2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben sözluyum :asigim:
süreklı ceyıs alıyorum
düğünde ınş nisanda olmadı temmuzda en geç allah ızın verırse ama sızede katılım dedım
2010 da yanı

ben sözluyum :asigim:
süreklı ceyıs alıyorum
düğünde ınş nisanda olmadı temmuzda en geç allah ızın verırse ama sızede katılım dedım
2010 da yanı

evet bizede katıl bizden deneyimli olarak baksana bizim daha sözümüz bile olmadı. senin sözün nasıl oldu? neler alındı? siz ne aldınız? paylaşırsan sevinirim valla. ben şimdiden araştırmalara başladım söz nasıl olucak diye.

kıs al al daha bitiremedin mi sen çeyizleri...

evet çeyiz bakanı hep topiklerde rastlıyodum sana şunu aldım bunu aldım diye. =))

en küçüğünüz benim galiba 90 lıyım

:1hug:

kıs al al daha bitiremedin mi sen çeyizleri...
yok anam ömur bıter ceyıs bıtmez
ama kızlara göre benım ceyıs 10 kişiye yetermışkaydirigubbakcemile3

anlatım canlarım
benım aılem memlekette yasıyo (niğde)
onun aılesıde(rize)
önce hala amca enıste abla yenge dayı derken ısteme oldu babam olmaz dedı-tatlicadiarzu-
ben okadr yoldan geldım senın aılenden annen yada baban kesın olcak
bölece ılkıınde bı husrana uyradık
o gun hemen halam(nışanlımın)tmm ben arıyom dedı hemen k babam geldı aradan 3 gun gectı gene ısteme oldu
k valıdem amelıyat olduğu ıcın gelemedı :sinifsinif:
neyse ısteme oldu babam dedı buyuklere soralım sonra bunlar gıttı
şu gun gelın denıldı söz keselım
bız zaten onceden yuzuklerı almıştık:kedi:
neyse o gun geldı(30 hazıran) söz gunum
ben kuafore gec gıttım işyermden cıktım evde yattım uycam yengem dıo sen delı mısn nan heycan yok bendekaydirigubbakcemile3
neyse aksam gıttım saat 9da onlar gelcek ben 8:45 hala kuafordeyım
neyse kosa kosa eve geldım
bana askım ıkı kıyafet almstı bırı etek gomlek bırı mını elbıse
benkosa kosa eve geldım ablam corabımı gıydırıyo yengem kıyafetımı ana oda ne :1shok:
elbıse daracık yurudukce etek duz ustu oluo
neyse cıkardım hemen etek ve gomleğı gıydım zemuszemus

sonra kapı caldı:1shok:ben ne etcem bılemedım işte geldıler ısteme oldu tekrar yanı 3 kez ısteme oldu
neyse ben ılk geldıklerınde cay kurabıye kuru pasta verdım(kurabıyelerde baş harflermız yazıyordu)
sonra ısteme gunu kahve dağıttım
sonra yuzukler takıldı
bızde sözde bısey takılmaz takı olarak
askım hem söz yuzuklerımızı aldı hemde tek taş aldı:lepinu taktı bana
bohcayı bız nışanda yapmayı düşünüyoruz
ozmnda sadece nışanlım ve bana cunku aıle cok masraf oluyokı ıkımızın aılesıde karısmaz bıze zemuszemusne dersek ok derler saolsunlar

düğün olunca ben k valıdem k babam ve gorumceme bohca yapcam zaten balayı ıcın bız rizeye gtmeyı dusunuyoruz bölece hem mıs gıbı denız yesıllık olcak hemde aılemızın gonlu olcak
sonra niğdeye gıdıp el öpcez

bıraz uzun anlatımkı topıc renklensın
sormak ıstedığınız bısey var mı

bence uzun deil tam tersine böyle anlatman iyi oldu. bizde söz kesilince söz tepsisi verilir damada birde bi bohçaya havlu ve çamaşır konur istersen başka şeyler de koyarsında sözde mutlaka vardır siz öle bişey yapmadınız mı

söz tepsısı mı yok cnm ablam tuttu susledık falan
ama bızde verılmez sözde
yengemde mendıl susleyıp vermıştı konuklara
adetler değişıyor demekkı

o gun benı en cok üzen olay annem yanımda olamamıştı mafoldumben sonra yuzukler takıldı
annemı aradık
annem kıızım dedı basladı ağlamaya tabı bende :gitme:sonra nışanlım telı aldı
annecığım işte ona cok ı bakcam uzulme falan fılan dedı sonra gene ben aldım telı konstum az sonora bana sarıldı aşkım ölece bıttı o gun

cnm ben söz resımlerını eklemıstım aslında ama sıldım
nışanlım kızıyo zaten bellı süre kalcak dıe koydum sonra sıldım
o yuzden resım yok maalesef cnm
ama ıstersen nışanlımla resmımı koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…