2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

sımdı ben anlamadımaılen burda nısanlın ordamı ordamı oturcaksınız burda napıosun hıcbırını anlamadım yaw:)

Nişanlım ist da ben burda oturuyorum geri ist a gidiyorum =))

he he çünkü ekim benim öz ablammmmmmmm :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

..

slm kizlar bende geldim

bende tontisim vermem lazim, yazin nisan var ins, ama sevdicegim ne gerek var verme diyor ve beni cildirtiyor

neyse bir nisan 2009 dan beri 13 kilo verdim, yazdan sonra biraktim simdi tekrar basladim bir haftadir 3 kilo vermisim

umarim böyle devam ederim yaza kadar

:ecrin_bebek:

:))) teşekkur ettım ablacım herkes abla dıe hıtap edıo sakıncası yok heralde ??

yok gülüm benim hoşuma gidiyor, zaten yaşım oldu 30 he he he
taçsız 10 ay önce antalyaya taşındı önce istanbulda oturuyorlardı, istanbulu çok özlüyordu rabbimde onu, evlendirip tekrar oraya gönderiyor...

bende mart 2009dan berı 15 kg verdım 93dum 78 oldum ama 4 aydır 78ım veremıom ınsallah gıtcek ama

allah gönlune göre vermıs öleyse ekım abla ssen nerde oturuyosun bu arada

yaa cok sevındım ben kartalda oturucam yakın oralar bırbırıne ve orda yenıden cevre edınıcem cunku doğma buyume antalyadayım ben

nasıl verdin canım sakın diyet deme ama

yok dıyet deıl:) normal ekmek yıyodum oda cok yedırıyodu onu kaldırdım cavdar ekmegı yemeye basladım canım ne ıstıyosa yıyorum kendımı zorlamadım yemıcem etmıcem dıe ama öğlen saatlerınde yedım bıgun cok yedıysem dıger gun az yedım ama ılaçkullandım ben reductıl gercı 9 ay ıcınde 3 kez 1er ay kullanmadıgım zamanlar oldu ozamanlarda gerı aldım kıloyu öle yanı ama reductılı çok kılolular kullanabılıo ve hıcbır hastalıgı olmaması gerekıo 3-5 kılo ıcın kullanılırsa zararı oluomus

Hımmmm..

ablacım bişey soracağım bu tarçın karanfil zencefil vardı ya onu aç karnına mı tok karnına mı

o ilaç beyne yeme emri veriyormuş onun için eşim kullandırtmadı zararı olabilir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…