- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.801
kızlar ben buralrdaym ıkıncı gelınlık provamda yapıldı ılk provanın ustune 2.5-3 kg aldıgım ıcın tabıkıde moralım bozuldu 15 gundur öle gezıom anlatamam yanı bıde hem uzuluyorum hemde bogazımı hala tutmuyrum kendıme uyuz oluyorum.3.provanın tarıhınıde dedım ben szı ararım zayıflaynca dedım:) snra bu hafta ıst gıttım 1 gnlugune yıne evımızı tuttuk 500 tl.doğalgazlı gercı peteklerı eskı tıp petek ama problem deıl 3.kat böle hertarafı acık aydınlık bı ev bugun boya alıyorlar yarın boyancak ıste.az önce rengının tartısmasını yaptık heryer kum bejı yatak odası pembe olcak seker pembesı alıyolar ben dıom kı koyu olucak onlar dıo karanlık olur dıolar en son nısanlıma dedım telde ben uyucam heralde dedım napıyosanız yapın benm dedıgımı alıolarr artık sanırım:)öle ıste sızlerde ne var ne yok
kızlar ben buralrdaym ıkıncı gelınlık provamda yapıldı ılk provanın ustune 2.5-3 kg aldıgım ıcın tabıkıde moralım bozuldu 15 gundur öle gezıom anlatamam yanı bıde hem uzuluyorum hemde bogazımı hala tutmuyrum kendıme uyuz oluyorum.3.provanın tarıhınıde dedım ben szı ararım zayıflaynca dedım:) snra bu hafta ıst gıttım 1 gnlugune yıne evımızı tuttuk 500 tl.doğalgazlı gercı peteklerı eskı tıp petek ama problem deıl 3.kat böle hertarafı acık aydınlık bı ev bugun boya alıyorlar yarın boyancak ıste.az önce rengının tartısmasını yaptık heryer kum bejı yatak odası pembe olcak seker pembesı alıyolar ben dıom kı koyu olucak onlar dıo karanlık olur dıolar en son nısanlıma dedım telde ben uyucam heralde dedım napıyosanız yapın benm dedıgımı alıolarr artık sanırım:)öle ıste sızlerde ne var ne yok
sakardeniz geri toplayalım bu topiği yaa
kızlarrr gelin hadiii
mervecmm zayıflarsn canm ya moral bozmak yokk tamam mı tatlmm
eviniz de hayırlı olsnn şimdidennn koyu renk olması iyi olmş canmm
ben de bi koşturmadır gidiyo canm ya ev aldık ev taşıcaz şimdi boyası falan yapılıyo eşya topluyorm harıl harıl
canım benim. ben de fırsat buldukça spora gidiyorum artık. ama moral bozma. meyve yoğut gibi şeyleri yemeye çalış. az yeme ama bu tür beslen.ben 12 bardak su içiyorum. en az 8 bardak iç.
hayırlı olsun eviniz. allah güzelliklerle oturtmayı nasşp etsin. ne güzel işte. herşey düzelir yeterki çok üzmeyelim kndimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?