- Konu Sahibi merwecik_20
- #1.461
ya caspersy haklı merve napcan kaynanana yakın olup mümkün olduğu kdr uzağa git
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm öylede misafirin gelir karışırlar evin dağınık olur çat kapı geliverir gelin yemeği bizde yiyin derler özeliniz kalmaz
hadı ya bende meshur semra kayanananın oğlu ataya cok benzetıodum ılk bastada zamanla gözum alıstı benzemıo:))
ya zaten onlardan baskakımsem yok ıstda bızımkı 9sene snra olan bı cocuk cok kıymetlı sıksık gıdılır gelınılır e bıde cocuk olunca bız ıse gıderız bebegı sabah bırak aksam al zorluk olmasın dımı:)9
canm kesinlikle yanlş bi kararr...
sık sık gidip napcanz ki ya valla sonra sen pişman olursun o kadar yakın nie oturdum diye
kuzenimde altlı üstlü oturuo bin pişmann bebeği sabah bıkarıo akşam alıo olmuo sürekli beraberler özel hayat kavramı kalmıo ayy bilmiormm
ay bak korkutmayın benı :)))
ay bak korkutmayın benı :)))
ama caspersy haklı cnm hadi bebiş oldu bebeği büyütmenede karışırlar
yok öyle yapma yok bu böyle olmaz
şımartırlar çocuk senin lafını dinlemez sonra
ay en iyisi uzak olmak
canm korkutma deil de öyle oluyo bi yerden sonra düşüncelerin güzel ama ev yakın olunca çocuğu alayım ineyim evime olmuo yemek beraber çay beraber ıyy ben kocacmla yalnız daha rahatm yemeğimi bırakıp gidip kocaman sarılıp öpebiliyorum kaynanamla aynı sofrada nasıl öyle yapcam:roflol:
busefer eşıne alkıs alkıs:) evt okdr uzak olabılır 10 dkka felan
bak sımdı bunları ble yazıon aklıma sokuyon olmuyo ama:)))
ama öyle canm uslu uslu yemek yenmio ki :):kedi::1hug: