2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

sabah kalkar kalkmaz sirkeli su içiyorum
sonra bi pors.k-flexs
hemen ardından maydanoz suyu bu arada 30 dk.spor
saat 14 gibi bi elma
akşamda salata ama 18 den sonra bi şey yemiyorum
18 00 dede maydanoz suyu içiyorum
3 günde 1.5 kilo verdim bile...
diyen bi arkadaş var kızlar başka topiktee yararlı olur belkimm

bugünkü menüm :)

sabah kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı (işe geç geldim uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3 ) 10:00 da yaptım o yüzden kahvaltı + ara gibi oldu saati ama neyse : çeyrek ekmekte kaşarlı+zeytin ezmeli tost + 1 fincan çay

öğle 12:45 : 1 kepçe ( bugün kaseyi doldurmadım) domates çorbası + 1 tabağın içine 1 dilim beyaz peynir + 4 dilim salatalık + 2 dilim domates + 3 adet yaprak sarma koydum,bunları yedim :)

ara 15:00 2 adet yaprak sarma + 3 dilim salatalık + 1 dilim domates + 2 adet form bisküvi

akşam yemeğimi yine öğle yemeğinden ayırdım 18:00 gibi yiyeceğim : 1 adet yaprak sarma + 1 dilim beyaz peynir + 4 dilim salatalık + 2 dilim domates ( belki 1 küçük dilim ekmek ya da 1 adet sigara böreği ama belki oda)

bende bgn öğle yemeğinde bi kase dolu çorba ve bi dilim ekmek yedim sevdiğim yemek yoktu kaydirigubbakcemile3

kızlar ben arada kapatıyorum tamamen gidiyorum sanmayın ok. mi bebekler gerçi sizin gitmenize az kaldı birazdan terkedersiniz burayı ben de evde kalırım bir başıma.Sonra başka topiclerde paparayı yer gelir yine sabah size ağlarım offf offff

Aşklarımız için nelere katlanıyoruz yaa, yok kilo ver, yok bakımlı ol, bunun bide çocuk doğurması var, umarım değerlerimizi bilirler.
Adacım sadece bi yanlış anlaşılma olmuş boşver canım yaa sen takıl topiclerine, sinirlerini bozmaya değmez...
Şimdiden iyi akşamlar diyimde patroncum bırakacak beni...

tamam şekerimm
yaf yarım saat daha burdaym canm benn amann gitme sende başka topiclere o zamann:1hug:

ayy en düşündüren kısmı da çocuk doğur canmm ayy nasıl olak yaff
ii akşamlar bidenemm

kızlar benm mesai bitti ben gidr hepinize iyi akşamlar

adaer kimsenin moralini bozmasına izin verme

caspersy ztn çıtıpıtısın sen ye yemeklerini

depresyon sende kendine iyi bak

hepiniz cici bakın kendinize

kızlar benm mesai bitti ben gidr hepinize iyi akşamlar

adaer kimsenin moralini bozmasına izin verme

caspersy ztn çıtıpıtısın sen ye yemeklerini

depresyon sende kendine iyi bak

hepiniz cici bakın kendinize

güle güle canım yarın görüşürüz.

casper öpüyorum seni canım

depresyonnnn görüşürüz bebişim

merwecik ne yaptı acaba merak ettim,gelsede anlatsa hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…