2011 Ekim Anneleri

şu para yokmu şuu paraa bnmkide uyanmıştı sabah giderken triplerde ikiv gündür zaten beni itikledi babasına kollarını açtı ıh ıhh dedii sarıldı gel oğlum bi kez öpiimm giderim bak dedim suratımada yapıştırdı bi tanee beyndee geldim işe işteeahahha yavrum minnaım küsüyoo heraldeeee

ayy ben de babalar günü hediyesinii aradan çıkardımm zaten almasam çatlardımm
dün dışarı çıkacaktık zati mağazan eşim iki kapri bi tsort beğendi tamam sen efeye meyve al bende kasa kuyrunu beklim dedim neyse babamada kapri aldım oda aradan çıkmış oldu üzerine b,i tshırt bakarım sadece kardeşimede fenerıuma göndercem haftasonunada bi pasta yapar keseriz sembolik buda böylece aradan çıkmış olduuuuuuuu oh mis

hıı aynen zefey,elif kaçgundur beni tokatlıyıp duruo ya,, kollarım mosmor zati gec onu.heryerimi ısırmaya calışo bu normalde.tokata anlam veremıom.şimdi böle güzl güzl kur yapıoz birbirinmiz, gülüoz falan,,eşek sıpası bide elide ağır,patt diye yapıştırıo bi tane..anlatoıo kıs sen nıe bana vuruon,ben sana vuruonm mu hiç,bakım canım acıo diom,gözlerini kaçırıoo,nennii diyip öpüoo..anlamadım ya

durgun, hafif serin ve biraz sıkıntılı bir istanbul sabahından
hepinize günaydınlarrrr
güzel bir gün geçirmeyi diliyorum

maralımmmm ya napon,senle uzun zamandır görüşmemiş gibiyimm niyeyse ya bu hav a böle olcak acaba h.sonu.Cmt biz yalova yapcaktık ya.gerci sıcakdansa böle olması cocukla daha güzell...

hiç sorma en ii ihtimal ağustos gibi,yada eylül işte okullara 1 hafta kala...dünden beri içim cızz edıo.akşam bi surat,sanki istanbul terki diyar eylemişşş zeynoooocannn...Kıymetini bil anangile yakınsın,görüonnn ..şu kısacık hayatta,koşuşturmacalar felan yazın görmüoz ee kışında hafta da bikere..anamcağız kadın oturmus bi gün hesap yapmış.70 e kdr yasasam,kalan ömrümden yazı çıkardım,haftada 1 gelıosun kalan 6gunu de cıkardım,işte seni ... bilmem kaç gün görcem diye hesap yapıp,sitem edıodu..anammm bmmmm..

güle güle gitsinler canım,hayırlısı ile varsınlar yerlerine, bunlar kısa ayrılıklar üzme canını gelecekler nasılsa. Allah hepimizin anne babasına , ailesine uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. olmayanlarınkinin de mekanını cennet eylesin.

ayy şimdik çok duygusala bağlattın beni yaaaaaaa oyy oyyyyy

sevindeim senin adına zefey,takmıştın kafayı hediyelere çünkü. rahatlamışsındır şimdi

öğlen gidelimmi cevahire ne dersin?????

durgun, hafif serin ve biraz sıkıntılı bir istanbul sabahından
hepinize günaydınlarrrr
güzel bir gün geçirmeyi diliyorum

günaydın marallllll

kızlarr burda bi arkinin yeğeninin doğum günü Zeyno napim akıl ver dedi dedimki mantar şişe yap seynede şarkhanın sitesinden al dedim eminönüne gidemeyecekseynn bakalımm onda acemiliğimi atayım ahahahh

kız ne söylüyorsun herkese,zaten buradan yazıyoruz herkes biliyor,biz yapana kadar modası geçecek,herkes görmüş olacak

herkese günaydın, 12 günlük tatile çıkamdan önceki son çalışma günüm

ohh misssss iyicee keyfini sür kartopumm benim temmuzun ilk haftası iznim yattııısadoş çıkıyo iznee bizde nöbetleşe çıkılıyo o yüzden bende ağustosun iki ve üçüncü haftası çıkıp bayrama bağlıycamm

sevindeim senin adına zefey,takmıştın kafayı hediyelere çünkü. rahatlamışsındır şimdi

öğlen gidelimmi cevahire ne dersin?????

kıss bugün epilasyonum var öğlen12 de nişantaşına gitcemm ordaki ca da kapanmamıştıer umarım bi arasakmı cevoyu

kızım sen herkese yardım edıon yapıon felanda guzelde, bari bu işi artık profosyenel yap,emeğinin karsılığını al,o kdr uğraşıosun iş arasında yapcam die..fikirde bol sende,çene de desen maşallah zati yani bence artık sende kobi olma yolunda ilk adımlarını att benceeee

kız ne söylüyorsun herkese,zaten buradan yazıyoruz herkes biliyor,biz yapana kadar modası geçecek,herkes görmüş olacak

PPPPPPPPPPPPPPPPP

ahahah bende önden öle düşündüm ama no problem tee beylikdüzünde oturuyolarr Trakyalılar beyaa çocuk 4 yaşına giriyor boşvirr bize vurmaz kimse görmez bizden

nee bilimm bu aragazıyla faceden bi sayfa açabilirim keşke bugüne kadar yaptıklarımın resmini çekseymişimmmmm olabilirdi aslında sevozyy ama bunları bana teklif edenler,in genelde durumları iyi olmuyo hani daha nasıl uyguna getirebilirim nasıl daha uyguna getişrebilirimi düşünüyolar bende sevabına yardım ediyom boşver sevabı yeter kıssssss

ya sende karun değilsin ya,tabi ki yardım falan ama belli o devletın dairesinin tüm hayır işleri maşallah sende, nikah,sünnet,düğün,gelin tacıı..gercekden zor durumda olanlara ok yarıdm et,ama sesini duyurursan cevrenden eminim çok talep alacaksın..elin güzel iş yapıo maşşallahh.sonuçda sende emek verıosun..İlerde bir adım olur seniniçin..Bence Kartopum sen bunun gözünü,gönlünü aç biraz cevahie giderken

benım gibi becerıksız mns,, tüm tülü sepetin içinee doldurakcak kadar sakın yorum yazma bu lafına uyuz oluomm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…