2011 Aralık ayında doğum yapacak anne adayları heyecanlarımızı beraber paylaşalımmı.Ben 16 haftanın içindeyim.Rabbim nasip ederse iki prensim olacak.Bundan önce 5 kez düşüğüm oldu kan pıhtılaşmasından dendi son gebeliklerimde iğne kullanmama rağmen olmadı tüp bebek ve pgt denedik olmadı sonra başka sorunlar çıktı.Rahmim çok inceydi 1 sene bu sebepten hamile kalamadım bir sürü ilaç içtim.Yaklaşık 3,5 senede çok şeyler yaşadım anlayacağınız.Sonra doktoruma bir arkadaşı oğul otu (melisa otu) tavsiye etmiş.Bende aldım çay olarak kullandım ama endimetrium çok ince olduğundan ilk ay çok üstüne düşmedim bi içtim bi içmedim.Çok dua ettim hep sabrettim sonra vakti zamanı gelmiş demekki rabbim bana o ay 2 tane oğliş nasip etti.Daha öncekilerde hep kalp atışlarını alamadığımızdan kaybettik bebekleri.Bu sefer kalp atışlarını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.Şimdi de elimden gelse hergün ultrasyona gircem sağlıklarını sürekli meraklı ediyorum.Biliyorum bu stres çocuklara iyi değil ama elimde değil başına gelmeyen bilemez.
14. Haftada serklaj yaptı doktorum ne olur ne olmaz diye.
Şimdi de Rabbime hergün şükür ve dua ediyorum onları benden almasın diye.
Her zaman hep herşeyin hayırlısı dedim.Evladında hayırlısı dedim.İnşallah bu sefer yüzümüz gülecek.
İkiz bebek bekleyip MTHFR 677 HETEREZİGOT olan anne adayları özellikle sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var.
Lütfen sadece okuyup geçmeyin beraber paylaşalım yaşadıklarımızı.
14. Haftada serklaj yaptı doktorum ne olur ne olmaz diye.
Şimdi de Rabbime hergün şükür ve dua ediyorum onları benden almasın diye.
Her zaman hep herşeyin hayırlısı dedim.Evladında hayırlısı dedim.İnşallah bu sefer yüzümüz gülecek.
İkiz bebek bekleyip MTHFR 677 HETEREZİGOT olan anne adayları özellikle sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var.
Lütfen sadece okuyup geçmeyin beraber paylaşalım yaşadıklarımızı.