2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canım kayınvalidenin yanında ne kadar olabilirsinki şuan seninde kendine göre işlerin var...
Ama nişanlında bunalmış olmalı kimseye bişey diyemeyince sana sarıyodur.
Görümcen ilgilenemiyormu annesiyle

keşke bnimkide kıskansa kaydirigubbakcemile3

ayy yok yaa bakalım kaç saat sürecek bu hali ya biz çok kıskanınca ayarlarımız bozuluo film izlioz mesela güzel bi bayan çıktı açık saçık olmasına gerek yok kıyametleri koparıom ne bakıon diye o da bana yapıo aynısnı yuvarlanıp gidioz Şeniz

Ay alemsiniz valla, ben hiç kıskanç değilmişim meğer :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay siz süpersiniz ya
walla aynı şeyi bende yaparım mesela yolda yürürken hani duraklarda fln afiş asılıyo ya bayan resmi fln warsa bağırırım ben ne bakıyosun diye o da bana delimisin der gibi bakar kaydirigubbakcemile3

cnm anne ve ablalar eğer evin tek oğluysa çocuklarını yada kardeşlrini gelinden kıskanırlarmış ay ama bnm öyle bi durumum yok Allah korusun

evt canmm eşim tek oğlan deil ama abileri şehir dışında başta var gibiydi kıskançlık şükür geçtii
ama yiğenleri var 3 ve 5 yaşında bi türlü sevemediler beni üzülüyolar dayım nie seninle evlendi diye :)
birer yüzük istiyorlar bizde sizinle evlenelim hep beraber evli olalm die

doğru diyorsunuz kızlar çıldırmak işten değil ayyy neler neler
casperım biliyor yazılarımı okudu ( ADANIN GEZİLERİ: Zaman Bana Sormadan Geçiyor,Hayat Devam Ediyor... ) ya kayınvalidemi anladı o iyice
ama daha oraya yazmadığım şeyler de var bunlar topluca sıkıntılı ya,bizim nişanlanacağımızı duyunca teyzesi ne dese beğenirsiniz bu ne acele bir şeymi oldu acaba!!!
acele dediği de 2003 te başladı bizim 2009 temmuz da nişan oldu bu aradaki süre çok azmış gibi acele diyor ya,ay gülsem mi ağlasam mı bilemedim

kaydirigubbakcemile3
dayım niye seninle evlendi demelerinin nedeni seni kendilerinin beğenmiş olması demek
sen dayısıyla evlenmeseydin belki o alcaktı seni baksana bizde evlenelim seninle dediğine göre kaydirigubbakcemile3

ay kusura bakma terbiyemi bozcam ama teyzesine de ohaa diyesim geldi ayrıca sanane bişey oldysa da oldu terbiyesiz 6 senelik flört döneminden sonra nişan için acelemi denir

ayy o zaman kıyametler kopuyo zaten canm film takıoz izleyelim die ama kriza girioz film yarıda kalıo
dün de taşıyıcı diye bi film taktık izliyoduk görümcemler geldi yarıda kaldı bu akşam inş dicem ama kurtlar vadisi var yaa

ayyy orda evet hamileyim acele etmemz lazım derdim ben olsam uyus kadın yaa

ayy bizimki de aslında yapıyormuş ya sizinkileri okuyunca dank etti :)
örneğin şirket içinde sigara içilmiyor ya artık hani şirketin kapısının hemen yanına yer yaptılar orada içiliyor ben de oraya iniyorum mesela ee mola verince de onu arıyorum diyelim konuşuyoruz ya o esnada bir erkek çalışan geliyor o da içiyor sigara falan ayy içimden diyorum allahım konuşmasın şimdi bu adam yoksa bizimki sesini duyacak çıksana yerine ne yapıyorsun sen orada falan bir sürü tantana

yok canm dayısıyla evlenmek için öyle diolar ikisi de erkek :)
3 yaşndaki diyo ki dayım evine gitti evlendi üzülüyorm dio ama geliyorz biz diyorum kaynanam bakıyo da ona ama sende geliyorsun sadece dayım gelmiyo dio :)
dayımla uyuma dio sakın onu özleme sevme dio daha neler nelerr:roflol:

:roflol::roflol::roflol:delikafadulden

bnmki bazen beni kıskandırmak için şirket içinde geziniyorum fln diyo bende hıı diyorum bu sefer diyoki aa ama senin burda bağırman gerekirdi ne dolaşıyosun kızlaramı bakıyosun diye diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay kız olsalar dicem hadi dayısına aşık
bende küçükken dayıma hayrandım
ama bunlar erkek bide kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…