2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahtan bzm bina asansörlü ya gelinlikle bide merdiven çıkamam
asansörede gelinlikle sadece ben sığarım ztn bide nişanlımı alırım yanıma geri kalan merdivenden çıksın kaydirigubbakcemile3

cnm siz şimdi ondan önce evlenceksiniz ya o onada bozulmuştur kendi dururken kardeşi evleniyo fln herkes dicek şimdi ona sen ne zmn evlencen fln diye o o yüzden takmıştır

artık bilmiyorum canım niye ama ben sadece huzurlu olmak istiyorum hepsi o

dedim görünme gözüme parçalıcam seni

ayyy koptum buna ya

kuşum evet ya insanlar birinin mutluluğunda hemen kendi mutsuzluklarını düşünüyorlar
kız ben o güvenlik görevlisi kızı parçalardım sen nasıl durdun anacım

ada ne gıcık yaff kesin kıskanıyodur sizii yolunda giden bi ilişkiniz var sonuçta pis görümcee

sadece iyi anlaşmaya çalışıyorum ve bir tek huzur istiyorum,diğer gelini de bu tanıştırmış o kız da önceden bunun arkadaşıymış sonradan abisiyle tanışmış vs. şimdi gelinle konuşmuyorlar,onunla tamamen küsler,bu gidişle ben de soğuyacağım evlenince iyice elimi eteğimi çekeceğim o olcak

Son düzenleme:

ayy zor oluyo zaten önden tarlatanı az kaldırmak gerekio ama az fazla kalkarsa iç çamaşırına kadar açılıyo amann dikkatt ediinn

Allah tan aşkım kiloya falan çok takmaz. ben taktığım için çaba gösterir sağlığını bozma,çok zayıf olmanı istemiyorum der. :asigim:

ahh canım benim çok şanslısın o halde benimki benden daha çok istiyor zayıflamamı tabi çocuk eski halimi özlüyor ne yapsın

ben yaşadım desenize apartmana giriyoruz sağa dönünce benim evimin kapısı geliyor giriş katta evim :)

zaten sağlık en önemlisi canmm

sana katılıyorummmmm canım

kuşum evet ya insanlar birinin mutluluğunda hemen kendi mutsuzluklarını düşünüyorlar
kız ben o güvenlik görevlisi kızı parçalardım sen nasıl durdun anacım

neyse ki aşkım benden önce davranıp azarladı. sonra üzüldü. şimdi senin moralin bozulur iyice diye beni neşelendirmeye falan çalıştı.

kızlar şimdi düğünden sonra salondan çıkınca evimize gideceğiz ya casper sen tecrübeni paylaş bebişim
kimler geliyor gelinle damadın yanında erkek tarafından birileri mi oluyor kız tarafından mı yoksa karışık mı :)

hadi bakalım o zaman ben de yemek yiyeyim öpüyorum canlarım sizi

bu arada tam tamına bugün 4 ay kaldı :) 24 nisan 2010 gellll artıkkkkk

ada ben tam bilmiyorum ama. benim ahmet abim var. 5-6 sene önce işte düğün sonrası eve gitmiler. ve 10-12 arkadaşı çat kapı gelmişler. sibel ablada gelinlikli falan halaaa. ve ellerinde bir sürü yiyecek içecekle gelmişler. döke saça da yemişler mi. çikolata yiyorlar çöpleri oraya buraya atıyorlar, bisküviler yerlerde geziyor falan. sinir olmuşlarr. bi güzel temizlik yapmışlarr kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…