Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
millette para çok heralde ya bu nasıl bişi yemekli ve acayip pahalı yerlerden bahsediyorsunuz ben yemekli düğüne karşıyım insanlar yemek yemekden eğlenemiyor ayrıca eğlenmeye evliliği kutlamaya çağırıyorsun insanlarıyemek yemeğe değil bi dünyada para veriyorsun yazık o paralara bu benim fikrim tabi
allah hepimizin yardımcısı olsun
Millet gelecek tanımadığı insanlarla aynı masada oturup yemeklere gömülecek, daire masada sırtını dönmüş olacak herkese, sonra yemekler aynı anda 300 kişiye hazırlandığı için özensiz olacak, herkes bir şeyleri eleştirecek çıkışta...
ve siz 60x300= 18.000 TL !!!!!!!! (Süslemeler, müzik, gelinlik, nikah şekerleri, nikah memurunun salona çağırılması, gelin arabası, damatlık, takılar... dahil değil üstelik bu paraya!!!)
Yazık günah...
Ben asla sizin gibi dusunmuyorum sonucta insan 1 kere evleniyor ve eger imkanıda varsa neden misafirlerini iyi bir yerde dort dortluk agarlamasın..
Bir kere kaliteli mekanlarda asla servis sorunu olmuyor yada ben hiç karsılasmadım diyelim,yani bilemiyorum kızlar ama bence insanın hayatında bir kere olucak bişey bu ve hersey imkanımız elverdiğince mukemmel olmalı...
Gelelim mekanlara... Benim nişanım Aktif Metropolitan otelde oldu ve 120 kişiye yemek orkestra dahil 7bin fiyat verdik ama bu 2009 subattaydı tabi.. Gectiğimiz temmuzda da Rixosta dugunum oldu içkisiz orkestra susleme yemek yemek oncesi kokteyl(ki zaten bunu hediye ediyolar)hersey dahil 500 kişi yaklasık 48bine falan geldi ama cok sukur geriye donup baktığımda dugunume dair hiç bir keşkem olmadı ki bence en onemliside bu...
Allah hepinize bu duyguyu yasatsın insallah...