2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

gelinlik resmi görmedim
nişanlığım kabarıktı gerçi salonda yaptık nişanı

yok zaten gelınlık resmısadece provadakı seklı var oda kadınlarkulubundekı albumumde cnm bızım nısanda lokal gıbı bıyerde oldu ama ozmn bıraz daha kıloluydumo elbıse cuk oturdu öle aldım gelınlıgımse böle kabarık ışılışıl olcak ınsallah

benim nişanlığım baya ışıltılıydı gelinlik gibi nerdeyse arkasında kuyruğu falan vardı gelinlikte kuyruk istemiyorum ama gelinliğik çok işli olursa eğer koltuk altında işleme istemiyorum heryerinde işleme vardı nişanlığımın koltuk altımı mahvetti kesti resmen

artık cıksam ıı olcak sabah bız erkenden burdayız ama sen bu saatlerde gelırsen karsılasamayabılırz erken cıkcam yrn:)optum ıyıaksamlarrr

hayır tatlım daha okuyorumm küçük ama şirirn bi evdeyim :)
bu arada ev aldınız mı canmm

evet canım 2+1 şirin bir evimiz var artık

aslında çok kızdım kaynanana gıccııkk oldum hatta bulmuş senin gibi bi gelini napmaya çalışıyorsa :dilcikar:

daha oraya yazmadığım neler var,ben de aynen senin gibi hissediyorum

anaaam bu ne ya hızınıza yetişilmiiii he

bebeğim nerelerdesin sen,muhabbet dedim ya burada bayağı yoğun :)

adaer rejim konusunda seni tebrik ediyorum ben o kdr hakim olamıyorum irademe mafoldumben

sağol canım umarım bende böyle götürebilirim,sen de bir alış gelir arkası

evet canım yemekten sonra ayrıca öyle bir servis yapmayı düşünüyorum

almak için bakıyoruz canmm şimdi kirada oturuyoruzz

hayırlısı olsun canım inşallah istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz

baktınızmıııııı

ben baktım canım,eline sağlık.işte bayan ruhu hemen kendini belli ediyor :)

kesinlikle canm sürekli beraberler ya sinir oluo ama elden bişi gelmio bi hafta sonu eşiyle kahvaltı yapamıyo bi akşam baş başa yemek yenmio hep beraber hep beraberr

ayyy allah korusun neyseki bizim aramızda arabayla yarım saatlik mesafe var :)

aferim eşine takdir ettim

hehe yok kıs o kadar da deil ama gerçekten yakınımda yaşayanlardan biliyorum çok görünce sevgi kalmıyo kaynananla diyolar

vallahi bizimki öyle değişik bir kişiliğe sahip ki tuhaf yani o yüzden beni sevmesini asla beklemiyorum çünkü kimseyi sevdiğini görmedim görümce ve onun için herkes kötü bir tek onlar iyi ve haklı

he ya bende 2 ay var die sayıyodum şimdi persembe gunu 3 ay olcak ne cabuk geciiii be hem dans sarkımızda söliim zuhal olcay pervane:asigim:

canım daha nice aylara,yıllara dileğim.şarkı seçiminizde çok cool olmuş bu arada

daha zamanın var mervecikk karar verirsinn
danstan önce slayt gösterisi hazırlatmayı unutmaa

ya bu slayt için bana biraz tüyo verin neler koyayım,nasıl olsun vb.ay ben bugün ne çok şey için tüyo istedim sizden

artık cıksam ıı olcak sabah bız erkenden burdayız ama sen bu saatlerde gelırsen karsılasamayabılırz erken cıkcam yrn:)optum ıyıaksamlarrr

canım ben yazana kadar gittiysen iyi akşamlar burdaysan da konuşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…