2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

cnm öylede misafirin gelir karışırlar evin dağınık olur çat kapı geliverir gelin yemeği bizde yiyin derler özeliniz kalmaz

canm kesinlikle yanlş bi kararr...
sık sık gidip napcanz ki ya valla sonra sen pişman olursun o kadar yakın nie oturdum diye
kuzenimde altlı üstlü oturuo bin pişmann bebeği sabah bıkarıo akşam alıo olmuo sürekli beraberler özel hayat kavramı kalmıo ayy bilmiormm

kesinlikle canm sürekli beraberler ya sinir oluo ama elden bişi gelmio bi hafta sonu eşiyle kahvaltı yapamıyo bi akşam baş başa yemek yenmio hep beraber hep beraberr

ay bak korkutmayın benı :)))

canm ben çevremde olanlardan örnek vereyim de :)
bizim de evimiz yürüme 15 dk falan haftada bi gün gidiyoruz yetiyo onlara kalsa hergün gelin diyorlar eşim evimiz ayrı niye hergün gelelim diyo da ben zor durumda kalmıyorum

ay bak korkutmayın benı :)))

canm korkutma deil de öyle oluyo bi yerden sonra düşüncelerin güzel ama ev yakın olunca çocuğu alayım ineyim evime olmuo yemek beraber çay beraber ıyy ben kocacmla yalnız daha rahatm yemeğimi bırakıp gidip kocaman sarılıp öpebiliyorum kaynanamla aynı sofrada nasıl öyle yapcam:roflol:

ama caspersy haklı cnm hadi bebiş oldu bebeği büyütmenede karışırlar
yok öyle yapma yok bu böyle olmaz
şımartırlar çocuk senin lafını dinlemez sonra
ay en iyisi uzak olmak

evet canmm ben bebiş istiyorm ama şimdi yapsak kaynanam bakacakk ayy hayır ben kendim büyütcem inşş bebeğimi hem bakıp sonra da dır dır ediyolarr

bak sımdı bunları ble yazıon aklıma sokuyon olmuyo ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…