• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 de Evli olacak Gelin Adayları vE Gelinler

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.543
4.466
873
Gece gece yine KK dayımm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Aklıma da gelmişken dedim böyle bi konu açıyım,sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

beraber söz-nişan-düğün diye beklediğimiz arkadaşlarımız var 2011 de beraber evlenmiş olucaz

eeee 2011 de evlenen daha da vardır herhalde buyrun SOHBET edelim sengözlerimebaksanab:jeyyar:

Hayırlı olsun cnm bende geliyim dedim 2011 yazı çok var daha ama :sinifsinif:

Teşekkür ederimmmmbayanssulusmilebayanssulusmile
bende geldim
benim 2010'du ama ertelendi 2011'e

olsun katıl bize canım benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sipadi topiğin hayırlı olsun cnm

canım çok sağoll sende hoşgeldin

Hayırlı olsun cnm bende geliyim dedim 2011 yazı çok var daha ama :sinifsinif:

eeeee malesef çok var ama napalım zaman geçer bilmiyorumkismile

hayırlı olsun kızlar

benimde 2011-2012 gibi olcak inş.

inşallah 2011 de olur :Saruboceq::Saruboceq:

topiğin hayırlı olsun speedy bacı..

benim de bu yaza nişan nasipse, 2011 yazı da düğünn inşallah Allah c.c hepimize sabır versin ve tamamına hayırlısı ile erdirsin inşallah arkadaşlarr...

topiğin hayırlı olsun speedy bacı..

benim de bu yaza nişan nasipse, 2011 yazı da düğünn inşallah Allah c.c hepimize sabır versin ve tamamına hayırlısı ile erdirsin inşallah arkadaşlarr...

Sağol Canım aman ne güzel.
Bende 30 Ocak 2010 sözlendim şimdi 4 Haziran 2010da Nişan olucak
2011 de Düğün Kısmetse :Saruboceq::Saruboceq:

Sağol Canım aman ne güzel.
Bende 30 Ocak 2010 sözlendim şimdi 4 Haziran 2010da Nişan olucak
2011 de Düğün Kısmetse :Saruboceq::Saruboceq:

Allah hayırlı uğurlu etsin canım Tamamına eresin hayırlısı ile.. Benim söz nişan herbişiy bu yaz kısmetse bekliyorum sabırsızlıkla
kaydirigubbakcemile2

Allah hayırlı uğurlu etsin canım Tamamına eresin hayırlısı ile.. Benim söz nişan herbişiy bu yaz kısmetse bekliyorum sabırsızlıkla
kaydirigubbakcemile2

Ne güzel canım zaman belli mi yoksa yazın bi gün diye mi düşünüyorsunuz.
Nişan evde yada salonda olabiliyor ya ondan dolayı :1hug::1hug:

Ne güzel canım zaman belli mi yoksa yazın bi gün diye mi düşünüyorsunuz.
Nişan evde yada salonda olabiliyor ya ondan dolayı :1hug::1hug:

canım benim karşı taraf ankarada yaşıyor biz istanbuldayız temmuzun ilk haftaları gibi gelip tanışırrız diyor, aileler karara bağlar isteme söz temmuz da olur nişanı da eylül gibi yaparız diyor. Şimdilik niyetimiz böyle bakalım yazın ne olacak...

canım benim karşı taraf ankarada yaşıyor biz istanbuldayız temmuzun ilk haftaları gibi gelip tanışırrız diyor, aileler karara bağlar isteme söz temmuz da olur nişanı da eylül gibi yaparız diyor. Şimdilik niyetimiz böyle bakalım yazın ne olacak...

Anladım uzaklık olunca artık ne zaman gelirlerse öyle olucak.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım :1hug::1hug::1hug:

Anladım uzaklık olunca artık ne zaman gelirlerse öyle olucak.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım :1hug::1hug::1hug:

Allah razı olsun canım.. bu topikte işte zamanı daha çabuk geçirmek için süper olmuş.. Valla insan kendini yalnız hissediyor varya..

Allah razı olsun canım.. bu topikte işte zamanı daha çabuk geçirmek için süper olmuş.. Valla insan kendini yalnız hissediyor varya..

Aynen ama benim böyle başka topiclerimde var.
Mesela şuanda nişanlık için falan bi telaşım var+takım elbise almak gibi. sempatiksalakcinni

Aynen ama benim böyle başka topiclerimde var.
Mesela şuanda nişanlık için falan bi telaşım var+takım elbise almak gibi. sempatiksalakcinni

hele bi bakayımda bulayım inceleyim. sen nişanlığını kabarık mı düşünüyorsun canım yoksa abiye tarzı birşeymi?

Salonda olacak canım Kabarık istiyorum. :)

1915.jpg

Diktirmeye başladık canım zaten .

Back