• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Bebeklerin Cinsiyetleri Kesin mi? Değişme Durumu var mı?

beyazay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Diyarbakır
meraba sevgili anneler
ben bu konuda muzdaribim de, artık bebeğime cinsiyeti ile hitap etmek isim bulmak ciciler almak istiyorum ama kafam karısık. 13. haftamda erkek dedi doktorum 20. haftamda da kız dedi yani bana kalırsa 20. hafta yanılma payı az olur ama etrafımda yeni tacrübeli annelerden cok duyuyorum yanılma durumlarını da herkes 30. haftayı bekle diyor
görüşleriniz benim için çok önemlidir.

meraba sevgili anneler
ben bu konuda muzdaribim de, artık bebeğime cinsiyeti ile hitap etmek isim bulmak ciciler almak istiyorum ama kafam karısık. 13. haftamda erkek dedi doktorum 20. haftamda da kız dedi yani bana kalırsa 20. hafta yanılma payı az olur ama etrafımda yeni tacrübeli annelerden cok duyuyorum yanılma durumlarını da herkes 30. haftayı bekle diyor
görüşleriniz benim için çok önemlidir.

canım bebeğin cinsiyeti değişmez doktor ilk baktığında göbek bağını cinsel organ gibi görmüş olabilir bu konuda bi çok doktor yanılabiliyo. bide başka bi doktora git istersen en azından aklında soru kalmaz

Son düzenleme:
beyazay doktorunun kim olduğunu çok merak ettim. bana 13. haftada % 90 kız dedi dr.um ve ben de aksi çıkar mı diye tedirgin oluyorum. sevil paker benim dr.um

ben diyarbakırda yasıyorum dr. zeki akkum aslında pak yanılan bi doktor değilmiş ben de memnunum işte sanırım bende ona güvenip 13. hafta tahminine cok kaptırdım sonra da bi tuhaf oldum işte
20. haftadan sonra yanılma olmaz mı diyorsunuz yani?

ben diyarbakırda yasıyorum dr. zeki akkum aslında pak yanılan bi doktor değilmiş ben de memnunum işte sanırım bende ona güvenip 13. hafta tahminine cok kaptırdım sonra da bi tuhaf oldum işte

hemşerrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52: bende diyarbakırdayımmmm
ben uğur değer e gidiyom. başından beri kız dedi 22.haftam ve yanılmadı. başka bi dr ada gitmiştim bi sorun için doğruydu:66:

bide komşu çıkıyomuşuzzzzzzz:52:

muayeneye gidince söyle tekrar cinsiyetine baksın canm o zaman daah net ve kesin olur

canım bebeğin cinsiyeti değişmez doktor ilk baktığında göbek bağını cinsel organ gibi görmüş olabilir bu konuda bi çok doktor yanılabiliyo. bide başka bi doktora git istersen en azından aklında soru kalmaz

benim annemde inanmak istememişti göbek bağına illa çocuğun pipisi diyodu:1:

hemşerrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52: bende diyarbakırdayımmmm
ben uğur değer e gidiyom. başından beri kız dedi 22.haftam ve yanılmadı. başka bi dr ada gitmiştim bi sorun için doğruydu:66:

bide komşu çıkıyomuşuzzzzzzz:52:

bende sanırım onda devam edicem artık ama cinsiyet meselesi değil başka özel bir durumdan dolayı bakalım hayırlısı dua edin bana

bende sanırım onda devam edicem artık ama cinsiyet meselesi değil başka özel bir durumdan dolayı bakalım hayırlısı dua edin bana

inş bebişlerini sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

slm kızlar bana da 13-14haftalıkken gerzek bi doktor çok bilmiş gibi kızın olacak dedi. ama inanmak istemedim ve hiçbir hazırlık yapmadım başka şehirde ki dr 18-19 haftalıkken erkek dedi net mi diye sordum evet diyerek gösterdi bebeğin cinsiyetini ve %99.9 erkek dedi 1 hafta sonra yine il dışı bi seyahatimizde 2 farklı dr erkek dedi her gittiğimde farklı drlara denk geliyorum hala erkek diyorlar.
allah herkesin gönlüne göre versin...
sağlıklı hayırlı olmaları dileğiyle.
tek doktorla kalmayın:71::71::71:

çin takvimine göre baksana canım etrafımda değişen cinsiyetlerin hepsi çin takviminde neyse ona döndü.döndü değilde yani dr yalnış gördüğünü söyledi ve çin takvimine döndü:)

çin takviminde erkek görünüyor hem normal yaşım hem de çin yaşıma göre baktığımda da erkek.. ama bi de şöyle bir sorun var geçen bir yerde okudum da çin takviminde hamile kalınan ay mı yoksa son adet tarihinin ilk gününün denk geldiği ay mı önemli onu bilemedim çünkü benim son adet tarihim 23 ekim ama hamile kaldığım ayın kasım olduğundan eminim çünkü eşim burda değildi, ekime göre kız kasıma göre erkek çıkıyor mesela

benim çin takvimine göre kızdı ama dr kesin erkek dedi
hatta şu hücre yenilenmesine göre olan hesaplama yöntemine göre de kız çıkıyor
ama erkekmiş

benim bildiğim sat ının ilk gününün denk geldiği aya bakılıyor.mesala ben ilk bebeğime 21 şubat sattı eger 1 hafta oldugunu düşünürsek martta hamile kalmış oluyorum ama marta bakarsam kız şubata bakarsam erkek.ben ilk bebeğimde şubata bakmadım marta baktım kızdır dedim ama değil oğluşmuş:)demekki sata göre bakmak lazım:)

:8:
benim çin takvimine göre kızdı ama dr kesin erkek dedi
hatta şu hücre yenilenmesine göre olan hesaplama yöntemine göre de kız çıkıyor
ama erkekmiş

canım sendemi ağustos annesi olucaksın.2.bebişinmi.

:)))ayy çok güldüm kendimee ben zaten 2011 ağustos annelerinin açmış oldugu topikdeymişim:)))))

biz de 24 hafta olduk artık, çarşamba kontrolumuz var artık netleşir mi dersiniz?

Back