- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.141
klava:
kaçtıı :)
yok yani üstümde gelinlik cadı gelin gibi göründüm gözlerine
ayy bide millet ne meraklı gelinliği tutup yardım etmeye!!!
ne yardım ama sinir bozucu bide kaynanamlarn binaın önünde cırladm bi kaç kişiye
en son eşim de cırladı
ayy eteği tutulm merdivenden rahat çık diolar dedim uzak durun benden :)
sonra eşim saolsn aldı çiçeği elimden caspersy e bi dokunmayın zaten zor çıkıyo gelinlikle dedi aşkm önde ben arkada arkamzdan gelenlerde bi kat aşağıdaın çıkmıştk eve
Allah tan aşkım kiloya falan çok takmaz. ben taktığım için çaba gösterirsağlığını bozma,çok zayıf olmanı istemiyorum der. :asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahtan bzm bina asansörlü ya gelinlikle bide merdiven çıkamam
asansörede gelinlikle sadece ben sığarım ztn bide nişanlımı alırım yanıma geri kalan merdivenden çıksın kaydirigubbakcemile3
cnm siz şimdi ondan önce evlenceksiniz ya o onada bozulmuştur kendi dururken kardeşi evleniyo fln herkes dicek şimdi ona sen ne zmn evlencen fln diye o o yüzden takmıştır
dedim görünme gözüme parçalıcam seni
ondandır canım. çünkü benim de bazı arkadaşlar var. inan benimkiyle başladığımızı bile söyleyememiştim. çünkü hemen kendilerini düşünmeye başlıyorlar. bi de görümcen 2 kat olmuş kıskançlığı. görmemezlikten gelmek en iyisi o zaman peşinden ayrılmaz
ada ne gıcık yaff kesin kıskanıyodur sizii yolunda giden bi ilişkiniz var sonuçta pis görümcee
asansörede gelinlikle sadece ben sığarım ztn bide nişanlımı alırım yanıma geri kalan merdivenden çıksın kaydirigubbakcemile3
zaten sağlık en önemlisi canmm
Allah tan aşkım kiloya falan çok takmaz. ben taktığım için çaba gösterirsağlığını bozma,çok zayıf olmanı istemiyorum der. :asigim:
zaten sağlık en önemlisi canmm
evet öyle canım. zaten yıllardır tanıdığı için kilolu halimi de biliyor zayıf halimi de.. :1hug:
kızlar şimdi düğünden sonra salondan çıkınca evimize gideceğiz ya casper sen tecrübeni paylaş bebişim
kimler geliyor gelinle damadın yanında erkek tarafından birileri mi oluyor kız tarafından mı yoksa karışık mı :)
kuzum yemek yeym gelim anlatm tamamm:1hug:
çöp gibi olup sağlık arayan çok güzeller sizin şükürler olsun sağlığınız yerindee
Rabbime şükürler olsnn
kızlar şimdi düğünden sonra salondan çıkınca evimize gideceğiz ya casper sen tecrübeni paylaş bebişim
kimler geliyor gelinle damadın yanında erkek tarafından birileri mi oluyor kız tarafından mı yoksa karışık mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?