2011 Ankara Gelinleri...Bulduğumuz mekanları paylaşalım...

Angelasss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2007
32
0
86
2011- 21 mayısta evleniyorum ama Ankara'da mekan sıkıntısı çekiyorum. şimdiye kadar araştırdıklarım Club Mirador ve Wishes. varmı Swiss Otel, Rixos vs. mekanları bilen? eyvahedigeldismile

canım hepsı baya kalbur ustu yerler
enıstemız karsılayabılecek galıba
benec bunların ıcınde sımdılık mırador dıgerlerıne gore daha guzel gıbı

akalın ile bir görüşmeye gidicem. enişte bey karşılarız bi fiyat al bakalım dedı. kendısı şehir dışına ben ilgileniyorum mecburen ( şahhane de çok pahalıymış galıba

şahhane geçen sene 14,5 bin lira istemiş 250 kişi için sanırım. ama yarın gidicem bır fiyatta ben alıcam bakalım. sizide bilgilendiririm mutlakaCADIARZU

arkadaşlar fiyatlar uçuyor...

Yahu düşünsenize, normalinde tek başına bir restorana gitseniz 25tl'den fazla vermezsiniz, hatta topluca giderseniz indirim bile yaparlar, içkiler sınırsız olur falan... Ama işi adı "kokteyl" veya "düğün" olunca fiyatlar 40TLden aşağı inmez oluyor... Yahu akıl var mantık var, 350-400 kişi gelecek zaten, indirim yap şuna da herkes faydalanabilsin, sen de bol bol kazan.

Yok anacım millette para bol herhalde...

Ankara palas kişi başı 65 ve yeni yılda 10 TL zam gelecekmiş... Crown plaza 6o TL ... vişnelik 40 TL ... Alkın otel 38 TL ... ama tabiki süslemeler ve diğer ayrıntılar bi kısmında dahil değil...

millette para çok heralde ya bu nasıl bişi yemekli ve acayip pahalı yerlerden bahsediyorsunuz ben yemekli düğüne karşıyım insanlar yemek yemekden eğlenemiyor ayrıca eğlenmeye evliliği kutlamaya çağırıyorsun insanlarıyemek yemeğe değil bi dünyada para veriyorsun yazık o paralara bu benim fikrim tabi
allah hepimizin yardımcısı olsun

Millet gelecek tanımadığı insanlarla aynı masada oturup yemeklere gömülecek, daire masada sırtını dönmüş olacak herkese, sonra yemekler aynı anda 300 kişiye hazırlandığı için özensiz olacak, herkes bir şeyleri eleştirecek çıkışta...

ve siz 60x300= 18.000 TL !!!!!!!! (Süslemeler, müzik, gelinlik, nikah şekerleri, nikah memurunun salona çağırılması, gelin arabası, damatlık, takılar... dahil değil üstelik bu paraya!!!)

Yazık günah...

Ben asla sizin gibi dusunmuyorum sonucta insan 1 kere evleniyor ve eger imkanıda varsa neden misafirlerini iyi bir yerde dort dortluk agarlamasın..
Bir kere kaliteli mekanlarda asla servis sorunu olmuyor yada ben hiç karsılasmadım diyelim,yani bilemiyorum kızlar ama bence insanın hayatında bir kere olucak bişey bu ve hersey imkanımız elverdiğince mukemmel olmalı...
Gelelim mekanlara... Benim nişanım Aktif Metropolitan otelde oldu ve 120 kişiye yemek orkestra dahil 7bin fiyat verdik ama bu 2009 subattaydı tabi.. Gectiğimiz temmuzda da Rixosta dugunum oldu içkisiz orkestra susleme yemek yemek oncesi kokteyl(ki zaten bunu hediye ediyolar)hersey dahil 500 kişi yaklasık 48bine falan geldi ama cok sukur geriye donup baktığımda dugunume dair hiç bir keşkem olmadı ki bence en onemliside bu...
Allah hepinize bu duyguyu yasatsın insallah...

Herkesin kişisel fikri tabiki saygı duymak lazım ama insanlar15- 20binliraya ev kurmaya çalışıyor. 48binliraya çok rahat güzel bir ev döşer tüm masraflarla çıkarsın bu işten. 48binliraya düğün bana göre yazık günah.

biz de düğün yerine nikah + kokteyl yapmaya karar verdik. çayyolunda minasera alışveriş merkezindeki wishes la görüştük.
çok güzel bir mekan nikah düşünenler için tavsiye edebilirim. yemekli düğün de yapılıyor ama düğün için 250 kişi en fazla dediler.

mrb arkadaşlar fiyatlara baktım da biz çok iyi tutmuşuz dedim:) 9 temmuzda karapürçek diye bir yer var havuz başında herşey onlara ait yemekli kişi başı 25lira felan mekanda fena değil açık alan sonuçta tek olumsuz yanı uzak olması..

ayy çok pahalılarr yaaa
düğün mekan yeri 8-10 bini geçmemeli.

o bile fazla bence
tamm 1 kere oluyo çok özel ama olmaz yani bi ömür kuracağın bi yuva var ortada.
ben düğün istemem versinler o parayı eşyada istemiom üzerinede kredi çeker bi ev alırım
eşyada soradan olur
yani rabbimin izniyle 1buçuk yıl sora bizim düğünümz olacak ve biz ev almayı planlıyoruz. şimdiden ev bakıyoruz hatta bulursak almayı planlıyoruz 1buçuk yılda ne kadarı ödenrse kâr bizim için. gidipde 20bin verdirtmem.. çok da zengn olsak günah diye düşünüyorum.:97:

48 bin tl düğüne veripte keşkeniz olmasın zaten :) ama sizin maddi olanağınız çok iyi demekki konuşmanızda ona göre olmuş halden anlamaz bir tavır içerisinde...Kaç insan vardır burda acaba 48 bin tl düğüne verebilsin? Burda birbirimize mekanlar hakkında fikirler veriyoruz biraz daha mantık bence.

Arkadaşlar eryaman göksu parkta yapılan düğün hakkında bilginiz varmı? İlle de yemekli mi yapılıyor? Fiyatları nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

dogru insan bir defa evleniyor. suslemenin en guzelini, pastanin en tazesini, orkestranin en eglendirenini istiyor insan. 48,000 verebilen arkadasa helal olsun. Peri masali olmus dugunu belli ki. imkanim olsa sayiyi az tutarak-en sevdiklerim, en cok saydiklarim- bende yapabilirdim belki. Ama gelin gorun ki, darilir diye davet edilen kisi sayisi o kadar cok ki. Ben sahsen onlari da en iyi sekilde agirlayamam, istemem durustce soylemek gerekirse...

ben de sizzin gibi ankara'nin altini ustune getirdim.
1. Bizim butcemizi astigi icin kabul etmedik ama maddi imkaniniz varsa Incek Garden'i kesinlikle tavsiye ederim. Limitli alkollu, susleme ve orkestra dahil 80TL
2.Vilayetler Evi de cok guzel ama mutlaka bahceden isteyin, teras cok soguk oluyormus.
3.Mirador konusunda ben hic memnun kalan duymadim.
4.Maydonose Plaza'nin fiyatlari da mekani da guzel. Orkestrasi ve fotografcisini cok met ediyorlar. 55TL
5. Teb Dora otel fiyati ve organizasyonu en iyi yerlerden biri. Susleme, pasta, limitli alkollu, gelin ve damada hazirlanmalari ve gece kalmalari icin oda dahil adam basi 55 TL.
6. Calgan Et Lokantasi pasta haric, cok zengin bir menu, limitli alkollu, yeni yapilmis sadirvanda adam basi 50 TL
7. Akalin golbasi-bahce (250 kisilik kapasitesi olan), limitli alkollu, gelin villasi, pasta, susleme, orkestra dahil, fotograf haric 60 TL.

Benim kayinvalidem ekim2010 da akalin'la anlasti, 60 TL den. Bizim icimiz cizz etti ne yalan soyleyim. 15000 e sifirdan ev kurariz nasil kalkacagiz altindan diye. Dugunu biz yapacagiz da kimse karismayacak..Piyasa hep boyle dediler, bizde tamam dedik. Gormeye gittik ve ben (sahsi gorusum) hic ama hic begenmedim , nisanlim da keza.. Icerde ilk katta 300 kisilik bi salonlari var ona diyecegim yok, hakkaten dugun salonu ve guzel. Neyse biz bahceyi sevmedik, salonda er kalmamisti. Iptal ettirdik ve hala ariyoruz.

Maydonose Plaza ve TEB Otel arasindayiz su anda. Ben nisanlimin zevkine cok guveniyorum. Bu ay icinde geldiginde o da gidip bakacak son karari o verecek. Ben TEB den yana kullandim oyumu, hadi hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…