• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ankara Gelinleri...Bulduğumuz mekanları paylaşalım...

48 bin tl düğüne veripte keşkeniz olmasın zaten :) ama sizin maddi olanağınız çok iyi demekki konuşmanızda ona göre olmuş halden anlamaz bir tavır içerisinde...Kaç insan vardır burda acaba 48 bin tl düğüne verebilsin? Burda birbirimize mekanlar hakkında fikirler veriyoruz biraz daha mantık bence.

konuyu acan arkadasın solediği yerlere bakarsan oda rixostan aşağı kalır yerlerden bahsetmio hiç.. Kaldıki benim gibi dugun yapan cok insan varki taaa aralık ayında temmuzda yapılıcak dugun için guc bela yer bulduk biz..
Kusura bakmayın ama sizin yaptıgınız bu yorumda gayette kıskanclık sezdim... Ben gayet iyi niyetimle benim yaptıgım dugunu soledim ve imkanı olanlarında bu sekilde dugun yapabilceklerini belirttim fakat sizin buna imkanınız yoksa bunun suclusu ben değilim.. Bu şekilde konuşmanız gayet yersiz..

konuyu acan arkadasın solediği yerlere bakarsan oda rixostan aşağı kalır yerlerden bahsetmio hiç.. Kaldıki benim gibi dugun yapan cok insan varki taaa aralık ayında temmuzda yapılıcak dugun için guc bela yer bulduk biz..
Kusura bakmayın ama sizin yaptıgınız bu yorumda gayette kıskanclık sezdim... Ben gayet iyi niyetimle benim yaptıgım dugunu soledim ve imkanı olanlarında bu sekilde dugun yapabilceklerini belirttim fakat sizin buna imkanınız yoksa bunun suclusu ben değilim.. Bu şekilde konuşmanız gayet yersiz..

Tanımadığım bir insanın düğününü neden kıskanıyım ki??? Evet benim 48 bin tl lik düğün yapacak gücüm yok ama güzel bir düğün yapacak gücüm var sizi de kimsenin suçladığı felan yok.Bence sizin yorumunuz da oldukça yersiz ve ukala.

Arkadaşlar Şehr-i Sima yla yemeksiz ilgilenenler varsa ben araştırdım,baya çeşitli kokteyl menü kişi başı 27 tl.1000 kişiye kadar imkanı var.Bilginize...

Selam kızlar..Bizde Ankara'da çok mekan aradık, özellikle kır düğünü veya açık hava düğünü istedik.Fiyat aralıklarında çok fark var..9 temmuzda düğünümüz var ve biz gölbaşı Pembe Köşkün salonunu tuttuk.Kişi başı 30tl ama herşey içinde...ekstra hiçbir masraf yok..özellikle orkestrası süper, saksafon,gitar,klavye,bateri ve solist var.benim için orkstra çok ama çok önemliydi...şimdi dua ediyoruz inşallah 9 temmuzda yağmur falan yağmaz diye, çünkü açık hava düğünlerindeki en büyük risk yağmur...Allah korusun düğünümüzde, verdiğimiz parada mahfolur:( neyse artık kısmet diyelim...hepinize kolay gelsin,inşallah gönlünüze göre biryerler bulursunuz..

istanbul yolu üzerinde optimum outletin karşısında nihavent düğün solanu war.çook güzel.terası war açık hawada yapmak isteyenler için.terasa gelin arabasını fln çıkarıolar.4000 liraydı fiyatı.baya gösteriler kemancılar palyaçolar fln hoş bi yer.biz daha uygun bi yer düşüdüğümüz için olmadı orası.ama tawsiye olunur.

arkadaşlar benim de düğünüm eylülde daha yer bulamadık:(( Şahhane'den bilgi alabilen var mı lütfen bize de yazın

arkadaşlar nihavent düğün salonunu ben de tavsiye ediyorum. gerçekten mekan sıradan düğün salonlarına bakarak daha nezih ve güzel. düğünü hava koşullarına göre kapalı salonda yada terasta havuz başında yapmak şansınız var o gün üst kat tümüyle size tahsis ediliyor hava koşullarına göre karar değiştirme şansına sahipsiniz.:34:

arkadaşlarrrrrr bizde hala düğün mekanı aramaktayız malesef:( club leylaa hakkında fikri olan varmı haftasonu oraya bakmaya gidicez istanbulda yaşadığımız için bu işleri halletmek çok sıkıntı yarattı bize:(

arkadaşlarrrrrr bizde hala düğün mekanı aramaktayız malesef:( club leylaa hakkında fikri olan varmı haftasonu oraya bakmaya gidicez istanbulda yaşadığımız için bu işleri halletmek çok sıkıntı yarattı bize:(

clup leylayı gidip gördük biz mekan ararken. bir binanın en üst katı,kapalı klasik bir düğün salonu.fazla bir özelliği yoktu biz beğenmedik.ama sizde görün isterseniz.üstelik söyledikleri fiyatta oraya göre çok fazlaydı.kişi başı 35tl gibi bişi sölemişlerdi. biz gölbaşında pembe köşk düğün salonunun terasını tuttuk.sitesinden sizde girip inceleyebilirsiniz fotolarına falan bakabilirsiniz.clup leyladan çok daha güzel bir yer.

Arkadaslar benim dugunum sadece nikah oldu. Kocatepe nikah salonunda yaptik haziranin basinda. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Fotografci o kadar kotuydu ki hic memnun kalmadim. Aslinda icerisinin dizayni hosuma gitmisti ve gelinlikle birlikte resimler guzel cikar diye orayi tercih ettim ama ne yazikki fotografci cok kotuydu.Birbirimizi tebrik ederken sarilirken resmimiz yok diger resimler cok kotu pat diye cekmis. Haftalarca agladim resimler icin.

Yurtdisinda oldugum icin cok ilgilenemedim dugun ile ilgili seyler icin okul son sinifti tezim vardi nisan icin 10 gun turkiyeye geldik martta o zmn hallettik herseyi.ve ben 30 mayista sinavlar okul bittikten sonra dondum turkiyeye 4 haziran kina 5 haziranda da nikahim oldu.yorgunluktan oluyodum. balayim cok gzl gecti.esimi cok seviyorum evliligim cok gzl gidiyor ama buaralar evde oldugum icin sanirim hep dugunle ilgili seyler aklima geliyor. soyle olsaydi boyle olsaydi soyle yapsaydik gibi..

aslinda onemli olan huzur resimmis suymus buymus bos da insan dert ediyor gene de.Umarim gecer en kisa zmnda!

Ama kocatepeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum

Teb oteli düşünen arkadaşım bu oteli düğün için kesinlikle dü-şün-me. Ya da en özel gününü mahvetmek istiyorsan düşün!

2012 ağustos ayında TEB DORA OTEL'de düğünümüz oldu. 1 sene önceden mekanla ilgili rezervasyonumuzu yapıp anlaştık. Her şey çok güzel olacaktı. Maalesef ki öyle olmadı. Firma sözlerinin hiç birini tutmadı. Servis kalitesi çok çok kötüydü. Davetlilerimize kaba davranıldı. Su isteyen konuklara "su bitti" gibi saçma sapan açıklamalar yapıldı. Orkestranın sesi çıkmadı bile, Otel olduğu için müziğin belirli bir desibelin altında olması gerekiyormuş. Bu da yetmezmiş gibi düğün videomuzu kaybettiler.
Firmaya maddi manevi tazminat davası açtık. 2015 haziran ayı itibarı ile davayı kazandık. Size tavsiyem bu firmaya güvenip en güzel gününüzü berbat etmeyin. :'(

Kızlar Merhaba bende düğün salonu bakıyorum Ankara da , maks.5000 TL civarında, konu başlığı açtım ama cevap yazan olmadı henüz . 2015 Kasım da olacak inşallah düğünümuz. Acil fikir verebilirseniz sevinirim :)))

Back