- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.161
hadi bakalım o zaman ben de yemek yiyeyim öpüyorum canlarım sizi
bu arada tam tamına bugün 4 ay kaldı :) 24 nisan 2010 gellll artıkkkkk
slm kızlar
kusura bakmayın bekarların topiğine daldım ama bi slm vermek istedim bu arada hepiniz nişanlısınız galiba allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar bi ömür mutluluğunuz hiç bozulmaz inşallah
ada ben tam bilmiyorum ama. benim ahmet abim var. 5-6 sene önce işte düğün sonrası eve gitmiler. ve 10-12 arkadaşı çat kapı gelmişler. sibel ablada gelinlikli falan halaaa. ve ellerinde bir sürü yiyecek içecekle gelmişler. döke saça da yemişler mi. çikolata yiyorlar çöpleri oraya buraya atıyorlar, bisküviler yerlerde geziyor falan. sinir olmuşlarr. bi güzel temizlik yapmışlarr kötükedihüso
slm kızlar
kusura bakmayın bekarların topiğine daldım ama bi slm vermek istedim bu arada hepiniz nişanlısınız galiba allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar bi ömür mutluluğunuz hiç bozulmaz inşallah
ayyy kovarım ben herhalde eve adımımı atcam batırcaklar evimi yokya yada onlara temizlettirirm
slm kızlar
yok kıss bende burdaymm hoşgeldimm
seni takib ettim de geldim zaten :kedi::kedi:
ama çok tatlı kızlar var burda inşallah herşey gönüllerine göre istedikleri gibi olur :Saruboceq:
inşş canmm bende bi slm verim diye uğradm ama hepsi birbirinden hoş sohbetli o yüzden ayrılamıom senide görmek isteriz artık aramızdaa
inşallah fırsat buldukça gelirim sohbete
bu arada hoşbulduk kızlar
seni takib ettim de geldim zaten :kedi::kedi:
ama çok tatlı kızlar var burda inşallah herşey gönüllerine göre istedikleri gibi olur :Saruboceq:
tamam tatlımm
kızlar yemeğe gittiler gelirler birazdan :1hug:
inşş canmm bende bi slm verim diye uğradm ama hepsi birbirinden hoş sohbetli o yüzden ayrılamıom senide görmek isteriz artık aramızdaa
geldim geldim
öğle yemeğimide yazım bi dilim ekmek bi kase ezogelin çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?