KÜLAHLA pişirelim dediğim tatlıya gülüosunuz,, bak elalem negroyu kurabiyenin içine koyupda pişiriooo
KÜLAHLA pişirelim dediğim tatlıya gülüosunuz,, bak elalem negroyu kurabiyenin içine koyupda pişiriooo
zencefilli şeker hamuru kurabiye
TATLI UĞRAŞLAR: ZENCEFİLLİ ŞEKER HAMURU KURABİYE
çok iyi oldu kızlar bu blog yaa resmen arşivvvvvvv
zencefilli şeker hamuru kurabiye
TATLI UĞRAŞLAR: ZENCEFİLLİ ŞEKER HAMURU KURABİYE
çok iyi oldu kızlar bu blog yaa resmen arşivvvvvvv
kartopu ellerine sağlık çok güzel görünüyor,
yeğenin için neler yaptınız? gittiniz mi? nasıl geçti?
ya zefey,bide şey yapsann.hani böle mezeydi,salataydı felannn.yani şöle ki; çat bi misafir geldi kolay menuler oluştursakk.sadece senın bloga bakmk yeterli olsa,arayıp durmasak menu yapcaz die
zefey,
nişastanın buğday nişastası olduğunu belirt, zencefil 1 silme çay kaşığı olacak. Tatlı kaşığı çok baskın olur.ben bir kase suyun içine 1 çay kaşığı bal atıp onu erittim yapıştırma işlemini öyle yaptım. Ayrıca 180 derecede 12 dak.pişirdim.birde yaparken önce iyice yumuşamış tereyağı ile pudra şekerini elimle birbirine yedirdim,sonra yumurtasını katıp harmanladım,en son un,nişasta,kabartma tozu ,tarçın ve zencefili katıp yoğurdum. Yarım saat üzerine bez örterek buzdolabında dinlendirdim. Istersen böyle düzelt tarifi.sen bilirsin
zefey,
nişastanın buğday nişastası olduğunu belirt, zencefil 1 silme çay kaşığı olacak. tatlı kaşığı çok baskın olur.ben bir kase suyun içine 1 çay kaşığı bal atıp onu erittim yapıştırma işlemini öyle yaptım. ayrıca 180 derecede 12 dak.pişirdim.birde yaparken önce iyice yumuşamış tereyağı ile pudra şekerini elimle birbirine yedirdim,sonra yumurtasını katıp harmanladım,en son un,nişasta,kabartma tozu ,tarçın ve zencefili katıp yoğurdum. yarım saat üzerine bez örterek buzdolabında dinlendirdim. istersen böyle düzelt tarifi.sen bilirsin
ya zefey,bide şey yapsann.hani böle mezeydi,salataydı felannn.yani şöle ki; çat bi misafir geldi kolay menuler oluştursakk.sadece senın bloga bakmk yeterli olsa,arayıp durmasak menu yapcaz die
sağol canım,güzeldi,açık havada bir parkta yapıldı. süsleme falan yapmışlardı. yiyecek çok boldu zaten,herşeyi evde yapmışlar.satranç taşlarından oluşan bir pastası vardı(yeğenim öyle istemiş) .çok lezzetli olmuştu.ana okulundan arkadaşları vardı.onlar çok eğlendi,ailelerde sohbet edip vakit geçirdi.
yani blogla, bu tarifff ,,,kuzey ve günay tekinoğlu gibi
Ben geçen gün ilk defa buğday salatası yaptım, yeşil mercimek, mısır, közlenmiş kırmızı biber, maydanoz, taze soğan ve ceviz koydum, zeytinyağı, nar ekşisi ve limon ekşisiyle sosladım. Ama tadına ölmedim. Ablam aynısını yapıyormuş misafirlerine, yiyen bayılıyormuş.. Ben mi beceremedim, damağıma mı uymadı bilmiyorum. Çok lezzetli bi salata tarifiniz varsa paylaşın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?