2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ben de iyiyim şükür gelinlik işini halletim mobilaylarda bitti gün de aldık ama 100 kişilik düğün yapabilceğimiz orta bütceli bir yer arıyoruz onu da buldum mu oh be dicem artık inş senin nasıl giido hazırlıklar

oh oh hayırlı olsun canım
varmı gelinliğinin resmi eklsene
benim şimdilik bi hazırlık yok canım ya haziranın 5 i ya mayısa kadar halletcezde daha başlamadık

yok malesef çekecektim ama modaevindeki terzi izin vermedi henüz patentini almadım dedi,
defileden sonra çekersin dedi, daha çağırmadı provaya çağırsın belki ozmn izin verir ama şöle söleyim üstü bol taşlı eteği de simli tülden prenses modeliymiş bilmiyorum valla annem nişanlım herkes sevdi inş içime siner

inş canım benim bilmiyorum valla
onla rçok beğendi ben de çok beğendim ama böyle rüya gibyidi gelinliği giyince bişe düşünemdim heycanlandım sanırım
bi de internetten büsürü model bulup gitmiştim bana dediki modaevindeki bayan bunlar çok güzel modeller ama eskiler 2009lar bıktık bunları dikmekten demode oldu bunlar dedi, yani anlaıcağın hilal denemeden modaevine gitmeden gelinlik öle netten pek beğenilmiyormuş

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Uzun süredir yazamadım buraya..Nasıl gidiyo rejimler?Zayıflayan var mı?
Bana gaz verecek birileri var mı?
Ben kendimi saldım yine bu aralar..

günaydn hilalimm nasılsın bakalımm
ben zayflamaya karar verdim çikolatayı bile azalttım yani :))))
10 kilocuk versm süper olcakk rahat 38 beden olurum o zmann

kızlar ben buralrdaym ıkıncı gelınlık provamda yapıldı ılk provanın ustune 2.5-3 kg aldıgım ıcın tabıkıde moralım bozuldu 15 gundur öle gezıom anlatamam yanı bıde hem uzuluyorum hemde bogazımı hala tutmuyrum kendıme uyuz oluyorum.3.provanın tarıhınıde dedım ben szı ararım zayıflaynca dedım:) snra bu hafta ıst gıttım 1 gnlugune yıne evımızı tuttuk 500 tl.doğalgazlı gercı peteklerı eskı tıp petek ama problem deıl 3.kat böle hertarafı acık aydınlık bı ev bugun boya alıyorlar yarın boyancak ıste.az önce rengının tartısmasını yaptık heryer kum bejı yatak odası pembe olcak seker pembesı alıyolar ben dıom kı koyu olucak onlar dıo karanlık olur dıolar en son nısanlıma dedım telde ben uyucam heralde dedım napıyosanız yapın benm dedıgımı alıolarr artık sanırım:)öle ıste sızlerde ne var ne yok

mervecmm zayıflarsn canm ya moral bozmak yokk tamam mı tatlmm
eviniz de hayırlı olsnn şimdidennn koyu renk olması iyi olmş canmm
ben de bi koşturmadır gidiyo canm ya ev aldık ev taşıcaz şimdi boyası falan yapılıyo eşya topluyorm harıl harıl

canım benim. ben de fırsat buldukça spora gidiyorum artık. ama moral bozma. meyve yoğut gibi şeyleri yemeye çalış. az yeme ama bu tür beslen.ben 12 bardak su içiyorum. en az 8 bardak iç.

hayırlı olsun eviniz. allah güzelliklerle oturtmayı nasşp etsin. ne güzel işte. herşey düzelir yeterki çok üzmeyelim kndimizi.

ya ınankı cok sevındım cnm ev almanıza ne guzelıstedıgın herseyı ıstedıgın gıbı yavas yavas yaparsın sımdı hayırlı olsun mutlu huzurlu oturun ınsallah benımde boyası yapılıyor bugun be burda oturdugum yerden telefon acıom kayınvalıdemle babamaa surası söle olsun burrası böle dıe cok komık oluyo:)

ya kıloma acayıp taktım ama yaktıkca da hıc gıtmıyo bu meret o yuzden artık takmıyorum:) bıde adetım duzensız 4 aydır 1 kere olabıldım oda ocak ayındaydı doktora gttım bı ılac verdı kullan 10 gun ıcınde olursun dedı 7.gun hala tık yok onada tepem atıyo hanı olım bıtsın kılo vermeye baslıyım dımı ama:) tşkur ederım ıyı dıleklerın ıcın ve tavsıyelerın ıcın cnm

evt topıc ıhmal edıldı kendı adımaözurdılıyorum telafı edelım:)

bu arada tacsız prensesımız evlendı ya ses soluk yok foto felan koysa keske:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…