- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.601
ya nilay biraz bende snein gibiydim beni dürtüklediler. iyikide yapmışlar. şimdi pişman olurdum. mesela kına gecesi için uygun olsun diye basit bir elbise aldım. şimdi ki aklım olsa hiç düşünmezdim. şık olurdum. bence sende şık ol. bir defa olacak şeyler. güzel beyaz veya zisyah bir elbise altınada bir ayakkabı. saçını yaptırrırsın yeter.
zeynebin fotosunu görünce özenirsin sende merak etme
Kızlar herkese merhaba...Umarım gününüzün ilk yarısı güzel geçmiştir..
Nilaycım nikah her ne kadar kendi aranızda olacak olsa da sonuçta hayatında bir kez yaşayacağın bişey olacak inşallah.O yüzden bence de daha farklı ve günün anlamına uygun beyaz renkli bi elbise giymelisin.Hem öyle beyaz giyince kendini daha da gelin gibi hissedersin nacizane fikrimi söylemek istedim canım
Evde kahvaltı yapmak istemiyor canım hiç
gelirken ekmek arası felan yapıyorun şimdi hamur alıp o poğaçadan deneyeyim sabahları hem eşim yer hem ben offfffffff hep boğaz ya çok aldım sağlıklı bir şekilde vermem lazım
Umarım istediğin gibi bişey bulabilirsin.Tadını çıkar her anının çok güzel zamanlar...Ben geriye dönüp baktığımda herşeyi çok güzel hatırlıyorum.İnşallah senin de herşey gönlüne göre olur...Teşekküler canım sezon sonu olduğu için istediğim gibi beyaz elbise bulabilir miyim emin değilim.
Ama diğer elbiseden daha şık bir şey alıp duvak eklemeyide düşünüyorum kısmetse.
Teşekkür ederim fikrin için.
ay kızlarr benimde nikahta söyleyeceğime dair bir sürü şey vardı kafamda o an hepsi silindi...sesim bile çıkmadı ya kadın tam 3 kez evet dedirtti bana nasıl rezil olmuştum :) :) en sonunda ya dedim napiiim bu kadar çıkıyor sesim ...
Umarım istediğin gibi bişey bulabilirsin.Tadını çıkar her anının çok güzel zamanlar...Ben geriye dönüp baktığımda herşeyi çok güzel hatırlıyorum.İnşallah senin de herşey gönlüne göre olur...
kızlar dondurucuya kışlık birşeyler koydunuz mu?
kızlar dondurucuya kışlık birşeyler koydunuz mu?
Ben koydum canım.Dolmalık biber ve kabakları dolma yapmaya hazır şekilde içlerini boşaltıp koydum.sonra yeşil fasülye koydum.Bir de domates ve yeşil biberleri menemenlik doğrayıp koydum.Malum kışın domateslerin tadı,tuzu olmuyo...kızlar dondurucuya kışlık birşeyler koydunuz mu?
benim annem melemen ve taze fasulye verdi..başka bişi koymadm
buzluğa bezelye koydum kaynanam bikaç taze fasulye gönderdi onları koydum kışlık melemen ve kahvaltılık hazırlayıp kavanoz konserve yaptık bide barbunya koymak istiyorum ama daha alamadım fırsat bulup annem közlenmiş biber ve patlıcan yapmış fazla fazla benden kullanırsın dedi öyle işte
annem sadece bezelye yaptı,k.validemde domates yapmış...şimdide taze fasülye koymayı planlıyorum...
Ben koydum canım.Dolmalık biber ve kabakları dolma yapmaya hazır şekilde içlerini boşaltıp koydum.sonra yeşil fasülye koydum.Bir de domates ve yeşil biberleri menemenlik doğrayıp koydum.Malum kışın domateslerin tadı,tuzu olmuyo...
bende bezelye koydum
domates bibebi menemenlik gibi koydum
ayrıca domates koydum
bide annem domatesi kaynatıp şişelere kıydu ayrıca
közlenmiş biber patlıcan koyduk
taze fasülye koyduk
barbunya da koyucam ama bugün pazara gitmiyorum
haftaya alıp koyucam ondan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?