• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin eda. ben bu ara çok iyiyim sanırım düzelecek gibi şu mide bulantıları eskisi gibi keskin değil. ama hala tiksindiğim şeyler var. sucuk sosis falan görmeye bile dayanamıyorum. parfüm ve ağır kokular benide zorluyor. ve sebze yemeği keisnlikle en büyük rahatlık. belkide uzun süredir sebze yediğim içim midem rahatladı eda

hoşbuldum canım, sebze gerçekten mideme cok iyi geldi
annem bide hiç sarımsak koymamış pul biber koymamış
dün tartıldım 4 kilo vermişim sürekli grissini ve müsli yediğim için
Inşallah benim bulantılar da kesilir kübra

hoşbuldum canım, sebze gerçekten mideme cok iyi geldi
annem bide hiç sarımsak koymamış pul biber koymamış
dün tartıldım 4 kilo vermişim sürekli grissini ve müsli yediğim için
Inşallah benim bulantılar da kesilir kübra

inşallah canım zaten en fazla 3. aya kadar devam eder diyorlar bulantılar. ben 1 kilo aldım ama acayip karnım şişti. ablamlara sordum ya şişkinliktir dediler yada benim iç karnım küçük olduğu için dış karnım büyüyebilirmiş.

hayırlı cumalar kızlar
umarım hepimizi cok güzel bir hafta sonu bekliyordur
benim hamilelik bi garip oldu sürekli midem bulanıyor bi de burnuma garip kokular geliyor
servisten kendimi atasım var
dün bitane kadından rica ettim bu parfümü sıkmayın lütfen yada benim yakınımda oturmayın
ben dayanamıyorum diye
kaç gündür kozyatağında servisten inip eşime kendimi aldırıyorum ordan eve gidiyoruz
dayanamıyorum kokulara

dün anneme gittik annem bol vitaminli yemekler yapmış baharatını az koymuş sağolsun gece biraz daha rahat uyudum

Nilay Nuga pastanesinde mi oturdunuz? E5 in orda

Oy oy oy kıyamam sana.İlk zamanlar canım sonrası daha rahat olur inşallah.
İsmine dikkat etmedim kuzucum ama huzurevi durağının üzerindeki bir pastanede.

durakta kız otbüs geçtimi dedi yok dedim dersaneyemi dedim konuşmaya yer arıyorum :) yoksa yol sıkıcı oluyor

kız da siz bitirdiniz mi dedi evet ddim 8 sene oldu kız aptal aptal baktı suratıma :) sanki 2 sene olmuş gibi yani küçük göstermekte bazen sinir bozucu oluyor kız yanımda ablam gibi ::(

sen şimdi evlisindirde dedi evet dedim şaka gibisin dedi dalgamı geçti artık anlamadım

Ayse ben zaten o elbisemi giyicem nedense taktım altına sadece degişik ayakkabı ve çanta aldım annem-babam giymemi hiç istemiyo hatta mercan rengi yeni bir elbise de aldık onu da kına giyerim :)kına sehir dısında olucak ona da gidicektim ama bana istanbul yolları gözüktü yine kınaya gidemiyorum :(şimdi o saç rengim karameldi balım ben ondan yaptırsam yanlış olucak o yüzden farklı bir renk istedim Denizimm yaptır canımm arada degişiklik ii oluyor

hani benim el örmesi kolzet takımım vardıya siyahlı çiçekli

ablamda dediki düğünde bitti elim aylak kaldı yine bende öyle kapı önü paspas yap dedim

çiçekli paspas komik olmaz demi

durakta kız otbüs geçtimi dedi yok dedim dersaneyemi dedim konuşmaya yer arıyorum :) yoksa yol sıkıcı oluyor

kız da siz bitirdiniz mi dedi evet ddim 8 sene oldu kız aptal aptal baktı suratıma :) sanki 2 sene olmuş gibi yani küçük göstermekte bazen sinir bozucu oluyor kız yanımda ablam gibi ::(

sen şimdi evlisindirde dedi evet dedim şaka gibisin dedi dalgamı geçti artık anlamadım

:9::9::9::9::9:
ayy çok güldüm deniz komikmiş

benimde kına keselerini fln alırken geldi başıma

uğur böceklerine bakıodum bi kadın geldi aldı elimden dur ben bakım dedi kızına gösterdi
bende baktım suratın aptal aptal
ooo dedi senin yaşın kaç daha
senin kınana kadar ne modeller çıkar değişik dedi :90:

yaaa bu ruslar insanı sinir etnek için yaratılmış sanırımmm
offf çok sinirlebdim deli oldummm yaa

2 aydır gümrükten mal çekemediler
beceriksizler yaa
onu gönder bunu gönder
yok artık göndercek belge resim kalmadı

şimdi kavga edicem kadınla

offffffffffffffffff ayy çok gerildim

yaaa bu ruslar insanı sinir etnek için yaratılmış sanırımmm
offf çok sinirlebdim deli oldummm yaa

2 aydır gümrükten mal çekemediler
beceriksizler yaa
onu gönder bunu gönder
yok artık göndercek belge resim kalmadı

şimdi kavga edicem kadınla

offffffffffffffffff ayy çok gerildim

ne işle ugrasıyosun gözde

yurt dışı ve yurt içi yedek malzeme satışı elektronik üzerine
aynı zamanda şuan izinde olan bi ablamızın yerine yurtdışı vize uçak otel ayarlamaları seyehat organizasyonlarınıda yapıyorum

o yüzden patlama noktamdayım bu gün bitsede rahatlasam biraz

Back
X