- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.541
resimler güzel çıkmış yazılar falan güzel 2 düğün yapçan ne güzel gelinliğini doya doya giyicen 2 kere
sizi paydos saatiniz geldi benim işbaşı saatim bende yarım saat sonra işe gidicem
gelinlik resmi görmedim
nişanlığım kabarıktı gerçi salonda yaptık nişanı
gıda fabrikası patlayan şeker vardiyalı çalışıyoruz normalde 8 saatte şimdi mesaili
albümümde var cnm sitede vardıda sildim eklerim bitane şimdi
hayır tatlım daha okuyorumm küçük ama şirirn bi evdeyim :)
bu arada ev aldınız mı canmm
aslında çok kızdım kaynanana gıccııkk oldum hatta bulmuş senin gibi bi gelini napmaya çalışıyorsa :dilcikar:
anaaam bu ne ya hızınıza yetişilmiiii he
adaer rejim konusunda seni tebrik ediyorum ben o kdr hakim olamıyorum irademe mafoldumben
adaer yemekten sonra çayın yanına kuruyemiş cips çerez patlamış mısır çekirdek fln onları unutma kaydirigubbakcemile3 bide tombala al oynarsınız
niyeyse bizde bi yılbaşında oynanır
can sıkıntısından akla o geliyo herhalde dğr günler gelmez kaydirigubbakcemile3
almak için bakıyoruz canmm şimdi kirada oturuyoruzz
baktınızmıııııı
kesinlikle canm sürekli beraberler ya sinir oluo ama elden bişi gelmio bi hafta sonu eşiyle kahvaltı yapamıyo bi akşam baş başa yemek yenmio hep beraber hep beraberr
canm ben çevremde olanlardan örnek vereyim de :)
bizim de evimiz yürüme 15 dk falan haftada bi gün gidiyoruz yetiyo onlara kalsa hergün gelin diyorlar eşim evimiz ayrı niye hergün gelelim diyo da ben zor durumda kalmıyorum
hehe yok kıs o kadar da deil ama gerçekten yakınımda yaşayanlardan biliyorum çok görünce sevgi kalmıyo kaynananla diyolar
he ya bende 2 ay var die sayıyodum şimdi persembe gunu 3 ay olcak ne cabuk geciiii be hem dans sarkımızda söliim zuhal olcay pervane:asigim:
daha zamanın var mervecikk karar verirsinn
danstan önce slayt gösterisi hazırlatmayı unutmaa
artık cıksam ıı olcak sabah bız erkenden burdayız ama sen bu saatlerde gelırsen karsılasamayabılırz erken cıkcam yrn:)optum ıyıaksamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?