- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.561
gunaydın kızlarr dilek eşinin işi hayırlı olsun cnm
ada senın evınde hayırlı olsun cnmcım slayt ıcın ben bırer ıkıser kucukluk fotomu koymak ısterım mesela sonra yakın arkadaslarımla olan fotolardan 1-2 tane snrada 4 seneden berı ılkerle olan fotolarımızdan secıp sırayla koymak ısterım fazla uzun olmamalı bence sıkabılır:)
hepinize gunaydınnn aksam ıstanbulda olaagım hayırlısıyla ama bırı bana topuklu ayakkabıyla nasıl daha rahat yuruyebılırım anlatabılırmı acaba:)))
aksam 8.45 ucagı bı aksılık olmazsa 9.30da nısanlımın yanındayım:))
ya senin patronda ne vardı iki günlük izin verse bi günde eşya seçilir hemde hasret giderilirmi
ya onu hıc sormasalaklık bende adam dedıkı senın 1 gunde ızın alacagın var zaten dedı bende dedımkı yok sız sıkısmayın ben onu snra kullanırım dedım:))daha ev bakmaya felan gtcem ya ozmna sakladım:)
günaydın kıslar nasılsınız uyumdan bakayım dedim uykum kaçtı uyuyamadım gelince
günaydın kıslar nasılsınız uyumdan bakayım dedim uykum kaçtı uyuyamadım gelince
hem o ayakkabı fıkrı yas gıyındımböle suslupuslu elıme alacagım cantam kucuk bıdepoşet tasıyamıcam carsıya gıder gıbı gtcemm gelcemmm
günaydın
burası bağımlılık yapıyo takılırsan buraya uyuyamazsın zaten kaydirigubbakcemile3
bak bu doğru
yokkız benım nısanlım bıdelıste yapcak hıc ısı olmaz vallaben netten bakar lıste yaparım kesın ozamanda:)
:) işin zor o zmn cnm sen cumartesi çalışıyosan cumartesi için izin alırsın cumartesi pazar zaten tatil günü bide pazartesi için izin aldınmı 3 gün içinde evi de bulursunuz inş bi güne sıkıştırıp yorulmamış olursun
ay nısanlımla konusuozda yorulursam alırızartık bı aykkabı o deılde ben susum bozulmasın dıe kaban bıle almıom ustume yun hırkam vardı o uyuyo kıyafetıme bıtarafım doncak kesın amasusumbozulmasın bı gun nasıl görurse öle hatrlar seycım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?