Anne, baba dede Mamma ayag(ayakkabı) gel kalk bu aç. Gaga (gangnam) pepe ayşe süt çiş
KARTOPU344+,
nursenaca+,
aydeba+,
sevozy+,
arcemek+,
mavipatikler,
melofer+
kızlarrrrrrr efeyee biraz OKUDUK DÜN GECEDE ÜÇ DÖRT KEZ UYANDI AMA AĞLAMA KRİZİNE GİRMEDİ ACABA DİYOM NAZARMI VARDIIDA BÖLE OLDUU BEN ÇOK KORKUYOM ARTIK NAZARDANN
inşallah düzelir zeynep okudum bende esneyince nazar vardır derler esnedim ama şifa olsun inşallh...
bizim diş çıkarma döneminde gce ağlaması çok olmuştu.birde bademcikler. şişince yapıyor.
ama ne olursa olsun hep okurdum ben hem ben rahatlıyorum hemde o..
kız bunun adı "gece terörü".. Nöbet gibi bişey.. Uykusunda ağlıyor hiç bir şey onu sakinleştirmiyor. Eğer böyle bişeyse tek yapacağın sarılıp okşamak, uyandırmamak. Sabırla beklemek. 5 dakika da sürebiliyor, yarım saat de. Bizim doktor ilaç önerdi(atarax) ama biz kabul etmedik. Zamanla geçiyor. Bu yaş çocukların %3'ünde görülüyor diyorlar ama ben kime sorsam bizde de oldu diyor.. Okuya okuya sakinleştirmiş herkes. Kimisi muska falan koymuş yastığına.
zefeycim ,
dün bade'yi doktora götürdüm .geceleri ağlayarak uyanma,iştahsızlık var dedim . Birazcık da öksürüyordu boğaz enfeksiyonu olmuş. Neyse bu geceleri ağlayarak uyanıyor ve beni istemiyo babasını istiyo. Bunlar olmadan önce eşim 1 hafta ankara'ya gitmişti.o gitmeden önce herşey çok iyi gidiyordu.eşim döndü ve bade geceleri ağlayarak uyanmaya başladı . Psikolojikmiş.bu aylarda ayrılık kaygısı yaşarlarmış rüya da görüyor olabilir dedi . Tamamen psikolojik . Siz de de şöyle oluyor olabilir . Sabah işe gittiğin için çocuk düşünüyo annem acaba eve dönecek mi ? Anladın mı ?
inşallah düzelir [ı]zeynep[/ı] okudum bende esneyince nazar vardır derler esnedim ama şifa olsun inşallh...
Bizim diş çıkarma döneminde gce ağlaması çok olmuştu.birde bademcikler. şişince yapıyor.
Ama ne olursa olsun hep okurdum ben hem ben rahatlıyorum hemde o..
aslında bn evde bı cuma kuran okutmak istıomm.izin falan mı alsam bılmıomm.evde Kuran,dua hayırdır, berekettir ya.Ramazan girmeden yapsam cok ıı olcak aslında..Yada bn yokken herseyı hazırlarım k.validem evsahiplik yapar mahalledekı teyzeler gelse yeter..ayıp mı olur acaba??
aslında bn evde bı cuma kuran okutmak istıomm.izin falan mı alsam bılmıomm.evde Kuran,dua hayırdır, berekettir ya.Ramazan girmeden yapsam cok ıı olcak aslında..Yada bn yokken herseyı hazırlarım k.validem evsahiplik yapar mahalledekı teyzeler gelse yeter..ayıp mı olur acaba??
ayy ağzına diline sağlık bnm güzl yürekli arkadaşım
ben farkındayım benmde çok nazarım değiyo dün aa surası böle burası güzel akıl küpü bişiler dedimm annemlerden eve çıoktık çocuk barın kenarına başını çarptı şişti morardıı benmde değiyo çok içten seviyorum galiba
anammmmm atarax mıı o sersem gibi yapar çocuğu yaa minnaklar zati verilirmi el kadar bebeyeişte bi hafta dır bu durduk yere ağlıyo ne dişi kabarmış ne hasta nede bişi anlamadık gitti babasının kucağından inmiyo
inşallah bu gece terörü değildir kısssss pufffff
bi haftadır uyumuyoruz hiç yaa saat başı öçığlık atarak uyanıyo gözleri kapalı ama ağlıyo susmuyo anca babası alıp omzuna dayayıp başını evin yüzünde dolaştırırsa susuyo oda sersem gibi bu hafta perti çıktı çok sabırlı ya maşallah eşim hiç üf demiyoo ben hmn isyeeaaana bağlıyorum sonra da pişman oluyorum
aydebaa canım aynıı aynı beni istemiyorgözleri kapalı ama ben sarılınca o karanlıkta beni itekliyo vuruyo ama babasına gidincede çıtı çıkmıyo bi anda stopa basılmış gibi oluyo hayretler içersinde kalıyorum anlam veremedim çokmu özlüyo acaba yaa minnaımmm çilekeş yavrum
Zefeycim bol bol Felak, Nas, ve diğer surelerden oku.
++ ayetel kursi.... bn yatırırken hep okurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?