptaze gibi oluyor
birde ben haşhaşlı çörek yapıp koyarım azıcık ısıtınca taptaze olur
sigara böreği hazırlayıp koyabilirsin kızartması kalır bir tek

Son düzenleme:
poşetleri çıkarınca böle taş gibi oluo ya sevmiyorum
ondan kavanoz düşünmüştüm
tmm közleyip pşetlicem
maydanozda olabilir onuda yaparım hem sevmem maydonoz doğramasını bir çırpıda çıkarım hepsini

ya ben misafir geldiğinde hemen hazırlanabilecek pratik şeyler olsun istiyorum buzlukta ama ne koysam bilmiyorum. Bi geçenlerde ev yapımı lahmacun koymuştum iyi olmuştu ama bitti. neler koyabiliriz bilmiyorum

ben sigara böreği yapıp koyuyorum canım
çıkarıyorum buzluktan biraz çözülünce üzerine yumurtanın sarısını sürüp fırına veriyorum
çıtır çıtır oluyo yağda kızarttığın gibi yağlıda olmuyo
yaım saatte de pişiyo

bende denicem bunu kızartmak hem zahmetli hem ağır oluyor
kaç derecede pişiriyosun cnm

maşallah kızlar size ben hiç bişey koymadım. tam takır dolap
aaaa çok ayıpp :)) şaka canımmda hiç bişey koymasan bile domates yap koy canım çünkü şuanda çok lezzetli e biçok yemeğede konuyo sonuçta kışın en çok giden hazır olarak bu domatesler mutlaka koy bence.

ya sigara böreği koyuyum diyorum hep ama benim yaptığım sigara börekleri dolma gibi oluyo hiç incecik yapamıyorum sonra bi daha deneyim bari

ya canım hiç bişey bilmiyorum benimde sadece akolıma domates geldi . ama pişirecekmiyim doğrayacakmıyım bilemedim

kız o salatalıklar durmazki keşke dursa

kızlar sadece şu kahvaltılık biberli domates yapıp koyayım bari bende özendirdiniz. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum anlatırmısınız

su aralar domates koy canım cok güzeller
cokta basit oluyor bende şimdi yapıcam
güzelce yıkayıp kabuklarını soymadan dograyıcıya at
sonrada yemeklik olucak şekilde poşetlere koyup kaldır
kışın her yemekte kullanırsın

bende denicem bunu kızartmak hem zahmetli hem ağır oluyor
kaç derecede pişiriyosun cnm

175 derece falan pişiriyorum

kızlar sadece şu kahvaltılık biberli domates yapıp koyayım bari bende özendirdiniz. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum anlatırmısınız

biberi de domatesi de menemen yapar gibi doğruyosun kübracım
önce biberi biraz kavuruyosun sonra domatesi de atıyosun üstüne
biraz da öyle çeviriyosun
sonra buzdolabı poşetlerine birer kere yiyebileceğimiz kadar koydum soğuyunca poşetlere koydum tabi
sonra da buzluğa attım bu kadar

ya canım hiç bişey bilmiyorum benimde sadece akolıma domates geldi . ama pişirecekmiyim doğrayacakmıyım bilemedim

canım tek başına yapma zaten koca tencereyi indirip kaldıramazsın hemde domates kaynarken sıçrıyo baya mutlaka annenlerle beraber yap annen biliyodur mutlaka.

Biz şöyle yaptık melemen için domateslerin kabuklarını soyup doğradık tencereye aldık iyice kaynayınca kavonoza yarıya kadar domates koyduk arasına biraz doğranmış biber üstüne yine domates hemen ağzını kapatıp ters çeviriyosun tutuyo. Birazınada hiç biber koymadım sos olarak kullanırım diye.

KAhvaltılık iç.inde közlenmiş biberi rondodan geçiriyosun domatesleride hepsini beraber kaynatıyosun içine sarımsak çok az doğranmış maydanoz başka bişey koydukmu hatırlamıyorum ama böyleydi sanırım yine kavonozla kaldır.
Ayrıca annem domates kabuklarını ayrıyeten rondodan geçirdi kaynattık oda salça gibi oldu aynı yemeklerde kullandık çok lezzetliydi.

geçen kayınvalideme yardım ettim oda domatesleri öyle yapıyor ama gerçekten çok zahmetli yapamam yani. ondan alırım artık. pişirmeden koyacağım şebnemin dediği gibi biraz.

geçen kayınvalideme yardım ettim oda domatesleri öyle yapıyor ama gerçekten çok zahmetli yapamam yani. ondan alırım artık. pişirmeden koyacağım şebnemin dediği gibi biraz.

sen bilirsin canım ama bi miktar koy mutlaka..

Aa bide canım annem kışlık erişte kesmişti ondanda verdi bana erişte hamurundan kalan hamuruda mantı gibi kare kare kesmiş kurutmuş ondanda verdi çok pratik oluyo erişteden daha çok seviyorum onu valla

havuç konuluyor cnm birde içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…