2011 Ekim Anneleri

kızçeler günaydınlarrrrrr

güzel bir istanbul sabahından
tüm güzellikler sizinle olsun diyorummmm

gunaydınnnnnnn
ya 2 gündür hep gecikiyorum, o kadar uykum var ki, yorgunluğumu atıp,uykumu alamadım bi türlü..

ayyyy beynde bu sabah uyanamadım alarmı kapamışım servis kaçtı daha yeni işe gelebildim dün
buyakaya gittim essedeki kampanya devam ediyo sonra medıa marketten bişi almıştım onu gei verdim soğan doğrayıcıyla birlikte korkmazın çelik tenceresini aldım piyasaya göre esse çok uygun şu anda hafta sonuna jkadar devam ederse tavasınıda tenceresinide alıciymm çünkü hem büyükler hemde çok uyguın

yaa bn hıc Elifimle koyun koyuna yatamadım.Basından beri ayrı yatmaya alıştığı için yatmıo.. o kdr istiom ki bana sarılsın öle koyunkoyuna yatalım, bzn hadi gel ee eee yapalım dıom.gelıo yalandan saralıo öpüo gidio..yani 2 dk yı bulmuo münasebetimiz

sorma bende pişman oldum.keske bn 2 li alıp büyüğünü anama hediye edeydimm.Bana fazla gelir var öle tencerelerim korkmazın o büyüklükde..

sorma bende pişman oldum.keske bn 2 li alıp büyüğünü anama hediye edeydimm.Bana fazla gelir var öle tencerelerim korkmazın o büyüklükde..

hımm bnmde var korkmazın set,n,i aldıydum ama tencerelerimin kapakları kırıldı ikisinin dün eniştem dediki fabrikadan istesen gelir boşuna başka tencere alma ama olsun seramiğim hiç yok o setide alırım dahada almam uzun süre bişi

kızz efe hep sarılarak yatıyoo öle özlüyorumki gündüzleri kokusunu başıma böğrüne sokuyo kolunu boynuma doluyoo oyyyyyyyy ölürüm sana aşkmmmmmm

kızlarr dün mothercarede bi mayo gördüm içinde böle suyun üzerinde tutunmayı sağlayan şeler var adını unuttum o kadann güzeldiki alamadım ama çok pahalıydı

canım cemre'de elif gibi, pek sırnaşmayı sevmiyor 1-2 dk bile sarılması sürmüyor,
gel yatalım deyince yanıma gelip yatma pozisyonunu alıyor sırtı bana dönük şeklini aldıktan
sonra çekip gidiyor zaten bu 1-2 dk yatma pozisyonunu alması için çabaladığı vakit

emzirirken kucağımda yatmasından bahsetmiştim o yüzden emzirmeyi hemen bırakmak istemedim
çünkü kızımla iç içe olduğum tek vakit emzirme halimiz

ya maralım bnm süt iice gitti..emmek istiyor,boşboş cekıo.zaten gece hiç emzirmiom artıkk..elle sıkıo sonra ağzına atıo nasıl kescem ya bilemeıyorum.gecen hafta 2 gun hiç istemedi aklına gelmediği sürece vermıom zatiii..belki süt olmadığını göre göre bırakır mı acep

ben de ne yapacağımı bilemiyorum, dün cemre'ye anne 1 hafta sonra meme vermeyi bırakacak artık süt vermeyecek dışarıdan süt alacağız dedim ben konuşuyorum o emerken bana bakıyor gözleriyle ve kulaklarıyla dinliyor ama hiç oralı olmuyor kendinden de bırakmaz, sürekli emmek istiyor ama zaten öyle dolu dolu değil galiba az da olsa sütüm halen var,

kayın valdem dio,bi lazımlık alalımda yavas yavas alıstıralım Elif fındık kıscemii

ben de yavaş yavaş çişin gelince söyle diyorum böylelikle alıştırabilirim diye, 2-3 kez tuvalete tuttum ama sadece gülüyor, çiş miş yaptığı yok şimdi görümcemgil bakıyor onlar alıştırabilirler mi bilemiyorum o yüzden ben yavaş yavaş çişi, kakası gelince söylesin öyle alıştırayım sonra da söylemeye başladıktan sonra 1 hafta izin alır alıştırırım diye düşünüyorum

kayın valdem dio,bi lazımlık alalımda yavas yavas alıstıralım Elif fındık kıscemii

ya kızlar içinde etekli mayo gibi bişi var belinde sosisler vardıı çiçekli çok tatlı yaa elif kıza alsanız hem su üstünde tutar rahat korkmadan yüzerdi belkimm
inşallah ayın 15 inde düşer yaa ay sonundadaa mağaza gezmiyciyymm bi daha nayıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr

bizde burağa tuvalet aparatı aldık ama ondan korkuyor oturmak istemiyor. lazımlık en iyisi galiba

bnce de lazımlık ilk adım.bzm bi tanıdığın kızı korkuodan oturmuodu wc eye..psıkologa bile götrmuşlardı.oda bi çesıt rahatsızlıkmış.kız yapmıodu kakasını..artık daha kucukken mı tırstı bılmıomm

valla bence bnm k.valide bu işi çözer..Elif onu daha cok dinlio,k.valide sabırlıda o halleder bu işi inş:) catal tutmaya,kaleme felanda o alıştırdıydı..

dün kartopunun zencefilli butik kurabiyedi 60 kez tıklanmışş vay vay vayyyyyyyyyy rusyadan 5 kez abd dende 2

kız anlatmıştımya burda bi arkadaşın yeğeni 3 yaşına geldi oturmuyor çişinden korkuyomuşşşşş tuvalete oturunca çığluığı basıyoo 3 yaşda az değil ya kınamak gibi olmasınnnnnn ben şimdi lazımlığını klozetin karşısınaa koydum ayıptır sölemesi ben lavaboya gidip oturduğumda onuda karşıma otutturuyorum oğlum çiş varsa yapalım diyomm ıhhh ıhhhhhhhh diye ıkınıyor bilmiş bıdıkkkk bişi çıkmıyor ama olsun alışsınnnnn buda bi gelişmeeeee

wuwww tebriklerrr...valla bi denemek lazım seker hamursuzda olsa...ya bide karanfilli,tarcınlı felan var.onuda keşfetsene kartopummm

ben yapacağım günluk olarak şekerhamursuz zaten. çünkü sade olarak da tadı süperdi çok lezzetlı bir kurabiye olmuştu. araştırayım bir sevozy. ama ben çekiliş karanfil hiç duymadım.karanfil tozu olarak yani. karanfili bütün atarsanda ağza gelir olmaz. zaten benim yaptığımın içinde zencefil+tarçın var. ona bide karanfil tozu varda onu eklerim senin için bikere denerim canım

uyyy yerimm seniii kartopuşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…