- 12 Haziran 2010
- 225
- 0
- 96
- Konu Sahibi ayseyilmazer39
tabiki yine en büyük derdimiz sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı. bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 23-28 arası açıklanır.
eskidendi o 19-20 günde açıklanması
yine kök söktürecekler bize
cnm naptn dgsye başvurdun mu 8 haziranda sondu.ben geçen hafta başvurdum
evet canım başvurdum ta geçen çarşamba:))
trabzon da gireceğim sınava
hayırlı olsn cnm.ist sosyoloji yazackmısın rakiplerimi araştırıorumda :)
kız ben senin rakibin olamam ki
hiç ders çalışamıyorum,işte denem kitabı alacağım haftaya başlayacağım çalışmaya
ha eğer şöyle ucundan iyi bir puan alırsam kazara
yazarım tercihlerimi ama istanbul yazmam ben istemiyorum orayı ya ondan :26:
yani geçen sene düşük puan alan yerleri yazarım
geçen sene senin yazdığın sakaryayı mesela ama istanbul yazmam emin ol canım
aman şuan benim için önemli olan şu sonuçlar açıklansın bütünlemeye kaldım mı kalmadım mı onu merak ediyorum:18:
ben istanbulda oturuorum sakaryayı geçen sene hem yakın olduğundan hemde memleketim olduğundan ilk 2 ye yazmıştım ilk tercihe yerleştim.netlerim çok iyi deildi biliosun 212 yle kazanmıştm ist üni geçen sene 245 le kapattı ama her sene deişio puanlar 2009 da 268 le kapatmıştı mesela.tercih eden kişinin sayısına göre deişio puanlar her sene.sen mat yapabiliomusun ? türkçen nasıl dgs nin türkçesi öss türkçesi gibi deildir daha basit oluyor.aslında matematiğide öyle ama ben her türlü mat yapamıorum geçen sene 2 doğrum cıkmıstı 1 yanlıs 80 sorudan türkçeyle krtardım onda da 70 doğru 10 yanlıs.bu sene ilk tercihe ist üni,, sakaryayı 2 ve 3 e yazcam ikinci öğretimini de düşünüorum.aslında sen giresundasın erzurum fln yakın sana oralarıda yazabilirsn
ya işte aklımda elazığ var kütahya,erzurum oraları yazacağım ama istanbul yazmam
istanbul sevmiyorum ya sadece yılda 2 haftalığına gezmeye gidiyorum ailemle o kadar:)
ben matematik yapamıyorum ama şöyle yaş soruları oluyor onlara bakıyorum
yapmaya çalışıyorum 1-2 tane işaretliyorum
öss'de de 1-2 tane yaptım ya 1'i yanlış 1'i doğru çıkıyor ya da 2 si de doğru tutturamıyorum yani
işte eğer kolaysa sorular bir kaç tane yaparım biliyorsun eşit ağırlıktan alıyor sosyoloji o yüzden kendimi sıkacağım
türkçe de 80 sorudan en fazla 40-45 tane yaparım diye düşünüyorum
ama öss'den kolay diyorsun ona göre söylüyorum bunu
ders çalışmaya başlayınca daha da belirginleşir ne yapacağım
ne güzel geçen sene sen ilk tercihine yerleşmişsin
bu sene istanbul üniversitesine kesin yerleşirsin o zaman hem daha iyi puan da alırsın ohh:))
ne güzel ya inşallah hakkında hayırlısı olur ya
bu sene geçen senelere göre rakipler az gibi geliyo bana 2009 da aöf ye sosyoloji acılınca herkes ona yöneldi bide sosyolojiyi dgsde sadece aöf sosyal bilimler ve sosyal hizmetler mezunları yazabilio aöf de de dgs sınavının olduğunu bilen az kişi war :) bide geçiş düşünen adaylar az.ben geçen sene aöf sınavında snftakilere soruodum sosyal bilimlerde okuolardı hepsi dgs ne dediler bana.aslında bnde araştırmasam bilmeyecektm bizim apartmanda 2 kız girmişti eskiden biri kazandı öbürü kazanamamıştı ve zor bi sınav olduğunu sölüodu.ama dgs de en düşük puanlı bölüm sosyoloji geçen sene en düşük 181 le kapattı.mühendislikler fln 270 den aşağı deil yani klavuzu incelersin anlarsın o klavuzdaki geçen sene yerleşenlerin puanları 2011 dgs klavuzu ösym nin sitesinde war bakmışsındır mutlaka.senin yernde olsam bende ikamet ettiğim yere yakın üniversitelerden baslarım.bide dgsde aöbp war aöf notların ne kdr yüksek olursa dgs puanın o kdr yüksek oluyor bana geçen sene 55 gelmişti 3 bütüm olduğundan bütte 2 sini vermştm iktisatı verememiştim şimdi bu sene ondan da geçiorum akademik ortalamam 58,25 ti geçen sene 62,87 oldu iktisatta eklenecek 63,00 bulur diorum aöbp te en az 60 olur die tahmin ediorum.ben puanım ne olursa olsun ayarladım tercihleri sıralayıp yazdm bi kağıda tercih yaparken o şekilde yapıcam.çünkü dediğim gibi standart sapmalar her yıl deişio dgsde puanlarda deişio tabi bide giren kişinin sayısına göre tercih eden kişinin sayısına göre vs.hayırlısı olsun ya ama ben eminim düşük puan bile alsan kesin yerleşirsin bunun garantisini veririrm sadece fazla uçma odtü fln geçirme aklından baya bi yüksek boğaziçi odtü hacettepe ankara üni galatasaray bunlar acaip yüksek.aynı zamanda sosyal hizmetlerde yksek ben düşünmüorum zaten sosyal hizmetler hepsini sosyoloji yazcam geçen sene olduuğu gibi.bide mutlaka haberleşelim dgsden snra puanla acıklandığında falan tercihlerde de haberleşelim.burdan konuşuruz yine.
tamam zaten ben sürekli buraya giriyorum sen bir şeyler yazmış mısın diye bakıyorum:))
sen benden deneyimli olduğun için tercih konusunda bana yardımcı olursun değil mi?
ya ben neresi olursa olsun yerleşeyim de gerisini düşünmüyorum:)
evet ben de geçen sene bilmiyordum dgs'ye girebileceğimi bi kız vardı bizim bölümden sakarya sosyolojiye geçmiş diye nette okudum
ondan sonra araştırdım falan geçiş hakkım varmış.zaten geçen sene senle de yazışıyorduk burda senden de öğrendim biraz bişeyler:))
aobp'ye gelince de sen bana geçen sene kayıt yenileme yaparken transkript al demiştin,aldım 1.sınıf derslerin 53,..birşeydi hatırlamıyorum
bu sene benimki 60 olur mu?vizelerim iyi ya işte bi ınkılap tarihi 47 finalde de yine böyle gelir diye düşünüyorum inşallah gelmez de sınırdan geçsem yeter:)
ben geçen sene incelemiştim dgs klavuzunu,sosyoloji dediğin gibi 181'le falan almış hayret etmiştim
ama sosyal hizmetler'in puanı 258'ler de o zaman kararımı vermiştim eğer puanım iyi olursa sosyolojiye geçiş yaparım diye
bakalım artık hayırlısı
ben yavaş yavaş çalışmaya başlasam iyi olur sınavda en azından 1-2 soru doğrum çıkar:)
bütünlemeye kalmazsan zaten diplomayla beraber transkriptini vericekler ben sana sölerm ortalama kaç puan geleceğini.geçen sene sakaryaya kayıda giderken bi sitede kız wardı sosyal hizmetlerden sosyolojiye geçiş yapan tahminim o dur bahsettiğin.beraber gtmiştk kayıda bursadan gelmişti o bütünlemeden geçince dvm etti ama bölümü beğenmemiş bu sene tekrar girio dgsye sosyal hizmetler yazcakmıs kazanamazsa sakarya sosyolojiye dvm edeceğini söyledi.tamam cnm tercihlerde yardımcı olurum.burdan konusurus yine
ben istanbulda oturuorum sakaryayı geçen sene hem yakın olduğundan hemde memleketim olduğundan ilk 2 ye yazmıştım ilk tercihe yerleştim.netlerim çok iyi deildi biliosun 212 yle kazanmıştm ist üni geçen sene 245 le kapattı ama her sene deişio puanlar 2009 da 268 le kapatmıştı mesela.tercih eden kişinin sayısına göre deişio puanlar her sene.sen mat yapabiliomusun ? türkçen nasıl dgs nin türkçesi öss türkçesi gibi deildir daha basit oluyor.aslında matematiğide öyle ama ben her türlü mat yapamıorum geçen sene 2 doğrum cıkmıstı 1 yanlıs 80 sorudan türkçeyle krtardım onda da 70 doğru 10 yanlıs.bu sene ilk tercihe ist üni,, sakaryayı 2 ve 3 e yazcam ikinci öğretimini de düşünüorum.aslında sen giresundasın erzurum fln yakın sana oralarıda yazabilirsn
sen görüşüyor musun o kızla?:26:
derslerden dolayı mı bırakmış acaba?
tamam şu sonuçlar açıklansın bakalım
inşallah bütünlemeye kalmam ya bi sıkıntı da o
teşekkürler canım verdiğin bilgiler için
kızlar yasa gereği 20 iş günü içinde sınav sonuçlarının açıklanması gerekiyormuş. bu da son gün 24 haziran demek oluyor