• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ay ada bizim 2.ayımızdada sana anlattıgım olay olmustu 3.ayımız yine oldu 4.ayda ben onu öldürürüm o olur herhalde ya şimdi ben bura geldim ama persembe gunu gidiyorum kıbrısa pazar gelcem 4 gunde bi 500 sayfa atlar herhalde yavas olun be ben bile yetişemiom size
eşim bugun bi işe girdi yarın baslıcak yılbasında erkek kardeşim geliiiiiiii napcam ben o tontonla ya beşiktaşa neyim gider takılırız artıkım abla kardes

Dilegim o nasil soz ya oyle seyler soyleme evet ama her ay bir olay var bundan sonra hic olmasin sorun falan,bir olay olursa da soyle en afillisinden mutluluk haberi olsun :) esinin yeni isi hayirli olsun,yilbasinda da super eglenirsin kardesinle ne guzel iste ama disari cikarsaniz cok dikkat edin boyle geceler de istanbul da olay ustune olay oluyor ya

Son düzenleme:
evet ya ablaaa geliyorum taksime gidelim dio delirme civannn dedim turist muamelesi görürüz dedim ben erkeğim seni korurum dio daha 14 yasında kendilerikaydirigubbakcemile3
yaparız bişiler bakalım
canım anlattıgım olaya gelince hallettik eşim özür diledi haklısın dedi düşündüm hatalıyım savunmam gerekiodu dedi ama o an pc ile ilgileniodum tam dinlemiodum bile dedi doğru pc kucagındaydı hı hı fln diiip duruodu bidaha olmayacak onlarla ilgili bişi asla

günaydın çıtırlar
akşam benden sonra yine kaynatmışsınız oku oku bitmedi yaaa
esra hoşgeldin cnm
caspersy ev işi noldu çok mrk ettim inş bütçenize uygun gzl bi yer bulabilmişsindir
mervecikkk sen ne zmn geliyon istanbula bekletme nişanlını daha fazla
you_know eşinin işi hayırlı olsun
bu arada şu slayt fikrini sevdim bende istiyorum kaydirigubbakcemile3
giriş şarkımızı bir şarkısın sen olarak düşünmüştüm ama çokmu klasik olur ki fisfisfis
aman hele bi gün alınsında o kolay kaydirigubbakcemile3
bu arada kahvaltımı yazım iki kuru kayısı bi kuru incir bi yumurta bi salatalık bi adet peksimet yarımda domates

Son düzenleme:
gunaydın kızlarr dilek eşinin işi hayırlı olsun cnm

ada senın evınde hayırlı olsun cnmcım slayt ıcın ben bırer ıkıser kucukluk fotomu koymak ısterım mesela sonra yakın arkadaslarımla olan fotolardan 1-2 tane snrada 4 seneden berı ılkerle olan fotolarımızdan secıp sırayla koymak ısterım fazla uzun olmamalı bence sıkabılır:)

hepinize gunaydınnn aksam ıstanbulda olaagım hayırlısıyla ama bırı bana topuklu ayakkabıyla nasıl daha rahat yuruyebılırım anlatabılırmı acaba:)))

gunaydın kızlarr dilek eşinin işi hayırlı olsun cnm

ada senın evınde hayırlı olsun cnmcım slayt ıcın ben bırer ıkıser kucukluk fotomu koymak ısterım mesela sonra yakın arkadaslarımla olan fotolardan 1-2 tane snrada 4 seneden berı ılkerle olan fotolarımızdan secıp sırayla koymak ısterım fazla uzun olmamalı bence sıkabılır:)

hepinize gunaydınnn aksam ıstanbulda olaagım hayırlısıyla ama bırı bana topuklu ayakkabıyla nasıl daha rahat yuruyebılırım anlatabılırmı acaba:)))

topuklu ayakkabıyla rahat yürümenin bi yolu yok cnm
dünki fikrin süperdi at çantaya sporları sen alışverişe çıktığınızda sporları takarsın ayağına

ya senin patronda ne vardı iki günlük izin verse bi günde eşya seçilir hemde hasret giderilirmi

ya onu hıc sormasalaklık bende adam dedıkı senın 1 gunde ızın alacagın var zaten dedı bende dedımkı yok sız sıkısmayın ben onu snra kullanırım dedım:))daha ev bakmaya felan gtcem ya ozmna sakladım:)

hem o ayakkabı fıkrı yas gıyındımböle suslupuslu elıme alacagım cantam kucuk bıdepoşet tasıyamıcam carsıya gıder gıbı gtcemm gelcemmm

ya onu hıc sormasalaklık bende adam dedıkı senın 1 gunde ızın alacagın var zaten dedı bende dedımkı yok sız sıkısmayın ben onu snra kullanırım dedım:))daha ev bakmaya felan gtcem ya ozmna sakladım:)

iyi yapmışsın cnm da bence ev bakmaya gittiğinde bi gün izin alma
mahvolursun walla Allah korusun bir sürü ev fln gezersiniz ayaklarınıza kara sular iner
gerçi nişanlın önceden bakılcak evleri liste yapar tek tek gidip bakarsınız ama yinede yorulursun

bak bu doğru

yokkız benım nısanlım bıdelıste yapcak hıc ısı olmaz vallaben netten bakar lıste yaparım kesın ozamanda:)

:) işin zor o zmn cnm sen cumartesi çalışıyosan cumartesi için izin alırsın cumartesi, pazar zaten tatil günü bide pazartesi için izin aldınmı 3 gün içinde evi de bulursunuz inş bi güne sıkıştırıp yorulmamış olursun

Son düzenleme:
:) işin zor o zmn cnm sen cumartesi çalışıyosan cumartesi için izin alırsın cumartesi pazar zaten tatil günü bide pazartesi için izin aldınmı 3 gün içinde evi de bulursunuz inş bi güne sıkıştırıp yorulmamış olursun

ay nısanlımla konusuozda yorulursam alırızartık bı aykkabı o deılde ben susum bozulmasın dıe kaban bıle almıom ustume yun hırkam vardı o uyuyo kıyafetıme bıtarafım doncak kesın amasusumbozulmasın bı gun nasıl görurse öle hatrlar seycım dımı

ay nısanlımla konusuozda yorulursam alırızartık bı aykkabı o deılde ben susum bozulmasın dıe kaban bıle almıom ustume yun hırkam vardı o uyuyo kıyafetıme bıtarafım doncak kesın amasusumbozulmasın bı gun nasıl görurse öle hatrlar seycım dımı

ay antalya sıcaktır sen donarsın burda beee ben işyerinde bile montla oturuyorum kaydirigubbakcemile3

Back