2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

slm kızlar
kusura bakmayın bekarların topiğine daldım ama bi slm vermek istedim bu arada hepiniz nişanlısınız galiba allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar bi ömür mutluluğunuz hiç bozulmaz inşallah

slm kızlar
kusura bakmayın bekarların topiğine daldım ama bi slm vermek istedim bu arada hepiniz nişanlısınız galiba allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar bi ömür mutluluğunuz hiç bozulmaz inşallah

başlık 2010 da evlenecekler olsa da, kapımız herkese açık. aramızda evlimiz de var. hoşgeldin. benim nişan falan yok henüz ama 2010 temmuzda inşallah evli olacağım.

ayyy kovarım ben herhalde eve adımımı atcam batırcaklar evimi yokya yada onlara temizlettirirm

kızlar şimdi düğünden sonra salondan çıkınca evimize gideceğiz ya casper sen tecrübeni paylaş bebişim
kimler geliyor gelinle damadın yanında erkek tarafından birileri mi oluyor kız tarafından mı yoksa karışık mı :)

canm düğün gün içinde olursa kızı kaynanasının evine götürüyolar kız tarafndan da gelen oluyo yani bizde öyle oluyoo
ama bizim düğün 11 gibi bitti adet yerini bulsun diye kaynanamn evine çıktık on dk oturduk bi şerbet içtik :)
sonra evimize gittik büyük görümcem geldi bide 3 arkadaşımız
hediye paketlerimiz çoktu da anca getirdiler
sonra görümcem gtti
arkadaşlar arabanın süslerini falan söktüler 20 dk sonra falanda onlar gitmiş oldu canm

ayyy kovarım ben herhalde eve adımımı atcam batırcaklar evimi yokya yada onlara temizlettirirm

kim sinir olmaz yaa. geçenki düğünde de konvoyda olay oldu. tam virajda yok kestiler. bir de tehlikeli biryerdir orası. eyvah dedim biri uçtu içimiz kalktı.. para için durdurdu. artık düğün yerinde baya sıkıştırmışlardır. düşüncesiz insanlara gıcık olurumm

seni takib ettim de geldim zaten :kedi::kedi:
ama çok tatlı kızlar var burda inşallah herşey gönüllerine göre istedikleri gibi olur :Saruboceq:

inşş canmm bende bi slm verim diye uğradm ama hepsi birbirinden hoş sohbetli o yüzden ayrılamıom senide görmek isteriz artık aramızdaa

adacıım blog süper, düşüncelerini o kadar güzel yansıtmışsinki kitap moduna girdim valla, sıkılmadan okuyuverdim...
Bu arada şu pirayeyi iyice merak etmeye başladım en kısa zamanda almam lazım bu kitabı...
Yeni gelen arkadaşlarda varmış, hoşgeldin keremgül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…