- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.441
boşver cnm atlatmıssınya misafiri en güzeli bu..
liseden kızlar ne zaman gelicez diyolar..kendime güvenipte çağıramıyorum ki
günaydın kızlar çok hastayım dün akşam hep yattım her tarafım ağrıyor sanki bir kırgınlık var üzer,mde sabah geçer dedim ama geçmedi böyle sürerse öğleden sonra izin alacağım
toz krem şanti bir paketmi deneyelim bu kadr başka bişey yok pudra şekeri felan 3mlz den mi oluyor
akşam işten çıkmadan önce eşimin amcasının kızı eşiyle kahve içmeye gelicez dedi bende buyrun gelin dedim
yarım saatte erken çıktım buketin kek tarfiniden yaptım çok çabuk pişti ben bu bizim fırını anlayamıyorum bazen geç bazen erken pişti birşeyler daha yaptım kuruyemiş felan yetiştirdim eşimde yardım etti toplam 12 kişiydik çay felan 2demlik koydum havaalrda serin iyi gitti baya ama bende çok yoruldum şaşırmışlardı iştn geldikten sonra yaptığıma :) aslnda yabancı değil özelliklede geç söylemişler uğraşmayayım diye ama olsun sade bir kuruyemiş felan koymak içimden gelmedi iyi kötü yendi geçti ay bir çocuk var eşimin en kiçük amca oğlu 4 felan gidiyor o bitti varmı bu bitti varmı her iki masayıda sildi süpürdü nerdeyse kayınpederimde dedi çok ayıp öyle şeyler istenme söylenmez bir daha deme .)
10,30 gibi gittiler süpürge bulaşık birde ben bakayım tatlarına derken 12 oldu
öyle işte bir akşamda böyle geçti gitti
Sivas yolu bile çok kötü, bizi getiren abi teröristlerin Sivas'ta dağa çıkarıldığı yeri gösterdi.
Yani güvenli bulduğumuz Sivas bile terör yuvası.
Pasinleri tam hatırlayamadım ama zannedersem otobüsler oranın tesisinde duruyor.
Hasankale'den geçiyoruz, Hınıs yolu yana ayrılıyor orayıda görmüştüm.
merhaba arkadşalar,
şebnem nasılsın evlendikten sonra hiç gözükmedin:82:
kesinlikle çok haklısın
eğer aynı yoldan gidiyorsak
erzincan,erzurum,pasinler,köprüköy,horasan,sarıkamış,kars,ağrı,ığdır olmalı
yani pasinlerden geçiyorsundur canım
Allah'ım herkesi korusun
ben bu mesleği yapmama ragmen bu aralar tek başıma çıkmaya korkuyorum
akşam işten çıkmadan önce eşimin amcasının kızı eşiyle kahve içmeye gelicez dedi bende buyrun gelin dedim
yarım saatte erken çıktım buketin kek tarfiniden yaptım çok çabuk pişti ben bu bizim fırını anlayamıyorum bazen geç bazen erken pişti birşeyler daha yaptım kuruyemiş felan yetiştirdim eşimde yardım etti toplam 12 kişiydik çay felan 2demlik koydum havaalrda serin iyi gitti baya ama bende çok yoruldum şaşırmışlardı iştn geldikten sonra yaptığıma :) aslnda yabancı değil özelliklede geç söylemişler uğraşmayayım diye ama olsun sade bir kuruyemiş felan koymak içimden gelmedi iyi kötü yendi geçti ay bir çocuk var eşimin en kiçük amca oğlu 4 felan gidiyor o bitti varmı bu bitti varmı her iki masayıda sildi süpürdü nerdeyse kayınpederimde dedi çok ayıp öyle şeyler istenme söylenmez bir daha deme .)
10,30 gibi gittiler süpürge bulaşık birde ben bakayım tatlarına derken 12 oldu
öyle işte bir akşamda böyle geçti gitti
günaydın kızlar çok hastayım dün akşam hep yattım her tarafım ağrıyor sanki bir kırgınlık var üzer,mde sabah geçer dedim ama geçmedi böyle sürerse öğleden sonra izin alacağım
Rabbim hepimizi polis ve askerlerimizi korusun.
Dün eşim gece geldi Erzurum'dan sabaha kadar gözümü bile kırpmadım çok tedirgin oldum.
Canım otobüs köprüköyden gelmiyor, kağızman tarafından geliyor.
Ama özel araçla gelip gidince Ağrı üzerinden gidiyoruz, oranın yolu daha iyi, en azından hep şehiriçinden gidiliyor.
al kuzum tabi..zaten nasıl çalışıyosunuz maşallah subhanallah ben dayanamam gibi geliyo bana.
en fazla iki hafta daha çalışıp çıkıcaksın kuzum biraz daha sabır..ama bugun dinlen tabi izin al..hala bilmiyolarmı hamile oldugunu patronlar
slm kızlarrr,,,
evlendim geldim ben dee....
evlilige,evime alısmaya calısıyorum ama annemi cok ozluyorum
bir odamın camından annemin evi gorunuyor habire gidip bakiyorum acaba napiyorlar diye...cok zormus ya...cok agladım balayından geldikten snr ama dun ise baslayınca pek aglayacak fırsat kalmadı oyalandım is yerinde...
cok mu anneciyim ben bilmiyorum ama bana cok zor geldi surekli gidip onları gormek istiyorum...siz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz annenize...
buarada hic yemek yapmayi bilmeyen ben yemek yapiyorum artık kızlar:)
is basa dusunce oluyormus....
simdiye kadar taze fasulye,bamya,brokoli salatası,tavuk sote,pilav ve pacanga boregi (tabiki hazır yufkadan:) )yaptım hepsi de guzel oldu...
hatta kıslık bile hazırladım:) kırmızı biberle patlıcan kozleyip attım dolabıma,astım ben kendimi:)
slm kızlarrr,,,
evlendim geldim ben dee....
evlilige,evime alısmaya calısıyorum ama annemi cok ozluyorum
bir odamın camından annemin evi gorunuyor habire gidip bakiyorum acaba napiyorlar diye...cok zormus ya...cok agladım balayından geldikten snr ama dun ise baslayınca pek aglayacak fırsat kalmadı oyalandım is yerinde...
cok mu anneciyim ben bilmiyorum ama bana cok zor geldi surekli gidip onları gormek istiyorum...siz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz annenize...
buarada hic yemek yapmayi bilmeyen ben yemek yapiyorum artık kızlar:)
is basa dusunce oluyormus....
simdiye kadar taze fasulye,bamya,brokoli salatası,tavuk sote,pilav ve pacanga boregi (tabiki hazır yufkadan:) )yaptım hepsi de guzel oldu...
hatta kıslık bile hazırladım:) kırmızı biberle patlıcan kozleyip attım dolabıma,astım ben kendimi:)
sağol gizem iyiyim sen nasılsın
evet ya baya bi gelemedim
ancak toparlandık
senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?