- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.981
yaaa seydamm yapma yaaa kaydirigubbakcemile3
Tamam tamam hadee acıdım yapmıorumm sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa seydamm yapma yaaa kaydirigubbakcemile3
güzel gelinler hepinize iyi geceler ben askımla konusup yatıcam yarın görüşürüz öpüldünüzzzemuszemus
kızlarrr siizi çokkk öptmmm ben yatayımmm opuyorumnanaktan
yarınnn görşşş inşşşş:)))))
bu arada denzcimmm bende heycanlanmam diodumm ama ölcem heycandan sandımmmm:))))))
kızlarrr siizi çokkk öptmmm ben yatayımmm opuyorumnanaktan
yarınnn görşşş inşşşş:)))))
bu arada denzcimmm bende heycanlanmam diodumm ama ölcem heycandan sandımmmm:))))))
Tamam tamam hadee acıdım yapmıorumm sırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet meltemcim o bir çiçek çoşturan o bir iki üç seydaaa :roflol:
Delü kızlarrrrr nabersinizzzzzzzzzz
Beni özleyenler parmak kaldırsın çabıııııkkk sempatiksalakcinni
Canım anlamadım ben o anlamda sorduğunu çok sıkıldım bu sorudan her gelen bişey sölüo neden topic değişti nie ordan buraya geldinz kawgamı oldu fln ya hiçmi okumuosunz konunun başında yazdığımı hangi amaçla açıldığını hay açmaz olaydım diorum o dereceye geldim artık..
Kimseye buraya gelin burda olcaksınz zorunlusunuz demedik isteyen orda takılmaya dewam eder bizi arayanlar bundn snra ordayz yazdım ben öteki topicte..
Daha söliyemicem bidnya saçma sapan yorum yapan oldu ve patlamak üzerydim Meltemcim şahsına yapılmış bi fevrilik değil eğer kırdıysam özür dilerim cnm Şeniz
Soruna cwp weriym burda takılıorus orayada takılan orda da muhabbt eden warmı hiç bi bilgim yok fakat girip yazmadım oraya topici açtıkdan snra..
tamam kızlarrrr gelrmmmmm zaten bi göz atınca insan ayrılamıoo ama yarın erken kalkcam kızlarrr ondan çıkıorummmm:)))) çokkk öptmm siziiii.....opuyorumnanaktan
bayılmaa canımmm amaaaaa şimdiden kendini alıştırrrr:)))))))))))))))opuyorumnanaktan
seydam gelinlik olayına ne zmn başlıosn sırnaşık şey
Aaa bak sorduğun iyi oldu cnm..
Kızlar sizden fikir istiorum hadi bana yardımcı olun..
Şimdi Allah'ın iznyle kaç haftadır ertelediğimz eğlence mekanyla görüşmemizi bu hafta yapmayı we ondan öncede etsyle görüşmeye gitmeyi düşünüorus..
Ondan snraki pazarda yani 7 şubattada gelinlikçiye gidiyim bi bakym diorum tanıdık bi gelinlkçi warmş acaba 7 şubattamı gitsem yoksa 21ndemi gitsem 7 şubttan snraki pazr 14 şbt oluo çnkü o zmn gidemeyz sizce 7side erkenmi olur ya?
takma bu kadar canim yaa bosversene![]()
bizim mekan burasi o kadar :lepi:
yok canim anladim zati bu konuda sikinti olmus o yuzden sahsi olmadigini anladim, ozure gerek yok tatlim yaa :1hug:
Valla canım aynı soruları duydumu insan ister istemez gerilio..
Neyse kusura bkmyn kızlar askm aradı onunla konuştm azcık..
Eee Meltemcim nasılsın şafak kaç?
bnce olmaz seydam gayet uygun 7 'si hem belki orayı begnmcksn başka biyere gtmk istcksn..
bnm çıkmam lazım kızlar kusura bakmyın aşkımla konşcaz görüşrz öptm çok Şeniz
gece girersem tabi siz burda olrsanız :gitme:
iyi geceler yavru ceylanlar:))))
ben geldim nasılsınız eminim iyisin bunları geçelim evet kızlar annatın bakalım bugün neler ettinizdelikafaduldensibelim senin moralin nasıl:1rolleyes:
Sibel çıkmış cnm..
Bitek ben warım..
Bende bütün gün ewdeydm hiç bişe yapmadım..
Sen neler yaptn?
he biz hemen yazmayınca çıktı herhalaklinialirimsmile
bende kuzu hiç bişey yapmadım evdeydim anca yapıştık zaten evlere:roflol: