ya sende karun değilsin ya,tabi ki yardım falan ama belli o devletın dairesinin tüm hayır işleri maşallah sende, nikah,sünnet,düğün,gelin tacıı..gercekden zor durumda olanlara ok yarıdm et,ama sesini duyurursan cevrenden eminim çok talep alacaksın..elin güzel iş yapıo maşşallahh.sonuçda sende emek verıosun..İlerde bir adım olur seniniçin..Bence Kartopum sen bunun gözünü,gönlünü aç biraz cevahie giderken
benım gibi becerıksız mns,, tüm tülü sepetin içinee doldurakcak kadarsakın yorum yazma bu lafına uyuz oluomm çünkü
tamm sevozzyy sabah sabah beni gaza getirdin faceden sayfa açimmi ne diyosyunuzz
benım gibi becerıksız mns,, tüm tülü sepetin içinee doldurakcak kadarsakın yorum yazma bu lafına uyuz oluomm çünkü
Eki Görüntüle 734061 kızlar bu kuranda dağıtıcağım kelebekli bonbon şekeri
denemelik yaptım ama sizce şu yukardajki mavi kelebekli kutumu hıoş bu benm yaptığımmı
gunaydın kısllarrr
kaltım sabah evı terası dıp kose temızledım haslama yapıcam kemıklerı attım tencere oh ısım bıttı guzelll bır guun
yusuf hala yatakta uyandı ama kalkmıyo :))
bızımkıde cok tokat atıyo sonra ah dersem gulup tekrar edıyo surat asarsam sarılıyo
bıde koyde ınegın sesınden korkmustu sımdı mooo dedıgım zaman hemen sarılıyo yada sallıyosam gozunu kapatıyo
tatıle cıkıosunuz demek ben buraya geldıgımden berı tatıl planım yok ankaraya bayramda gıdıcem ama yerlesmeye gıtmeyınce orada zevk vermıo bakalım naparız
gununuz guzel gecsııınnnn
herkese günaydın, 12 günlük tatile çıkamdan önceki son çalışma günüm
aaaahahahahahahahahahaha
seni seviyom sevozycan
açaç aç aç aç aç aç aç aç aç
Günaydın herkese...
Sevozycan sağ salim gidip dönsün annenler.. Kalpleriniz bir olduktan sonra varsın uzakta olsunlar...
Zefey bence de yap bişeyler.. bak Zaya'ya, Maşallah sık sık yapıyor, sen de başlarsın ufak ufak sonra da bir yer açarsın kendine..
Sevozy kıs o tarz işlerde benim de hiç becerim yoktur:26::26::26: Bir heves alır başlarım sonra beceremem yarıda kalır. Şeker hamurlu kurabiye yapıcam diye aldım malzemeleri, bi kere yaptım bıraktım.. Bi daha da kimbilir ne zaman yaparım Allah bilir.
Mantar Kapaklı Cam Şişe 3 (7,5cm/4cm) - Şarkhan Eminönü Tahtakale Toptan ve Perakende
bu nun boyutu uygundur herhalde zefey 7,5 cm yuksekliği
Günaydın herkese...
Sevozycan sağ salim gidip dönsün annenler.. Kalpleriniz bir olduktan sonra varsın uzakta olsunlar...
Zefey bence de yap bişeyler.. bak Zaya'ya, Maşallah sık sık yapıyor, sen de başlarsın ufak ufak sonra da bir yer açarsın kendine..
Sevozy kıs o tarz işlerde benim de hiç becerim yoktur:26::26::26: Bir heves alır başlarım sonra beceremem yarıda kalır. Şeker hamurlu kurabiye yapıcam diye aldım malzemeleri, bi kere yaptım bıraktım.. Bi daha da kimbilir ne zaman yaparım Allah bilir.
ay cnm ya 12 günden sonra işe de dönülür mü?? Bnm cok ihtiyacım var ara vermeye yaaa.
Me too, babyy
Hemen bugun ac hayde,bismillahhhh
Kız bakma sen zeynoyaa,, maşşalallahımm var bnmm.niyet önemli meloşşş...niyetler amallere göredir
Kartopu meloşş sevozyy açıyorum o zaman bugünnnnn faceden açim bunuda :)
blog yapmamyayım belki biriki kurabişte koyarım gğzüzelce photoshoplayım ama çekim yapmam lazım yaptıklarımdan bakalım adını ne koysam sayfamın efe şeker olabilirmiii
selaaaaammmmm
sevozy allah kavustursun.
Kartopu iyi tatiller
zefeyyy aç kız bi sayfa ne olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?