2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

UOTE=caspersy;11125794]amaninnnn
kızz naptınızz siz ölee
:)))
inşş düzelir canım benmmm

ekşın kızım adrenalın yukselttık bırazdan arar bısı olmamıs gıbı napıon hayatım der benm kecılıgım tutmazsa duzelırıs

senın dugun nezaman bıde nerdesın[/QUOTE]

tutmasın o zaman kızz
ahh ahh diyen bendim bee bi daha gelse düğün günüm diyee:dilcikar:

ekşın kızım adrenalın yukselttık bırazdan arar bısı olmamıs gıbı napıon hayatım der benm kecılıgım tutmazsa duzelırıs

senın dugun nezaman bıde nerdesın

tutmasın o zaman kızz
ahh ahh diyen bendim bee bi daha gelse düğün günüm diyee:dilcikar:[/QUOTE]

bakalım seycım oda kaktusune sahıp çıksaymıs:) araba geldı yollımm gelırım

caspersy bende kitap yazmak istedim ama doğru düzgün bişey bulamadım ajanda tarzı bişiler aradım ama yok :sinifsinif: çokta güzel oluyordur yav kaydirigubbakcemile2

kızlar biraz önce bunun siparişini verdim netten.38 Tl idi + 6.95 kargo ücreti 44.95 Tl ye gelecek bana

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]"]

ada turkuaz kahve bısı aldıgını ceyız topıgınde okudum ne aldıgını burda gödum:) bende salonumdakı kösem koyu kahve ya turkuazla kombın yapmayı dusunuyodum super oldu valla hayrlı olsun

bızım mayısta 2006 agustostan berı beraberız 2008 temmuzdan berı nısanlıyıs benım okulun bıtmesını bekledık nısan ıcın dugun ıcınde keyfımı bekledık:) sımdı ev harıc hersey hazır ıste salon felanda tutuldu aralık gıbı olsa bıle azkalmı cok kalmamıskı:)

ay canım ne bileyim uzun geliyo, sorun çıkacak sanıyorum kuruntu işte :))
Ama ne yapayım çok seviyorum aşkımı, Allah bozmasın
:asigim:

selam kızlar bayağıdır giremiodum işyerinde internetler kontrol edilmeye başlandı da
adaer güle güle kullan cnm çok uygun fiyata almışsın rengi de çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…