2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kızlar sabah ac karna ve aksamkı tartı arasında en az 2kılo oynar ogunku fazlalıgın nedenıbır cok sey olabılır yanı hıcbısey yemeyerekde metabolızmanı durduruyosun cnmcım.agzın bos kalmasın sıksık atıstır ama kalorısıne dıkkat et bakalım bugun annemlebasladık haftaya kdr bakayım kılo verebılırsem lısteyı paylasıcam burda

paylaş paylaş belki işimize yarar evet diorum ya metabolizmam durmus vaziyette suanda

günaydın prensesler:)))
you-know canım sen kendi elinle metabolizmanı durdurmuşsun günde bir öğün yersen ilerde kilo alırsın benden uyarması sabah kalktıktan sonra yarım saat içinde mutlaka kahvaltı yap ki metabolizman çalışmaya başlasın, vücudunu bir şokla yeme şeklini değiştir normalde sebze ağırlıklı yiyorsan protein ye 2 gündene, yemeklerini düzenli ye yoksa vücudun kıtlık moduna geçer ne yersen yağa çevirip depolar, ben o hataları çok yaptım siz yapmayın canım..akşam hiç tartılınır mı niye durduk yere moralini bozuyorsun sabah aç karnına wc ye gittikten sonra üstünde bir şey yokken tartıl:)))

slm kızlar
tavsiyelerinizi yapacam mutlaka evet yemedigim halde kilo alıyorum bi göbeğim çıktıki hamile gibi
dun adayla konustum bu arada hepinizi öpüyor acayip yogunmus ondan giremiyorum fazla dedi

slm kızlar
tavsiyelerinizi yapacam mutlaka evet yemedigim halde kilo alıyorum bi göbeğim çıktıki hamile gibi
dun adayla konustum bu arada hepinizi öpüyor acayip yogunmus ondan giremiyorum fazla dedi

slm.
adayı ben de merak etmiştim. sağolsun.
ne kadarlık evlisin canımm.

o çaylar zaten mahvetti hayatımı. hele sinameki ve anason çayı içmiştim ıyyyy sıcak su en iyisi. ben son zamanlarda nane,ıhlamur çayı vaya sıcak su içiyorum. sıvı almak önemlisi. bu arada 2 kilo daha verdim onbeşgünde sanırım. bol su içiyorum. çorba tüketiyorum. sade maden suyu acayip iyi gitmeye başladı. bunları içince yemek yemeğe fırsat kalmıyor zaten.

merhaba kızlar ben bılındıgı gıbı pazartesı dıyete basladım ona konsantreyım:) pazartesı gunu sıze değişmelerı yazacagım bakalım nolmus:) sımdılık bısı olmadı tabıkı

bu arada dugunde kocalarınıza hedıye aldınızmı alcakmısınız aldıysanız ne aldınız alcaksanız ne alcanız:)

canım sinamekiyi çok zorda kalınca yani kabız olduğunda 1-2 gün içmelisin sürekli ğiçilmesi sakıncalı hem bağırsaklara bağımlılık yapıyor hemde uzun süre içildiğinde bağırsaklarda bulunan minik tüycük benzeri emilim yapan şeyleri döküyor, o da ileride bağırsak kanseri olma riskini arttırıyor bilginize sunulur...ama yeşil çay düzenli içildiğinde kilo verdirmesede almamızı engelliyor metabolizmayı hızlandırıyor

m.m.m.m. geçmiş olsun kuzum senin yazılarını pek göremedim hala hastamısın..

diyete başlayan keklikler sandaloz sakızı+ elma sirkesi topiğine bir göz atın işinize yarayacağını düşünüyorum yağlardan gidiyor bizzat denedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…