2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Beni unuttun hayın ada :mymeka:

canım özür dilerim vallahi kasıtlı yapmadım

ayy kızlar hayrdr inş içimde bi sıkıntı var kendimi tutmasam ağlıcam yaa

ağlammmaaaa canım benim güzel şeyler düşün

bugün çok işim var yaa, yetişemiyorum size, adada beni unutmuş zaten mafoldumben
casper bazen oluyor öyle hava kapalıysa ondan da kaynaklanabilir, eşini ara sesini duy bişeyciğin kalmaz canım

aşkolsun canım ayy şimdi üzüldüm ya özür özür özürrrr

benimki genelde kolye bileklik falan alıyor. gümüşçüler bizim sayemizde ayakta :hulya:

benimki de geçen sene sevgililer gününde künye almıştı.Bir arkadaşıyla kapalıçarşıya gitmiş sırf bunu almak için,yanında ki arkadaşı demiş ben de Hatice ye gümüş künye almıştım sonra ayrıldık,ayy bizim ki bir korkmuş altın künye almış.O gün bu gün bileğimde takılı :) zaten altın alacaktım ama o öyle söyleyince tamamen altın almayı kafaya koydum demişti kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlarrr byyy

görüşürüz canımmmmmm

aşkolsun canım ayy şimdi üzüldüm ya özür özür özürrrr

tamam canım tamam özrün kabul edildi...
He bi şartım var affetmek için :)) şu çoklu alıntıyı nasıl yaptığını bana öğreteceksin...

cnm ben kınamda kırmızı bi abiye alcam ama diktirmicem hazır modellerden bişiler bakcam artık inş gzl bişiler bulabilirm

bide belki bindal alırım kına yakılcağı sıradada onu giyerim aslında bindal almayı pek düşünmüyorum ama bakalım

adacım arka planda kadınlar kulübünün resmiyle yazı gzl olmuş mail at sen şimdi şımarsın brz

alınca fotoları görürüz artık canmnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…