2011 gelin adayları buyrun sohbete

zeynebin fotosunu görünce özenirsin sende merak etme

Aynen kübroşum kesinlikle dürtüklenmeye ihtiyacım var.
Tamamdır bizim kızlarıda atağa geçirdim bu akşam bakacağım
Teşekkürler kızlar.

Teşekküler canım sezon sonu olduğu için istediğim gibi beyaz elbise bulabilir miyim emin değilim.
Ama diğer elbiseden daha şık bir şey alıp duvak eklemeyide düşünüyorum kısmetse.
Teşekkür ederim fikrin için.

Kaç kilo aldın kuzucumm?Sağlıklı olsun istiyorsun sık sık az yemeli saatlerle düzenli gitmelisin.

Umarım istediğin gibi bişey bulabilirsin.Tadını çıkar her anının çok güzel zamanlar...Ben geriye dönüp baktığımda herşeyi çok güzel hatırlıyorum.İnşallah senin de herşey gönlüne göre olur...

biz eşimle anlaşmıştık sadece evet diyeceğiz diye. ikimizde utanırız değişik şeylerden. çok korkuyorduk çatlak bir memur gelir diye. allahtan memurda normal çıktı. sadece evetle kurtardık benimki biraz sessiz çıkmış ama sonradan videoda farkettim

kızlar dondurucuya kışlık birşeyler koydunuz mu?

buzluğa bezelye koydum kaynanam bikaç taze fasulye gönderdi onları koydum kışlık melemen ve kahvaltılık hazırlayıp kavanoz konserve yaptık bide barbunya koymak istiyorum ama daha alamadım fırsat bulup annem közlenmiş biber ve patlıcan yapmış fazla fazla benden kullanırsın dedi öyle işte

slm kızlar
nilay bence de beyaz ya da krem gibi bi elbise al
benim ayrıca nikahım olsaydı öyle yapardım
bileğe kadar gelen dantelli eldivenler oluyo bide o minik şapkalardan çok hoşuma gidiyo
ayrı olsa kesin bunları kombine ederdim yani

kübra aynı bizimde sizin gibi oldu sadece evet dedik
ama ben çok cılız söylemişim
eşim baya bi bağırmış
zaten sitem ediyo sonradan bana çok kısık sesle söyledin ben nasıl bağırdım diye

bende bezelye koydum
domates bibebi menemenlik gibi koydum
ayrıca domates koydum
bide annem domatesi kaynatıp şişelere kıydu ayrıca
közlenmiş biber patlıcan koyduk
taze fasülye koyduk
barbunya da koyucam ama bugün pazara gitmiyorum
haftaya alıp koyucam ondan da

benim annem melemen ve taze fasulye verdi..başka bişi koymadm

annem sadece bezelye yaptı,k.validemde domates yapmış...şimdide taze fasülye koymayı planlıyorum...

sağolun kızlar

baya hamaratsınız

ben şimdilik barbunya ve közlenmiş patlıcan,domates,kırmızı biberden salata yapıp koydum

bugünde biraz fasülye koysam çok iyi olucak

kışlık için taze fasulye ,börülce,kırmızı biber koydum
annemde kavanozlara domates yapmış
birde kahvaltılık yapmış biberli
bende patlıcanlı domatesli kahvaltılıktan yapıcam

patlıcanlarla kabakları nasıl koyucaz dolaba kızlar
patlıcanları közleyip kavanozlara koysak olurmu ki

sana da maşallah aylincim
nerdeyse bitmiş hazırlığın

ya ben misafir geldiğinde hemen hazırlanabilecek pratik şeyler olsun istiyorum buzlukta ama ne koysam bilmiyorum. Bi geçenlerde ev yapımı lahmacun koymuştum iyi olmuştu ama bitti. neler koyabiliriz bilmiyorum

patlıcanları közleyip poşetlere koy bence zeynep

birde ben gecen hafta maydanoz ve taze salatalık aldım
maydanozları güzelce yıkayıp suyu süzüldükten sonra minik minik doğradım poşetleyip kaldırdım
birde salatalıkları küçük olarak doğrayıp birer cacıklık kaldırdım dolaba kışın çok taze ve pratik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…