- 23 Mayıs 2010
- 411
- 30
- 318
- 39
48 bin tl düğüne veripte keşkeniz olmasın zaten :) ama sizin maddi olanağınız çok iyi demekki konuşmanızda ona göre olmuş halden anlamaz bir tavır içerisinde...Kaç insan vardır burda acaba 48 bin tl düğüne verebilsin? Burda birbirimize mekanlar hakkında fikirler veriyoruz biraz daha mantık bence.
konuyu acan arkadasın solediği yerlere bakarsan oda rixostan aşağı kalır yerlerden bahsetmio hiç.. Kaldıki benim gibi dugun yapan cok insan varki taaa aralık ayında temmuzda yapılıcak dugun için guc bela yer bulduk biz..
Kusura bakmayın ama sizin yaptıgınız bu yorumda gayette kıskanclık sezdim... Ben gayet iyi niyetimle benim yaptıgım dugunu soledim ve imkanı olanlarında bu sekilde dugun yapabilceklerini belirttim fakat sizin buna imkanınız yoksa bunun suclusu ben değilim.. Bu şekilde konuşmanız gayet yersiz..
şahhane geçen sene 14,5 bin lira istemiş 250 kişi için sanırım. ama yarın gidicem bır fiyatta ben alıcam bakalım. sizide bilgilendiririm mutlakaCADIARZU
arkadaşlarrrrrr bizde hala düğün mekanı aramaktayız malesefclub leylaa hakkında fikri olan varmı haftasonu oraya bakmaya gidicez istanbulda yaşadığımız için bu işleri halletmek çok sıkıntı yarattı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?