2011 Ekim Anneleri

Şeker Efe olsa neyse de,,daha janjanlı bişy bul kısss..

evet bende onlara bakıyodum aynı şeylere sonra düşündümkiş bunları yerlersee içindekileri nolcak en azından duj jeli falan kalıcı banyo süsü olurrrrrrr

içini yerler ama dışına biz çiçek falan yapacağımız için niyede bir yere koyup saklayabilirler diye düşünüyorum

aaa bu başlığı çok tuttum olabişlirrrr

bende koyde kesfettım bunu babası 2 ye kadar ugrastı uyutamadı bana verdı gozumu acamıodum kalkmak ıstıyodu mooo dedıkce sarıldı uyudu ahmettede mıyav gelıo derdım sonra korkuyo ogretıyorum dıye pısman olup bırakmıstım ama sımdı yne basladım moo dıyınce kapatıo gozunu ama tiğ ye almaya basladı bu ara oyu yaptı ama koye gıdelım yıne duyar mooo yu
haslamamı tamamladım haslama yapınca eldıvenle kemıklerı ayıtlamam ragmen hem ben hem ev yag olmus gıbıgelıyobı dus alabılsemk super olucak
dun bırsey sordum ama yanıt alamadım tefal actfry yada phılıp aırfrey kullanan kullananı tanıyan yada pısenlerı tadan oldumu ?

bende merak ediyorum tefali,kuaförde bir bayan çok güzel oluyor falan diye konuştu ama ,kadını tanımadığım için ve beğenilerini bilemediğimden karar veremedim. kullanan varsa bende almak istiyorum

"Zeynep'in Düşler Alemi", "Zeynep'in Düş Atölyesi" "Zeynep'ce İncik Boncuk"

bende merak ediyorum tefali,kuaförde bir bayan çok güzel oluyor falan diye konuştu ama ,kadını tanımadığım için ve beğenilerini bilemediğimden karar veremedim. kullanan varsa bende almak istiyorum

ben ıkısınıde cok arastırdım tefalde helva bıle yapılıyomus ama phılıp karıstırmadıgından dagıtmadan pısırıyomus bırde phılıpsınkının suresı daha az phılıp alamaya kararvermıstım kı baska bır ulkede yenı modelı cıktıgını okudum gelır dıye beklıyım dedım ama lezzetınden emın olsam alırım tefal 45 dk 1 kılo kızartma yapıo phılıos 20 ben kızartma et kofte tavuk vs ıcın ıstıorum cunkuhıc bır seyı kızartmıyorum ayda yılda 1 sızde bıbakın okuyun cok yorum yok ama ben baya arastırdım ve phılıpsın daha ıyı olduguna karar kıldım ama tatmadımmm

Philips Avance Airfryer XL yenı cıkanın ısmı bu ama sanırım turkıyede satılmıyor

ya bn bı arac cok arastrdımdı onlarıı, ama bazı yorumlarda cok ağır pişirio falan dıodu,vazcaydım.o zmnlar yenı cıkmısdı,pahalıydı.risk almadıydımm tefal actfry için..

kızlar bu bi kaşık yağlan patates kızartan dimii teyzem almıştı biberleri harika kızrtıyomuş patatesleri çıtır çıtır yağsız tafalinki ama

"Zeynep'in Düşler Alemi", "Zeynep'in Düş Atölyesi" "Zeynep'ce İncik Boncuk"

wuuuuuuuuuu

kızlar bu bi kaşık yağlan patates kızartan dimii teyzem almıştı biberleri harika kızrtıyomuş patatesleri çıtır çıtır yağsız tafalinki ama

wuuuuuuuuuu

tefalmıydıkı teyzenınkı phılıps daha cazıp gellıo bana

sevozy canım phılıpsı neden arastırmadın

ya bn bı arac cok arastrdımdı onlarıı, ama bazı yorumlarda cok ağır pişirio falan dıodu,vazcaydım.o zmnlar yenı cıkmısdı,pahalıydı.risk almadıydımm tefal actfry için..

evett ağır pişiriyomuş gerçektende bizim bu kocişinn fritözü iyi ama çok yağla çalışıyo 2 litree ee onu yağı içinde durunca insan rahatsız oluyo kalmış yağ zararı olmasın diye rahatsız oluyorum

Merhaba kızlar Nasılsıniz sevda canım allah kavuştursun. Kartopu şimdiden iyi tatiller diliyorum sana. Biz 4 yıldır ailecek hiç birşey yapmadık tatil falan. Bizim ev halihazırda başkalarının tatil köyü olduğu için :) ne kadar özeniyorum kocasını çocuğunu alıp tatilde giden hatunlara.
Maral süt verme olayın ne oldu hallettin mi? Maşallah Cemrem artık çok rahat uyuyor gece hiç uyanmıyor. Yavruma resmen eziyet etmişim bu güne kadar boş memeyi vererek :) artık süt içiyor. Pınar çocuk sütü alıyorum.
Kızlar siz hangi sütten ne kadar veriyorsunuz?

teşekkür ederim arcemek. sende gidebilirsin canım,nasılsa onlar gelip bir kaç ay kalıyorlar sende. o arada sizde 1 hafta 10 gün yapabilirsiniz tatil. bunda alınganlık yapacak bir şey olmaz,söylersiniz eşimle ,kızımla başabaşa bir tatil yapmak istiyorum diye. sadece biraz cesaret,biraz da anlamamazlıktan gelmek

bu arada ben burağa sabah uykusu arasında veriyorum sütü 200 ml falan. biz günlük süt kullanıyoruz sütaşın veya sekin cam şişe sütünü. yoğurdu da ondan yapıyorum zaten. gecede hala amptamil 4 veriyorum yine 200 ml kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…