2011 Ekim Anneleri

Ülkelere Göre Sayfa Görünümleri

Blog görüntüleyen kişiler arasında en popüler ülkelerin grafiği

Giriş

Sayfa görüntüleme

Türkiye

797

Almanya

49

Lüksemburg

12

Rusya

11

Birleşik Krallık

7

ABD

6

Ukrayna

5

Avusturya

2

Kanada

1

Malezya

1

BAŞARII :))))))) BİDE ŞU BLOK ADINI DEĞİŞTİREBİLEYDİM EYDİİİİİİİİİİ GOOGLE AMCA DEDİKİ ÇABIK OL DEĞİŞTİRRR

Son düzenleme:

Dün aklıma bi isim geldi "yemek güzeldir".. google'da baktım böyle bir blog yok hiç..

dün aklıma bi isim geldi "yemek güzeldir".. Google'da baktım böyle bir blog yok hiç..

güzlmişşşşş bende öle yemekli şeler düşündüm emme hiç kartopunun dolması dışında bişi yokkii

ayıpdır demesi ıkea nın içindeki açık dondurmacı var, hmn orta kapının orda..çokk guseelll .cok datlıııı

bi tl olanmı sakınn sosislerinden yimee ama

Kızlar akşama ne yimekk varr fikir olsun benm az bişi makarnam var ne edecim siz ne edeceksinizz menuleri alayımmmmmm

sınavım bitti allaha şükür artık özgürüm aslında 1 hafta oldu biteli ama ancak toparlanıyorum)

Yaa şu mothercaredeki sosisli şey indirimee girsinn yaa ayın 15inde ahahauühühühüünalırr yaww yeni sezon pek girmiyoo yaa hep bindirim hiç indirim yoqqqqqqqqq

Kızlar akşama ne yimekk varr fikir olsun benm az bişi makarnam var ne edecim siz ne edeceksinizz menuleri alayımmmmmm

ya siz şidmi akşam eve gidince bebelere yatana kadar neler yedıorunz.akşam yemeği kavramı ne onlar için??

bnde z.yağlı fasulye ypcm.dün ayıklamıştım

ya kızlar bebelerinize güneş kremi kullanıyor musunuz?
malum benim kız esmer ve güneş iyice bronzlaştırıyor
ne kullanayım bilemedim, dr önerili olan var mı?
evde nivea baby var kullanayım mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…