- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.681
amin cnm Allah kimseye maddi manevi zorluk yaşatmasın inş
gunaydın kızlar kocişim işine gtti bugun bende yarın bu saatlerde kıbrısta olcem of ya hiç gidesim yok kocişimi yalnız bırakcam :sinifsinif: dün öle bi sarıldıki valla oturdum ağladım 4 gun napcam sensiz die :sinifsinif: ay yine psikopata baglamııım ağlıcam yine
kızlar bişi dicem görüşek yaw şöle buluşalım fotolar cektirelim siteye koyalım millet yapiii kıskanııım yaw kaydirigubbakcemile2
gunaydın kızlar kocişim işine gtti bugun bende yarın bu saatlerde kıbrısta olcem of ya hiç gidesim yok kocişimi yalnız bırakcam :sinifsinif: dün öle bi sarıldıki valla oturdum ağladım 4 gun napcam sensiz die :sinifsinif: ay yine psikopata baglamııım ağlıcam yine
kızlar bişi dicem görüşek yaw şöle buluşalım fotolar cektirelim siteye koyalım millet yapiii kıskanııım yaw kaydirigubbakcemile2
canmm dur vazgeçmek olur muu
alışana kadar herşey gözünde büyüo sonra eve gelip daha hiç oturmadan mutfakta yemek hazırlamakk ayy yetişmicek diyerek sofra kurmak çok zevkli gelioo
sen anlat anlat böle guzel guzel heveslendırıyosun bı yandan da:)
you-know Allah kavuştursun şimdiden
eşinide al git dicem ama yeni başlamış işe izin alamaz
caspersy kız nsl geçer dört gün sen eşinden dört gün ayrı kaldığını düşünsene Allah korusun
sen anlat anlat böle guzel guzel heveslendırıyosun bı yandan da:)
yaff moral olsn diye söyledim bee hemen savunma yapma kuzumm
ayy aşkım bi yere gitse ben uyuyamamm gece sarılmadığında uyanıp bi güzel küsüom ona sarılmamşsn die :)
ya düğün günü evden çıkarken ağladınız mı siz
bnm babam ağlarsa ben dayanamam vazgeçerim evlenmekten senağlama
ya bıde bızım durum bıraz farklı annem babam ayrı annemle yasıoruz kardesımde balıkesırde okuyo annem ananem ben kalıoruz koca evde bende gıdınce ıkısı kalıcak ben vurdumduymaz görunuyrum uzulmem alamam dıorum ama cok fena olucam kesın yaa annemı bırakıp gıtmek of ulen of
ya düğün günü evden çıkarken ağladınız mı siz
bnm babam ağlarsa ben dayanamam vazgeçerim evlenmekten senağlama
kaydirigubbakcemile3 bende böle yapcam
neyse bu konyu gecelımbence yaw sımdı gelıoo annem 1 saat oturur yanımdao gıdınce 30 sayfa okuyup gelırım öpüldunuz cıcışler:)
günaydııııııııııııııııııııııııııııııın bayanlar nassınız bakemmmm
çok enerjikimmmmmmmmm bugün sorun bir nedeeeeeeeeeeeeeeenn sengözlerimebaksanab
evden o kadar hızlı çıktım ki kimseyi ağlarken görmeyim diye öyle sarılmadm herkese annemi öptüm babamı dayımı ve dedemi öptüm ve çıktm binadan nasl indim hatrlamıyorum bile kendimi ağlamamak için öyle sıkmışım ki başm dönüyodu bi de en üst kat in in bitmio :)
annemle birbirimize söz vermiştik ağlamıcaz die ama ben evden gidince annem bayılmış falan kimse bana bişi demedi geçen duydum
salondan giderken de hiç ağlamadm çok güzel geçmişti düğünümüzz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?