- Konu Sahibi merwecik_20
- #2.481
casper sen Ank.damı oturuyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
depresyonnn cnm senden dün bi gelinlikçinin isim ve nosunu istemiştim bulabildinmi
aslında benim suçum yoktu ama bana patladı.
akşam amcamlara uğradım, annemlerde ablamla günden geldiler, geçerken beni alın dedim.
Ablamda içeri geldi, annem eve gitti meğer anahtar ablamdaymış. Annemde kapıda kalmış, tekrar geri döndü ablamla gittiler. Ablama bağırmış oda küsmüş gitmiş. Sonra ben geldim eve hem ablamın hemde anahtarını sinirini benden çıkardı. Annemin isabet tahtası gibiyim sinirlendikçe bana bağırıyo, sonrada git al gel şu kızı diyo hem annemin sinirini alıyorum hemde ablamla aralarını yapmaya çalışıyorum, ne güzel dimi (
evet cnmmmcasper sen Ank.damı oturuyorsun
aslında benim suçum yoktu ama bana patladı.
akşam amcamlara uğradım, annemlerde ablamla günden geldiler, geçerken beni alın dedim.
Ablamda içeri geldi, annem eve gitti meğer anahtar ablamdaymış. Annemde kapıda kalmış, tekrar geri döndü ablamla gittiler. Ablama bağırmış oda küsmüş gitmiş. Sonra ben geldim eve hem ablamın hemde anahtarını sinirini benden çıkardı. Annemin isabet tahtası gibiyim sinirlendikçe bana bağırıyo, sonrada git al gel şu kızı diyo hem annemin sinirini alıyorum hemde ablamla aralarını yapmaya çalışıyorum, ne güzel dimi (
ya bide ben şu kalori listesini tekrarmı eklesem kaydirigubbakcemile3
canm magnet çok şirin oluyo da işte beyin inadı tutmuştu o yüzden yaptıramadm bende gönülsüz olunca mutlaka aksilik çıkıyo çünküü
bence ıyı yapmıssın ıcınde kaldıysa bebısı yaptırır dagtrsrn ıkınızınde gönlu olmus olur
evet cnmmm