- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #95.281
bende 85 liyim ama gel sen beni görama en güzeli küçük göstermek.
saçmalama kübra..
hiç yaşını göstermiyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 85 liyim ama gel sen beni görama en güzeli küçük göstermek.
hoşgeldin eda. ben bu ara çok iyiyim sanırım düzelecek gibi şu mide bulantıları eskisi gibi keskin değil. ama hala tiksindiğim şeyler var. sucuk sosis falan görmeye bile dayanamıyorum. parfüm ve ağır kokular benide zorluyor. ve sebze yemeği keisnlikle en büyük rahatlık. belkide uzun süredir sebze yediğim içim midem rahatladı eda
hoşbuldum canım, sebze gerçekten mideme cok iyi geldi
annem bide hiç sarımsak koymamış pul biber koymamış
dün tartıldım 4 kilo vermişim sürekli grissini ve müsli yediğim için
Inşallah benim bulantılar da kesilir kübra
hayırlı cumalar kızlar
umarım hepimizi cok güzel bir hafta sonu bekliyordur
benim hamilelik bi garip oldu sürekli midem bulanıyor bi de burnuma garip kokular geliyor
servisten kendimi atasım var
dün bitane kadından rica ettim bu parfümü sıkmayın lütfen yada benim yakınımda oturmayın
ben dayanamıyorum diye
kaç gündür kozyatağında servisten inip eşime kendimi aldırıyorum ordan eve gidiyoruz
dayanamıyorum kokulara
dün anneme gittik annem bol vitaminli yemekler yapmış baharatını az koymuş sağolsun gece biraz daha rahat uyudum
Nilay Nuga pastanesinde mi oturdunuz? E5 in orda
saçmalama kübra..
hiç yaşını göstermiyosun![]()
durakta kız otbüs geçtimi dedi yok dedim dersaneyemi dedim konuşmaya yer arıyorum :) yoksa yol sıkıcı oluyor
kız da siz bitirdiniz mi dedi evet ddim 8 sene oldu kız aptal aptal baktı suratıma :) sanki 2 sene olmuş gibi yani küçük göstermekte bazen sinir bozucu oluyor kız yanımda ablam gibi :
sen şimdi evlisindirde dedi evet dedim şaka gibisin dedi dalgamı geçti artık anlamadım
ayh ne bileyim eda kapalı olduğum içinmi bilmiyorum bana büyük gösteriyorsun diyorlar hep.
yok yok hiçde öyle değilsin..diyenler kendilerine baksın önce..![]()
yaaa bu ruslar insanı sinir etnek için yaratılmış sanırımmm
offf çok sinirlebdim deli oldummm yaa
2 aydır gümrükten mal çekemediler
beceriksizler yaa
onu gönder bunu gönder
yok artık göndercek belge resim kalmadı
şimdi kavga edicem kadınla
offffffffffffffffff ayy çok gerildim