ya kızlar bebelerinize güneş kremi kullanıyor musunuz?
malum benim kız esmer ve güneş iyice bronzlaştırıyor
ne kullanayım bilemedim, dr önerili olan var mı?
evde nivea baby var kullanayım mı bilemedim
yaw tavuk yapmayın be yaa.ya tadı bılem yok anacım nasl şedıonuzzz... maralım sakın Cemreme yedirme öle antibiyotıklı tavukk
bn gecen sene aldıydım.adını hatırlamadım pahalı bi markaydı en ıısı oymuş.grates de indirime girmişdi..beyaz bi kutusu vardı.gecen anneme verdm bacıma sürsün diye köye gtcekler ya..bnm anagıl yaızn köye gidiolar iice yalnız kalıom buarada..
güzlmişşşşş bende öle yemekli şeler düşündüm emme hiç kartopunun dolması dışında bişi yokkii
bi tl olanmı sakınn sosislerinden yimee ama
yaaa güzel söylüyorsun da ben ne yedireceğim
balık yok et aslında evde var ancak çıkartmadım, çözülmesi lazım,
tavuk pek vermedim ama hafta sonu mangallık yapmıştık dün biraz yedi
Ben dünden tavuk patates yaptım salçalı. Yanına da pilav ve salata. Mert'e de mantı çorbası yaptım. Benim oğlan son aylarda hiç bişey yemiyor. Uff çok yakınmak istemiyorum ama dişten midir, keyifsizlikten mi bilemedim. Dün karnı aç ama ne versem geri tükürüyor. Bir iştahla açıyor ağzını sonra tükürüyor. Aç aç uyudu. Sabah kalktı karnı aç ama yine hiç bişey yemedi.
ben kuzu but alıyorum onu soğan sarımsak ile 1-2 saat düdüklüde haşlıyorum sonra o suyu ve etleri didikleyip kaplara bölüyorum dondurucuya atıyorum sonra ona bazen elime hangi sebzeler gelirse onunla, bazende yine o suya tarhana yapıyorum arada sırada da değişiklik olsun diye balık çorbası yapıyorum en son organik bi tavuk almıştım hatırlarsınız resmini falan yollamıştım işte o son tavuktu ben de hiç yedirmiyorum
mert'in sevdiği hiç bir şey yok mu? meyve, k.yemiş, pilav, patates kızartması, pingui
salata, domates ne bileyim kuru ekmek artık neyi seviyorsa onu ver belki bir süreçtir
ve hiç olmazsa ağzına bir lokma girmiş olur
niyekine etinden dolayımı?????????
ben kuzu but alıyorum onu soğan sarımsak ile 1-2 saat düdüklüde haşlıyorum sonra o suyu ve etleri didikleyip kaplara bölüyorum dondurucuya atıyorum sonra ona bazen elime hangi sebzeler gelirse onunla, bazende yine o suya tarhana yapıyorum arada sırada da değişiklik olsun diye balık çorbası yapıyorum en son organik bi tavuk almıştım hatırlarsınız resmini falan yollamıştım işte o son tavuktu ben de hiç yedirmiyorum
sonuçların açıklanmasına daha var ama ben hatırladığım kadarıyla cevaplarına baktım kesin geçiyorum gibi bişey
ya kızlar bebelerinize güneş kremi kullanıyor musunuz?
malum benim kız esmer ve güneş iyice bronzlaştırıyor
ne kullanayım bilemedim, dr önerili olan var mı?
evde nivea baby var kullanayım mı bilemedim
canım sadece kemik suyunun faydası yokmuş muhakkak et de olsun.. balık çorbasını kendin de yapabilirsinaynen ilikli kemık alıorum.suyunu haşlıorum.kuzu butu,kemiği alıom..dun tarhana yptm .onu guzel yıyo..hp rededıo bzmkıde.ama masalah köfte yıyoo.balık corbası da beykozkorusunda var..ora gdıom arada..
ithal somon için de pek iyi şeyler demiyorlar,
bir de balıkların genelde mevsimleri geçti diye biliyorum
dondurulmuş istiflenmiş olanları pek istemiyorum
ama benim pek balıklarla ilgili bilgim de yok
biraz cahilim bu konuda
mert'in sevdiği hiç bir şey yok mu? meyve, k.yemiş, pilav, patates kızartması, pingui
salata, domates ne bileyim kuru ekmek artık neyi seviyorsa onu ver belki bir süreçtir
ve hiç olmazsa ağzına bir lokma girmiş olur
ithal somon için de pek iyi şeyler demiyorlar,
bir de balıkların genelde mevsimleri geçti diye biliyorum
dondurulmuş istiflenmiş olanları pek istemiyorum
ama benim pek balıklarla ilgili bilgim de yok
biraz cahilim bu konuda
sevozy bizim akşam yemeğimiz genelde çorba burak için. en rahat onu yiyor,daha doğrusu yedirmeye çalışıyorum. yatarkende aptamil 4 veriyorum.
bizim yeme düzenimiz çok basit
sabah 6 süt
kahvaltı bulamaç
öğlen eğer günündeyse az çorba,az yemek, 1 kase yoğurt
akşam çorba
gece aptamil
meyve falan yemiyor hiç. ancak bulamacın içine bazen erik kurusu haşlayıp koyuyoruz bazende biraz muz. tüm meyve o
ara öğün çubuk kraker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?