2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

aslında benim suçum yoktu ama bana patladı.
akşam amcamlara uğradım, annemlerde ablamla günden geldiler, geçerken beni alın dedim.
Ablamda içeri geldi, annem eve gitti meğer anahtar ablamdaymış. Annemde kapıda kalmış, tekrar geri döndü ablamla gittiler. Ablama bağırmış oda küsmüş gitmiş. Sonra ben geldim eve hem ablamın hemde anahtarını sinirini benden çıkardı. Annemin isabet tahtası gibiyim sinirlendikçe bana bağırıyo, sonrada git al gel şu kızı diyo hem annemin sinirini alıyorum hemde ablamla aralarını yapmaya çalışıyorum, ne güzel dimi (

annenin sinirleri gerilmiş canım. sen aralarını yapmaya çalışmakla en iyisini yapmışsın. sen sakin davran üzme kendini. sonra siniri geçince annenle konuşmaya çalış bence. üzüldüğünü anlasın.

her zamanki annem işte ben alıştım artık.
Menopoza girdi birden parlayıveriyo, siperde genelde ben olduğum için, bana patlıyo ama gidince beni çok arayacak

afiyet olsnn m.m.m.m
bende yedim mama geldim :))
depresyoncum takma ya arada gelir anneleree
2 sayfa önce galiba düğün davetiyem var bak bakalm beğencen mii

ben davetıye kısmındaydım en son:) ben fotomuzdan bı davetıye yapmayı dusunmustum hatta bıkactane tasarlamıstım bıle ama kaynpeder fotolarınız atarlar kızım herkes saklamazdedı bende hakverdım yerlerde çöplerd ene işimız var:) ama kına gecesı ıcın fotodan yaptırcam 50 -70 tane kadarcık:))

mmmm ne demıstık hepımız guzelız ınceyız:)) depresyon sana uzuluyorum kızım ya evde sureklı atraksıyon yasıyosun ama ilk baslarda olur öle seyler annenın belkı annenın yapısı bu belkıde senın de evden gıdecegını dusunmek onu bu hale getrmıs olabılır ya

cnm sana kızmamış ki sinirlenmiş ya o sırada gözüne sen görüşmüşsün

canm magnet çok şirin oluyo da işte beyin inadı tutmuştu o yüzden yaptıramadm bende gönülsüz olunca mutlaka aksilik çıkıyo çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…