Kartopu meloşş sevozyy açıyorum o zaman bugünnnnn faceden açim bunuda :)
blog yapmamyayım belki biriki kurabişte koyarım gğzüzelce photoshoplayım ama çekim yapmam lazım yaptıklarımdan bakalım adını ne koysam sayfamın efe şeker olabilirmiii
evet bende onlara bakıyodum aynı şeylere sonra düşündümkiş bunları yerlersee içindekileri nolcak en azından duj jeli falan kalıcı banyo süsü olurrrrrrr
hadi bakalım hayırlısı olsun, benim kurabiyelerin resimlerinden de koy,nasılsa sende aynısını yapıyorsun. Bu arada vakit buldukça az az bir şeyler yapıp ekle siteye. Ve yaptığın şeyler için fiyat da düşün,soran olursa hemen cevap veresin.
Sırf şeker yapmayacaksın dolayısı ile şeker li bir isim olmasın, " efe'ce hediyelikler " olabilir mesela
aaa bu başlığı çok tuttum olabişlirrrr
ayyy maşallahh maşallahh kızzzz tütütütü bu saattee bitirdin artık rahatsınnnn
kıss ahahha sen anlatınca kendimii gördüm bi anda demek möö
bende mikserden korkuyo ya yatağa girince uyumayınca gırrr geliyoo diyorum sarışıp uyuyoruz hemen nekadar doğru bilmimm amaa iyi iyi yalnız değilmişimm
bende koyde kesfettım bunu babası 2 ye kadar ugrastı uyutamadı bana verdı gozumu acamıodum kalkmak ıstıyodu mooo dedıkce sarıldı uyuduahmettede mıyav gelıo derdım sonra korkuyo ogretıyorum dıye pısman olup bırakmıstım ama sımdı yne basladım moo dıyınce kapatıo gozunu ama tiğ ye almaya basladı bu ara oyu yaptı ama koye gıdelım yıne duyar mooo yu
haslamamı tamamladım haslama yapınca eldıvenle kemıklerı ayıtlamam ragmen hem ben hem ev yag olmus gıbıgelıyobı dus alabılsemk super olucak
dun bırsey sordum ama yanıt alamadım tefal actfry yada phılıp aırfrey kullanan kullananı tanıyan yada pısenlerı tadan oldumu ?
Kartopu meloşş sevozyy açıyorum o zaman bugünnnnn faceden açim bunuda :)
blog yapmamyayım belki biriki kurabişte koyarım gğzüzelce photoshoplayım ama çekim yapmam lazım yaptıklarımdan bakalım adını ne koysam sayfamın efe şeker olabilirmiii
bende merak ediyorum tefali,kuaförde bir bayan çok güzel oluyor falan diye konuştu ama ,kadını tanımadığım için ve beğenilerini bilemediğimden karar veremedim. kullanan varsa bende almak istiyorum
bende koyde kesfettım bunu babası 2 ye kadar ugrastı uyutamadı bana verdı gozumu acamıodum kalkmak ıstıyodu mooo dedıkce sarıldı uyuduahmettede mıyav gelıo derdım sonra korkuyo ogretıyorum dıye pısman olup bırakmıstım ama sımdı yne basladım moo dıyınce kapatıo gozunu ama tiğ ye almaya basladı bu ara oyu yaptı ama koye gıdelım yıne duyar mooo yu
haslamamı tamamladım haslama yapınca eldıvenle kemıklerı ayıtlamam ragmen hem ben hem ev yag olmus gıbıgelıyobı dus alabılsemk super olucak
dun bırsey sordum ama yanıt alamadım tefal actfry yada phılıp aırfrey kullanan kullananı tanıyan yada pısenlerı tadan oldumu ?
bende merak ediyorum tefali,kuaförde bir bayan çok güzel oluyor falan diye konuştu ama ,kadını tanımadığım için ve beğenilerini bilemediğimden karar veremedim. kullanan varsa bende almak istiyorum
"Zeynep'in Düşler Alemi", "Zeynep'in Düş Atölyesi" "Zeynep'ce İncik Boncuk"
kızlar bu bi kaşık yağlan patates kızartan dimii teyzem almıştı biberleri harika kızrtıyomuş patatesleri çıtır çıtır yağsız tafalinki ama
wuuuuuuuuuu
ya bn bı arac cok arastrdımdı onlarıı, ama bazı yorumlarda cok ağır pişirio falan dıodu,vazcaydım.o zmnlar yenı cıkmısdı,pahalıydı.risk almadıydımm tefal actfry için..
açamadım,telden açmaya çalışayım
tefalmıydıkı teyzenınkı phılıps daha cazıp gellıo bana
sevozy canım phılıpsı neden arastırmadın
Merhaba kızlar Nasılsıniz sevda canım allah kavuştursun. Kartopu şimdiden iyi tatiller diliyorum sana. Biz 4 yıldır ailecek hiç birşey yapmadık tatil falan. Bizim ev halihazırda başkalarının tatil köyü olduğu için :) ne kadar özeniyorum kocasını çocuğunu alıp tatilde giden hatunlara.
Maral süt verme olayın ne oldu hallettin mi? Maşallah Cemrem artık çok rahat uyuyor gece hiç uyanmıyor. Yavruma resmen eziyet etmişim bu güne kadar boş memeyi vererek :) artık süt içiyor. Pınar çocuk sütü alıyorum.
Kızlar siz hangi sütten ne kadar veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?