- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.321
hehe ben gün boyu tuvaletteyim akşamları içmiyorum gece tuvalete kalkıp uykumu bölmemek için kaydirigubbakcemile3
bugünkü menüm :)
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı (işe geç geldim uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3 ) 10:00 da yaptım o yüzden kahvaltı + ara gibi oldu saati ama neyse : çeyrek ekmekte kaşarlı+zeytin ezmeli tost + 1 fincan çay
öğle 12:45 : 1 kepçe ( bugün kaseyi doldurmadım) domates çorbası + 1 tabağın içine 1 dilim beyaz peynir + 4 dilim salatalık + 2 dilim domates + 3 adet yaprak sarma koydum,bunları yedim :)
ara 15:00 2 adet yaprak sarma + 3 dilim salatalık + 1 dilim domates + 2 adet form bisküvi
akşam yemeğimi yine öğle yemeğinden ayırdım 18:00 gibi yiyeceğim : 1 adet yaprak sarma + 1 dilim beyaz peynir + 4 dilim salatalık + 2 dilim domates ( belki 1 küçük dilim ekmek ya da 1 adet sigara böreği ama belki oda)
amaninn yine aç durdun yani adaa
kızlarr elma diyeti diye bişi buldumm forumdaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html
o diyeti okudum ben cnm çok sağlıksız o ya
kahvaltını normal ediyosun sonra gün boyu elma başka bişey yemiyosun :1shok:
canm biraz deiştiririz bizde öğün aralarında yeriz elmayı :)
ayy çok severim zaten elmayı ben ama akşam yemeğinde elma yersem kocacm kızar bana
casperım ne yapacaksın katlanıyoz valla gelinlik sevdasına :)
kızlar ben arada kapatıyorum tamamen gidiyorum sanmayın ok. mi bebekler gerçi sizin gitmenize az kaldı birazdan terkedersiniz burayı ben de evde kalırım bir başıma.Sonra başka topiclerde paparayı yer gelir yine sabah size ağlarım offf offff
Aşklarımız için nelere katlanıyoruz yaa, yok kilo ver, yok bakımlı ol, bunun bide çocuk doğurması var, umarım değerlerimizi bilirler.
Adacım sadece bi yanlış anlaşılma olmuş boşver canım yaa sen takıl topiclerine, sinirlerini bozmaya değmez...
Şimdiden iyi akşamlar diyimde patroncum bırakacak beni...
kızlar benm mesai bitti ben gidr hepinize iyi akşamlar
adaer kimsenin moralini bozmasına izin verme
caspersy ztn çıtıpıtısın sen ye yemeklerini
depresyon sende kendine iyi bak
hepiniz cici bakın kendinize
kızlar benm mesai bitti ben gidr hepinize iyi akşamlar
adaer kimsenin moralini bozmasına izin verme
caspersy ztn çıtıpıtısın sen ye yemeklerini
depresyon sende kendine iyi bak
hepiniz cici bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?