2011 Dgs'ye Hazırlanan var mı?

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.011
2.160
373
36
sınava 1 aydan az bir süre kaldı
hazırlanan var mı?
ben pek çalışamıyorum ya:26:

O kadar çok rakibimiz var hepside zeihr gibiler. Soruyorum mat 75 söz full diyor. kendimi saf gibi hissediyorum. ve hala daha günde bi denemeyle geçiriyorum son vakitleri..

O kadar çok rakibimiz var hepside zeihr gibiler. Soruyorum mat 75 söz full diyor. kendimi saf gibi hissediyorum. ve hala daha günde bi denemeyle geçiriyorum son vakitleri..

ben gün geldi mi hiç der çalışamıyorum ki
hayırlısı olsun artık
siz hangi bölümü bitirdiniz ve nereye geçişiniz var?

sen bakma öyle mat 75 sözel full diyenlere sınava gelince kalıyolar öyle .hatta sınav sonrasıda yazarlar fulle yakın diye falan ama pek öyle değil bende öyle hissediyodum ama gerek yokmuş öyle hissetmeye :)

ben gün geldi mi hiç der çalışamıyorum ki
hayırlısı olsun artık
siz hangi bölümü bitirdiniz ve nereye geçişiniz var?
işletmeye geçmek istiyorum canım ben yine işletmeydim. sen? çok yer ama her zamanki gibi ea cılar ortada bi yerde söz de yapmak zorunda say. da

sen bakma öyle mat 75 sözel full diyenlere sınava gelince kalıyolar öyle .hatta sınav sonrasıda yazarlar fulle yakın diye falan ama pek öyle değil bende öyle hissediyodum ama gerek yokmuş öyle hissetmeye :)

haklısın galiba. mat da problemleri yapamıyorum 7 soru çıkyor en kötü ihtimalle napcm ben hiç ümidim yok aslında işletmeye geçmek zor mu bi bilginiz var mı?

işletmeye geçmek istiyorum canım ben yine işletmeydim. sen? çok yer ama her zamanki gibi ea cılar ortada bi yerde söz de yapmak zorunda say. da

ben sosyal hizmetler okudum aöf'ten sosyoloji ve sosyal hizmetlere geçişim var ama sosyolojinin puanı düşük belki olursa o olur diyorum,ben de eşit ağırlıktan giriyorum ama 4-5 mastematik anca yapıyorum bakalım ne olacak:18:
ALLAH kolaylık versin hepimize

:) sosyal hizmet güzel bir bölüm ama bu yıl dahil olmak üzere mezunu çok. yani bir sürü sosyal çalışmacı rakibin var. sosyoloji evet dgs de düşük bir puan ama tercih edeni de çok fazla. umarım güzel bir netle yaparsın. sosyolog olursun fena mı. çok çalışmamız lazım daha çokkk :)))

inşallah ya bakalım bi tutturayım da gerisi gelir diye düşünüyorum
evet mezun fazla olduğu için sosyoloji tercih eden de fazla olur
bakalım ya hayırlısı artık hepimiz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…