- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.561
süt yok cnm ya
ne için süt?
:sinifsinif:
tatlı ihtiyacını bayaaa gideriyor eğer tatlı bişey yediysen süt insülini dengeliyor ve tatlı istemiyorsunnn
bugün çok işim var yaa, yetişemiyorum size, adada beni unutmuş zaten mafoldumben
casper bazen oluyor öyle hava kapalıysa ondan da kaynaklanabilir, eşini ara sesini duy bişeyciğin kalmaz canım
hmm bunu bilmiyodum sğl cnm
caspersy hadi sana menü yapalım bgn kaynanandaymışın yrn yaparsın yemeği maksat kafan dağılsın
ayy kaynanamdayım dedim aradm evde yoktu gezio hatun
ama gelmiştir eşim ben ararm demişti her cuma gidiyoruz da :)
ayy bana oluyo arada böyle saolun güzellerr
beni de takmayın siz çatlaklık var biraz :))
ay ay ay nazlıymıs bugun caspersy nasılda nazlanırmısaksam kocısıne ben onları özledım der sımarırmıs kocası ona kocaman bı sarılırmıs 2 guzel söz eder sakınlestırırmıs yrn neselı neselı gelırmıs yanımıza bence aynen böle olcak:)))
sut muhabbetını bende bılmıodumm bak
tektost dııl ya 11 gıbı 1 dılım kek yemıstım ben kac kere zıplıyım:))spora baslıcam 15 ocaktn snra
ay ay ay nazlıymıs bugun caspersy nasılda nazlanırmısaksam kocısıne ben onları özledım der sımarırmıs kocası ona kocaman bı sarılırmıs 2 guzel söz eder sakınlestırırmıs yrn neselı neselı gelırmıs yanımıza bence aynen böle olcak:)))
tektost dııl ya 11 gıbı 1 dılım kek yemıstım ben kac kere zıplıyım:))spora baslıcam 15 ocaktn snra
yerim senin çatlaklığını yaa. tatlı gelin. maşallah diyelim sana. bak gezmeye gidiceksin ne güzell.
valla casperim bende de ara ara oluyo, hatta geçen böyle oldum. Kendi kendime diyorumki bu aralar ağlamadımya nöbet geldi...
Bizim doğamızda var geliba...
15 ocağa kadar kaçıcakmısın spordan olmaz sende 150 kez ip atla akşam kaydirigubbakcemile3
ip bulamazsan ipsiz atla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?