- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.961
amin güzel gelinler çok saoln :Saruboceq:
inşallh bnde en güzel şeklde atltcam Allhn iznyle düğün tarihimde burdan duyrcm hepinze acaba bni listeye eklicek adam bulablcekmym :roflol:
Ayhh Denizimmmm Ali Rızaa beni mahfedio zaten içim acıo adama yaa manyak gbi isliorm bide sırnaşık şey
Ayhh Denizimmmmmmmmmm hadee senin heycanında başlasın yeawrumm nası kudurtçam seni o zmn görürsn bna diodun ya az var az var die görcen o zmnnnn azıı çoğuuuu :lepi: :sm_cool:
çekinmekkk değil ttatlımmm çokkk kalabalıkk oluoo bugece süperrr:))))
bırak cvp atmayııııı okuyamıorumm bileeeee hhızdann:))))))opuyorumnanaktan
hhehheeh şeydaaaa seniii herr durumda eklerr tatlımmm merak etmeeeeeeeee:)))))
Yafru o listeyi ben yazdım zati ben düzenleyebiliorum bitek doğal olrk tbikide bulabilceksin la ne biçim soru o öleklava:
evet haklısın betülcm :lepi:
bn kocişimleym rahtsz etmyn faln delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
evet seydam yaa adamın sesi zaten içinden konşyrmş gibi birden bi bağrıo ses kulklarımz sağr olcaktı izlerkn aman baydı bn izlemiorm artık delikafadulden
yaaa seydam yap ltfen yaaa bn zaten heycnlı tipim valla düşer bayılırm sırnaşık şey
iyide güzelim yaa burda olmzsan yani tatil yok aaa bn kocişimleym rahtsz etmyn faln delikafadulden
tamam tamam haklısın seydam sen bni eklrsn tabikide Şeniz
Manyahh hatunn sen yazın evlenmicenmi temmuzda fln düşünmüomusunz ee ne zmn alcaksınız tarihii martın sonunda nisanın başında alırsınız söz oldkdan snra ee bende o sıra evli olmycam yeawrummm 29 MAYIS da evleniorum Allah'ın iznyle unuttun glba kaydirigubbakcemile
Ayh ben izliorum yaa merk ediorum dha doğrusu dinliorum o sırada genelde topicte takılıo oldğm için burda yazıorum yazarkende dinliorum sırnaşık şey
Bananeeeeee ben sakin bi tipim heycan fln yok biri bana hatırlattımı çıldırıorum ama sen bana sölerken iyiydi demiiiii sırnaşık şey
Kız Denizim bu takvim 12 yi geçtkten snra hemen günü azaltıo ya dün 12 yi geçti saat hemen 4 ay yazdı ay ben bi heycanlandım warya anlatamam ya 4 aycık sadece o kdr kaldı yaaaaaaaa :1shok:
yaaa keşkee benmdee 4 ay kalsaaa(((((((((
Hoşgeldin canım..
Nasılsın?
Ayh nolursunuz artık bu soruya gerçekten cwp wermek istemiorum en başta yazdım konuyu açarken..
2010nun taze gelinleri ve gelin adayları olark burda toplanalım die illa evli olanlar gircek die bi şart olmadığınıda yazdım..
Aramızda çok yakın tarihte evlencek çok değerli arkdşlarımz war yeni topic açalım diye yılbaşından önce konuşulmştu taze gelinleri diye açalım dendi ee nolcaktı sadece evlenenler orda evlenmeyenler öteki tarftamı olcktı bende böle bi topic açtım..
2010 yılında evlenmişler evlencekler herşey burda işte..
Tuğçenin sorusunu cwplarken bu son cwplamam demiştim ama Meltemcim sorunu görmeden gelip sana terbiyesizlik yapmak istemedim..
Sonra kim sorarsa gerçekten cwp wermicem..
:roflol: :roflol: :roflol:
seydamm otomatğe bağlmşısn sırnaşık şey
bnde iim cnm :lepi:
evt brası süper oldu 1 günde kaç sayfa yaptık yıkılo topiğimz seydam saolsn bizi düşnp açtı burayı kaydirigubbakcemile5
evet betülcm bide gelmeye çekiniosn gelde kafanı dağt cnm yerimseniben
sagol canim hosbulduk da ne bu siddet bu celal yahu :tomato:
ben ciddi bi soru mahiyetinde sormamistim ki onu sadece artik mekan burasi mi burda mi takiliyoruz ona gore yoksa cift topic mi takip etces demek istemistim :1ninca:
valla yahu gelir gelmez noluyoruz dedim eyvahedigeldismile
birisi kizdirmis seydami oyle hissettim yani :kedi:
ben diyorum zati seyda nerde cosku orda :lepi: cicek costuran o :roflol:
evet seydamm doğru yaa bn heycndan unutyrmda akannehir
banane banane bnde seni yerinde hopltrm baaaakk az kaldı işte 4 aycuk kaldı seydammm delikafadulden
kalck cnm bnm üzülme sen biz arka arkaya evlncez nerdeyse betülcm yerimseniben
amin güzel gelinler çok saoln :Saruboceq:
inşallh bnde en güzel şeklde atltcam Allhn iznyle düğün tarihimde burdan duyrcm hepinze acaba bni listeye eklicek adam bulablcekmym :roflol:
sagol canim hosbulduk da ne bu siddet bu celal yahu :tomato:
ben ciddi bi soru mahiyetinde sormamistim ki onu sadece artik mekan burasi mi burda mi takiliyoruz ona gore yoksa cift topic mi takip etces demek istemistim :1ninca:
valla yahu gelir gelmez noluyoruz dedim eyvahedigeldismile
birisi kizdirmis seydami oyle hissettim yani :kedi:
ben diyorum zati seyda nerde cosku orda :lepi: cicek costuran o :roflol:
evet seydamm doğru yaa bn heycndan unutyrmda akannehir
banane banane bnde seni yerinde hopltrm baaaakk az kaldı işte 4 aycuk kaldı seydammm delikafadulden
güzel gelinler hepinize iyi geceler ben askımla konusup yatıcam yarın görüşürüz öpüldünüzzzemuszemus
vallaaa canımmmm ticker biiiii yaklaşsa sonaaaaaa çok sevincemm:))))
ayy canımmm sen deme bn meşgulüm rahatsız etmeyinnnnnn:roflol::roflol::roflol:
Deniizzzz coşturma beni coştururum seniiiiiiiiiiiiiii :lepi:
Yafrum ben 2 tane heycan yaşcam bi kına bi nikah ama seeeeeeeeeeeennnn oooooo
Ee sence hangimiz öndeyizzzzzzzzzz :sm_cool:
bilmiyorumkismile seve seve eklerim cnm becere bilirsemopuyorumnanaktan
güzel gelinler hepinize iyi geceler ben askımla konusup yatıcam yarın görüşürüz öpüldünüzzzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?