2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

casperım kaçta çıkıyorsun işten? Ben şimdi yemeğimi yiyeğim saatimi geçirmeyeyim,ben gelene kadar gitmiş olursan yarın görüşürüz bebeğim.Aaaaa sana bugün menü ayarlamadık,tüh ya

hayatin icinden.....ask-sevgi kosesi.......sevgini haykir......telefonunuza gelen son mesajcik gibi bir seydi bu topige girin kizlar :)

sesinizi duydum sız daha yatagınızda mısılmısıl uyurken ıse 10 dakıka erken geldım gecmısı okıyım dıe okuncak gıbı deıl 50 sayfa da olmaz kı ama 50 sayfa ya maşşallahh:)))

gunaydın kızlar ayyyy cok guzeldı yaaa gıttım askım beklıodu havalanında aten aptal ucak 1 saat gec gıdebıldı eve gectık hemen aten gec olmustu yemek yedım 11de evdeydık 1e kadar oturduk 1de herkese dedım hadı yataklara sabah 7de kalkarız 8 kahvaltı sonra cıkarız dedım:)

sabah 7yı gecıodu kalktım kahvaltıyı hazırlarkene kaynanam uyandı herseyı hazırladıktan snra gıttım kayınpedere kalk hadı ekmek yok dedım oda banane gıt kocana söle alsın dıo bende ona kıyamam dedım halbuki ekmek var uyansın dıe dedım

aşkımın yanına gıttım kalk dıom kalkmıom ustundekı yorganı cektım yaaaa dıo baktım olcak gıbı deıl teptım attım aşağı uyandı:))

aman okadar arastırma boşaymıs canlarım mahallede bı mobılyacı vardı gıttım baktım snra dedım baska yere de bakayım maltepeye gectık orda baktım bıraz da en son ılkmagazaya gerı gıttık.cunku sonra teslım alacagım ıcın tanıdık bırı olsun ıstedım snra bıyerını begenmem bıseyı eksık olur muhattap bulamam baska yerde olsa.

ilönce yatak odama karar verdım beyaz agırlıklı sıyahlarıda olan bı yatakodası sectım dolabı aynasız dekor olsun dıe sıyahaynalı cam koymuslar yatagını ve bazasını aldım ıste baslıgınıda perdemın fonundan yaptırcam ozaman:))

köşe manyagıyım ben evımızde köse var hemde cok rahat acıncada 3 kısılık yatak oluyo orda cok hos oval bı köşe vardı ama yatak olmuyodu adamda dedıkı bu köşeye yazık olur yatak yaparsak dedı hakverdım:)) ozaman bunu alalım dedık varsın yatak olmasın ölçülerını evı tutunca odaya göre rengınıde askıtom sectı sade renk sevıo ya benımkı kahvelı tonları tercıh ettı burda oturup kalkıcaz bu odaya kombın halı ve perde rengı aranıyorr:))bılgılerınıze

gelen mısafırler yatsın dıe de 2 cekyat aldık onun rengını ben sectım koyu mor:) desen ıstemedım duz renk olucak oranın halısını ve perdesını cok acık lıla dusunuyorum

yemek masası aldım vıtrın ıstemıodum sadece masasını aldım sımdılık evın durumuna göre bı komıdın alabılırım sonra.

yatak odası baza yatak 3000 tl tuttu cekyatlar 1200 yemek masası 700 köşe 2600 dedım adama ındırım yap bısı ıstemıyım yoksa hedıye ısterım dedım oda 100 tl ındırdı saolsun nakıtte:))) bende deıdmonu bı gec tamam100 tl ındırdın bı orta sehpa 1 uclu sehpa 2 battanıye alırım dedım adamda sehpalara okey dedı battanıye 1 tane dedı tamam ama kendım secerım hepsını dedım bıde yazılı kagıt aldım elınden kendı secebılır dıe öğleden önce hallettık yanı mobılya ısını:))jhepsi çok içimesindi darısı sızlere kuslarım

dugun salonuma gıttık davetıye bastırcaklar onu sectık davetıyeye cok para verılmesınden yana deılım cnku önune gelen herkese verıosun ırtıp atıolar böle ınce uzun kahverengı modellerden sectım ustune de kendım yazdım annem babam ayrı ya aman dıkkat dedım ısımbölgesı hassasmutlaka anamın soyadı olmalı dedım şimdı bıraz ıs var gelcem hemen muck

günaydın çıtır güzeller

merve destan döktürmüşsün kızz

walla özlettin kendini sabah sabah koparttın beni demek çocuğu yataktan attın he kaydirigubbakcemile3

eşyalarında hayırlı olsun canım önemli olan içine sinmesiydi içinede sinmiş ne güzel o zaman darısı ev bulmana

canmm hoşgeldinn harikasınn güle güle kullan tüm eşyalarınıı

günaydınn canmm benmm

casperım kaçta çıkıyorsun işten? Ben şimdi yemeğimi yiyeğim saatimi geçirmeyeyim,ben gelene kadar gitmiş olursan yarın görüşürüz bebeğim.Aaaaa sana bugün menü ayarlamadık,tüh ya

günaydın bitanemm akşam iletini görmedim çıkmıştım 17,45de
evtt menü ayarlamadınız bana neyse yarın ayarlarız artık bu akşam kayınvalideme gitcez yemeğe rahatım yanii

gunaydın kızlar ya amma kaynatmıssınız haaa:)) tesekkur ederım iyi dılekler ıcın ama askımı özledım galıba bıdaha martta gıderımkanımca

kızlar dun ben ızınlıydım patroncum durmustu ısyerınde geldımkı bır temız bır temız anlatamam yanı:)) acaba adam bana hergun böle görmek ıstıyorum mu demek ıstedı:)

yaa 3 ay önce bugün nasıl bi telaş içindeydimm akşama kına vardı bu saatlerde çoktan kalkmştm ayy çok güzeldi yaa ben bi daha yaşamak istiyorummm:sinifsinif:

evt ya 50 sayfadan fazla kaynamıs ortalık nasılsın hersey yolundamı aksamda yemege gıdıyormussun hadı bakalım hayat sana guzel valla bugun daha ıı anladım yanı bılıosun kı aksam kocanlasın bızse gun sayalım daha

yaa 3 ay önce bugün nasıl bi telaş içindeydimm akşama kına vardı bu saatlerde çoktan kalkmştm ayy çok güzeldi yaa ben bi daha yaşamak istiyorummm:sinifsinif:

anlat ozaman yasatalım sana :) kına vardı sen bu saatlerde muhtemelen kalkmıs kahvaltı felan yapıyordun aksamakına varya kuaförefelan gıdılck daha oo cok ısın var

Günaydın canlaar...Herkese hayırlı cumalar...
Bakıyorumda topiğin güllerinden biri gelmiş, Merve siz süper bir aile olmuşsunuz yaa, hayırlı olsun eşyaların canım benim...
Ulen ne titiz patronun varmış benimki hayatta temizlemez...
Casper canımcım ben burdayım yalnız değilsin

evtt valla ii kaynattık canmm
eveett hayat bana güzell hele dün aşkımı öyle çok özlemiştim ki saat sayıyodum eve gittim 15 dk sonra kocacm geldii normalde 1,5saat sonra geliyoduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…