- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.821
ya ınankı cok sevındım cnm ev almanıza ne guzelıstedıgın herseyı ıstedıgın gıbı yavas yavas yaparsın sımdı hayırlı olsun mutlu huzurlu oturun ınsallah benımde boyası yapılıyor bugun be burda oturdugum yerden telefon acıom kayınvalıdemle babamaa surası söle olsun burrası böle dıe cok komık oluyo:)
ıyıyım tatlım ne olsun ya çalışmaya devam zamanda cabuk gecmeye basladı artık bu kılolarla basım dertte cnm ya onun dısında bırde adet duzensızlıgım var baska da bı sıkıntı yok cok sukur sen neler yapıyosun bayadr görusemıoz
iyiyim ben de. ben iş değiştirdim eski yerde deilim. gerçi şimdi evdeyim ama. daha rahat bi iş. pazar günü ilk kez aileler karşılaştı ve beni istediler. söz gibi oldu işte. nisan 10 yada 11 inde nişan yapıcaz evde. ben de bunlarla uğraşıyorum.
kilolar ben de de hala aynı cnm. ben de spora ve yüzmeye başladım. diyetisyene gidiyorum. inşalah nişana kadar biraz veririm.
ya cok sevındım sonunda resmıyet kazandınız:) tebrık ederımallah tamamına daha cabuk erdırsın.elma dıyetını okudumda o da aklıma yattı gıbı en azından şu fos kıloyu atmaya yardımcı olur dıe dusunuyorum onuda denıyım ben:)
ne yedıgımı yazıyrum ya az önce yarımsalatalık ve 1 fıncan yesılcay göturdum mıdeye ohh:)
Hatunlar ne yapıyorsunuz =))) evlendim geldimmmm çok gelemiyorum buraya idare edin özledim sizi
Hatunlar ne yapıyorsunuz =))) evlendim geldimmmm çok gelemiyorum buraya idare edin özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?