2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canlarım size dün bu kk da olan bir şeyi anlatacağım daha doğrusu ben diğer yazdığım topicte bir mesaj yazdım ama inan olsun durumun bu noktaya varacağını düşünmemiştim ay çok sinirlerim bozuldu olayı mesajlarla açıklayayım ben en iyisi

adaer kaçakkk diye seslenen arkadaş ta 80-89 topiğinden bir arkadaş ayyy çok ihmal ettim orayı da neyse size yazacağımı yazayım da oraya da bir selam vereyim :)

gitme ztn bi yere bırakmayız nereye gidicen aa olmaz
o kıza da söyle bzm sinirimizi bozmasın azcık kilo alsın kaydirigubbakcemile3

ayy gitmem kızz bırakır mıyım sizii
bende diom kızım sinir etme kilo al diye ama yok anam zayıf almıyo hiç düğünde gelinliği zor oturtmuştuk üstüne son iki üç günde 3 kilo verdi arkadan ipliyli de sonuna kadar çekip üstüne anca oturtmştk
inşş sizde öyle olursunuz gelinlikle bol uğraşlı zamanlarınız olur terzinin tadilat yapmaktan sıkılırr :roflol:

casperim tebiki gitmeyeceksin bee Şeniz
Bizimde bir gelin vardı 44 kiloyla evlendi, bacakları o kadar inceydiki benim bileğim kadardı yani o kadar.
Şimdi ise benide geçti, ama yakıştı yani fizik güzel...

yok cnm gelinliğin içine girdiğimde zayıflamış olma hayaline nerdeeee dedim yerimseniben

yaf böyle yemeye devam edersen zayıflarsn canm yaa anaaa amma negatifsiniz hadi bakalım açıyorruz müzikleri ve sandalyede kıvırıyoruzz ortamı müsait olan varsa kalksn göbekte atsın hadi bakalımm:dance::dance::dance:

oynamayı bilmiyorum ama patronlar olmasa açardım şimdi oynak bi müzik brz pozitif olurdum caspersy müzik açamıyorum ben sen söylesene banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oynamayı bilmiyorum ama patronlar olmasa açardım şimdi oynak bi müzik brz pozitif olurdum caspersy müzik açamıyorum ben sen söylesene banakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canmm hemen söylüyorum
haluk dinliom şimdi yandırdın kalbimi
ama atiye açcam sallaaaa

200. sayfa diye demiştim bidenemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…