- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.141
mınıcık bı caydanlık bıde demlık caylardan aldınmı se gıyınene kdr cay olur yada aksamdan yap at termosa:)
az kaldı az
senin düğün de mayısdaydı dimi bnm gibi
biz daha gün bile almadık :bbo:
bende buna koptum yaww:)senın ıcın hayatım hep dısarıyamı suslencem dersın
evt bızımkızların nısanlıları askere gıttı hepsı şafak sayıyo bugun 146 gunlerı kalmıs olmalı 15 mayısta gelıolarmıs benımde 22 mayıs ya 146 artı 7 dıyıp pispis sırıtıom gıcık yaa dıolar bana:) ee 4 senedr beklıoz olsun okdr
bızde salonlar tutldu nıkah gunu alıncak sadece
yok çay hep taze olcakmış içermi termosda uyuzum
bide demleme olcak öyle sallama demlik fln onları da içmiyo delikafadulden
yok çay hep taze olcakmış içermi termosda uyuzum
bide demleme olcak öyle sallama demlik fln onları da içmiyo delikafadulden
bulupda bunamasın söle ona aaaa baştan cok alıstırmayın yanı ben hep neysemo olmaya calıstım bastan ıyı olupda snra normale dönunce evlenınce deığıstın sen oluyosun o yuzden herkese gayet oldugum gıbıyım hatta bısı anlatcam bırazdan:)
az sonra
ayy dışarı süslenme die bişi kalmadı zaten makyaj bile yapmıyorum krize girio evde yapsam yetermiş kırmızı ruja bayılırım sürdürmüo bende evde bi sürüyom bi sürü :)
o zaman kendi yapsın canım :)
ayy hayırlısıyla hepsi olur kızlar
nikahınız önceden mi olcakk salonda mı kıyılcakk
bulupda bunamasın söle ona aaaa baştan cok alıstırmayın yanı ben hep neysemo olmaya calıstım bastan ıyı olupda snra normale dönunce evlenınce deığıstın sen oluyosun o yuzden herkese gayet oldugum gıbıyım hatta bısı anlatcam bırazdan:)
az sonra
ayy hayırlısıyla hepsi olur kızlar
nikahınız önceden mi olcakk salonda mı kıyılcakk
inankı öle ama makyaj yapmıom geneldeesortman gıyıp cıkıom bazen kot spor ayakkabısı ıse gelırken öleyım sacımıda toplayıverıom evımdesuslenıp puslenmeyı daha cok severım dısarda rahat etmelyım:)sımdı yrn etek ve cızme gıymeyı olanlıom ama carsı gezcez ya ıstda cantaya spor ayakkabımıda atcam:)
anam 5 dk gittim sayfalar almış başını gitmiş, yavaş yav yetişemiyorum :))
Aşkım aradı cumartesi yüzük bakacakmışız sositososito
Mervecim bende evde süslenmeyi daha çok seviyorum, nasipse evlenince koceme süslenecem
bende salonda olsun istemiştim ama aşkım yook boşverr dedi
ayrı nikah yaptık deli masraf oldu 300lira kadar :)
ayy biz yüzük bakmaya gittiğimizde saatlerce karar verememiştik yaa ayy ne güzel günlerdii
ay ay cnm söz yüzüğü için tek taşmı alcan yoksa alyansmı bak sözlünün parmağını boş bırakma onada yüzük alın nişanlanınca takarım fln derse olmaz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?