sabah biz çıkarken fındık kıscemın odasından sesler gelıo,,bıdır bıdır bişeyler anlatıo.Bi girdim içeri ,corapları cıkarmış, eline vıcks ı almış,babaannesine ayağıma sür diye kızıoben öksürünce sürüom yaa ağzını dişini dilini yediğim kızım ya,,miss gibi kısceyi bırakıp geldim yaa,,ahah su paranın gözü cıkmaya
şu para yokmu şuu paraa bnmkide uyanmıştı sabah giderken triplerde ikiv gündür zaten beni itikledi babasına kollarını açtı ıh ıhh dedii sarıldı gel oğlum bi kez öpiimm giderim bak dedim suratımada yapıştırdı bi tanee beyndee geldim işe işteeahahha yavrum minnaım küsüyoo heraldeeee
durgun, hafif serin ve biraz sıkıntılı bir istanbul sabahından
hepinize günaydınlarrrr
güzel bir gün geçirmeyi diliyorum
oyyy canerzişncann canım erzincanımm havasını solumak bilee şifaa gibidir benim güzel memleketimm
bir şarkıylan başlimm barii
erzincanın bağlarına varr lele vayy vayy gurban olamm dağlarıınaa vayy lele vay vayy benim yârim başkaa güzell vayy lele vayy vayy gurban olann edasınaa vayy vayy vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayy bende Erzincanlıyım çok heycanlıyım sölemedebn geçemiyciymm
kıss hayırlısıyla ulaşmalarını nasip etsin rabbim ne zaman dönecekler kıss üzülmee ben varımmm burdaa sana analık babalık yaparım:)
ardahannnlıyammmm, dedeciklerde ankaralıııı...anamgilde dün öğlen 3 de cıktılar istanbuldan, su saat itibariyle erzincandalarmış,ardahana doğru yoldalar..hayırlı yolculuklar olsun inş..kaldık anasız babasızz..
hiç sorma en ii ihtimal ağustos gibi,yada eylül işte okullara 1 hafta kala...dünden beri içim cızz edıo.akşam bi surat,sanki istanbul terki diyar eylemişşş zeynoooocannn...Kıymetini bil anangile yakınsın,görüonnn ..şu kısacık hayatta,koşuşturmacalar felan yazın görmüoz ee kışında hafta da bikere..anamcağız kadın oturmus bi gün hesap yapmış.70 e kdr yasasam,kalan ömrümden yazı çıkardım,haftada 1 gelıosun kalan 6gunu de cıkardım,işte seni ... bilmem kaç gün görcem diye hesap yapıp,sitem edıodu..anammm bmmmm..
ayy şimdik çok duygusala bağlattın beni yaaaaaaa oyy oyyyyy
ayy ben de babalar günü hediyesinii aradan çıkardımm zaten almasam çatlardımm
dün dışarı çıkacaktık zati mağazan eşim iki kapri bi tsort beğendi tamam sen efeye meyve al bende kasa kuyrunu beklim dedim neyse babamada kapri aldım oda aradan çıkmış oldu üzerine b,i tshırt bakarım sadece kardeşimede fenerıuma göndercem haftasonunada bi pasta yapar keseriz sembolik buda böylece aradan çıkmış olduuuuuuuu oh mis
durgun, hafif serin ve biraz sıkıntılı bir istanbul sabahından
hepinize günaydınlarrrr
güzel bir gün geçirmeyi diliyorum
günaydın marallllll
kızlarr burda bi arkinin yeğeninin doğum günü Zeyno napim akıl ver dedi dedimki mantar şişe yap seynede şarkhanın sitesinden al dedim eminönüne gidemeyecekseynn bakalımm onda acemiliğimi atayım ahahahh
herkese günaydın, 12 günlük tatile çıkamdan önceki son çalışma günüm
sevindeim senin adına zefey,takmıştın kafayı hediyelere çünkü. rahatlamışsındır şimdi
öğlen gidelimmi cevahire ne dersin?????
günaydın marallllll
kızlarr burda bi arkinin yeğeninin doğum günü Zeyno napim akıl ver dedi dedimki mantar şişe yap seynede şarkhanın sitesinden al dedim eminönüne gidemeyecekseynn bakalımm onda acemiliğimi atayım ahahahh
kız ne söylüyorsun herkese,zaten buradan yazıyoruz herkes biliyor,biz yapana kadar modası geçecek,herkes görmüş olacak
kızım sen herkese yardım edıon yapıon felanda guzelde, bari bu işi artık profosyenel yap,emeğinin karsılığını al,o kdr uğraşıosun iş arasında yapcam die..fikirde bol sende,çene de desen maşallah zatiyani bence artık sende kobi olma yolunda ilk adımlarını att benceeee
nee bilimm bu aragazıyla faceden bi sayfa açabilirim keşke bugüne kadar yaptıklarımın resmini çekseymişimmmmm olabilirdi aslında sevozyy ama bunları bana teklif edenler,in genelde durumları iyi olmuyo hani daha nasıl uyguna getirebilirim nasıl daha uyguna getişrebilirimi düşünüyolar bende sevabına yardım ediyom boşver sevabı yeter kıssssss
ya sende karun değilsin ya,tabi ki yardım falan ama belli o devletın dairesinin tüm hayır işleri maşallah sende, nikah,sünnet,düğün,gelin tacıı..gercekden zor durumda olanlara ok yarıdm et,ama sesini duyurursan cevrenden eminim çok talep alacaksın..elin güzel iş yapıo maşşallahh.sonuçda sende emek verıosun..İlerde bir adım olur seniniçin..Bence Kartopum sen bunun gözünü,gönlünü aç biraz cevahie giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?