"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

amin güzel gelinler çok saoln :Saruboceq:
inşallh bnde en güzel şeklde atltcam Allhn iznyle düğün tarihimde burdan duyrcm hepinze acaba bni listeye eklicek adam bulablcekmym :roflol:

Yafru o listeyi ben yazdım zati ben düzenleyebiliorum bitek doğal olrk tbikide bulabilceksin la ne biçim soru o öle klava:

evet seydam yaa adamın sesi zaten içinden konşyrmş gibi birden bi bağrıo ses kulklarımz sağr olcaktı izlerkn aman baydı bn izlemiorm artık delikafadulden

yaaa seydam yap ltfen yaaa bn zaten heycnlı tipim valla düşer bayılırm sırnaşık şey

çekinmekkk değil ttatlımmm çokkk kalabalıkk oluoo bugece süperrr:))))
bırak cvp atmayııııı okuyamıorumm bileeeee hhızdann:))))))opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:

hhehheeh şeydaaaa seniii herr durumda eklerr tatlımmm merak etmeeeeeeeee:)))))

evet haklısın betülcm :lepi:

Yafru o listeyi ben yazdım zati ben düzenleyebiliorum bitek doğal olrk tbikide bulabilceksin la ne biçim soru o öle klava:

iyide güzelim yaa burda olmzsan yani tatil yok aaa bn kocişimleym rahtsz etmyn faln delikafadulden

tamam tamam haklısın seydam sen bni eklrsn tabikide Şeniz

Ayh ben izliorum yaa merk ediorum dha doğrusu dinliorum o sırada genelde topicte takılıo oldğm için burda yazıorum yazarkende dinliorum sırnaşık şey

Bananeeeeee ben sakin bi tipim heycan fln yok biri bana hatırlattımı çıldırıorum ama sen bana sölerken iyiydi demiiiii sırnaşık şey

Kız Denizim bu takvim 12 yi geçtkten snra hemen günü azaltıo ya dün 12 yi geçti saat hemen 4 ay yazdı ay ben bi heycanlandım warya anlatamam ya 4 aycık sadece o kdr kaldı yaaaaaaaa :1shok:

iyide güzelim yaa burda olmzsan yani tatil yok aaa bn kocişimleym rahtsz etmyn faln delikafadulden

tamam tamam haklısın seydam sen bni eklrsn tabikide Şeniz

Manyahh hatunn sen yazın evlenmicenmi temmuzda fln düşünmüomusunz ee ne zmn alcaksınız tarihii martın sonunda nisanın başında alırsınız söz oldkdan snra ee bende o sıra evli olmycam yeawrummm 29 MAYIS da evleniorum Allah'ın iznyle unuttun glba kaydirigubbakcemile

evet seydamm doğru yaa bn heycndan unutyrmda akannehir
banane banane bnde seni yerinde hopltrm baaaakk az kaldı işte 4 aycuk kaldı seydammm delikafadulden

yaaa keşkee benmdee 4 ay kalsaaa(((((((((

kalck cnm bnm üzülme sen biz arka arkaya evlncez nerdeyse betülcm yerimseniben

sagol canim hosbulduk da ne bu siddet bu celal yahu :tomato:
ben ciddi bi soru mahiyetinde sormamistim ki onu sadece artik mekan burasi mi burda mi takiliyoruz ona gore yoksa cift topic mi takip etces demek istemistim :1ninca:

:roflol: :roflol: :roflol:
seydamm otomatğe bağlmşısn sırnaşık şey

valla yahu gelir gelmez noluyoruz dedim eyvahedigeldismile
birisi kizdirmis seydami oyle hissettim yani :kedi:

ben diyorum zati seyda nerde cosku orda :lepi: cicek costuran o :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

evet meltemcim o bir çiçek çoşturan o bir iki üç seydaaa :roflol:

vallaaa canımmmm ticker biiiii yaklaşsa sonaaaaaa çok sevincemm:))))
ayy canımmm sen deme bn meşgulüm rahatsız etmeyinnnnnn:roflol::roflol::roflol:

amin güzel gelinler çok saoln :Saruboceq:
inşallh bnde en güzel şeklde atltcam Allhn iznyle düğün tarihimde burdan duyrcm hepinze acaba bni listeye eklicek adam bulablcekmym :roflol:

bilmiyorumkismile seve seve eklerim cnm becere bilirsemopuyorumnanaktan

Canım anlamadım ben o anlamda sorduğunu çok sıkıldım bu sorudan her gelen bişey sölüo neden topic değişti nie ordan buraya geldinz kawgamı oldu fln ya hiçmi okumuosunz konunun başında yazdığımı hangi amaçla açıldığını hay açmaz olaydım diorum o dereceye geldim artık..
Kimseye buraya gelin burda olcaksınz zorunlusunuz demedik isteyen orda takılmaya dewam eder bizi arayanlar bundn snra ordayz yazdım ben öteki topicte..
Daha söliyemicem bidnya saçma sapan yorum yapan oldu ve patlamak üzerydim Meltemcim şahsına yapılmış bi fevrilik değil eğer kırdıysam özür dilerim cnm Şeniz
Soruna cwp weriym burda takılıorus orayada takılan orda da muhabbt eden warmı hiç bi bilgim yok fakat girip yazmadım oraya topici açtıkdan snra..

evet seydamm doğru yaa bn heycndan unutyrmda akannehir
banane banane bnde seni yerinde hopltrm baaaakk az kaldı işte 4 aycuk kaldı seydammm delikafadulden

Deniizzzz coşturma beni coştururum seniiiiiiiiiiiiiii :lepi:
Yafrum ben 2 tane heycan yaşcam bi kına bi nikah ama seeeeeeeeeeeennnn oooooo

Ee sence hangimiz öndeyizzzzzzzzzz :sm_cool:

güzel gelinler hepinize iyi geceler ben askımla konusup yatıcam yarın görüşürüz öpüldünüzzzemuszemus

vallaaa canımmmm ticker biiiii yaklaşsa sonaaaaaa çok sevincemm:))))
ayy canımmm sen deme bn meşgulüm rahatsız etmeyinnnnnn:roflol::roflol::roflol:

yok cnm yaa nie öle diym kaydirigubbakcemile5
yaklaşıo zaten cnm sen merak etme kaydirigubbakcemile3

Deniizzzz coşturma beni coştururum seniiiiiiiiiiiiiii :lepi:
Yafrum ben 2 tane heycan yaşcam bi kına bi nikah ama seeeeeeeeeeeennnn oooooo

Ee sence hangimiz öndeyizzzzzzzzzz :sm_cool:

yaaa seydamm yapma yaaa kaydirigubbakcemile3

güzelim bnde çok yaşıcam ama heycnlanmıcm işte görersin :roflol:

bilmiyorumkismile seve seve eklerim cnm becere bilirsemopuyorumnanaktan

güzel gelinler hepinize iyi geceler ben askımla konusup yatıcam yarın görüşürüz öpüldünüzzzemuszemus

opuyorumnanaktan

saol cnm bnm

görüşrz sonyacm ii geceler rüynda aşkını gör öptm opuyorumnanaktan

kızlarrr siizi çokkk öptmmm ben yatayımmm opuyorumnanaktan
yarınnn görşşş inşşşş:)))))
bu arada denzcimmm bende heycanlanmam diodumm ama ölcem heycandan sandımmmm:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…