- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.801
bence başbaşa kalıp yakından tanışmalısınız ama şehir dışı olmasa arkadaşlar rahat bırakmaz dedinee bence git ayrı odada da kalıcaksınız hoş güvendikten sonra farketmezde bence git derimeyvahedigeldismile
ewet cnm gıtmek ıcın herseyo yapıcam cunku ben bu yasıma kadar hep acabamı ole yapsam boylemı olur dıye kendımı dınledım sonrada oturdum bı tarafımın ustune...
1 kere geldım hayata yasamak ıstııorum herseyı usturuplu bır sekılde tabbıkı guwen olduktan sonra hersey guzel olur yanlışmıyım ben ona guwenmesem dırek hayır boyle bısey olamaz der dırek kapatıırdım o konuyu ama ınanın o kadar cok guwenıyorumkı ona bı kere bıle bana yanlıs kelımesını duymadım allahda gostermesın ama cok farklı ya bazen kelımeler yetersız kalıyor ıfade edemıyorum kendımı...
daha ne desin haklı gitten yana Atıyorum oyumualkisalkisalkis
ewet tatllım taylanda oyle dedı baktıkkı kar yagıyor senı zaten yormam zor durumda bırakacak bısey yapmam dedı kıyamam sana ben bılıorsun dedı sadece bas basa kalalım yeterkı olmadı dedı baktık hawa yagıslı gıder bı yerde eglenır sonrada senı ewıne bırakarım dedı...
ama sadece senle basbasa olmak ıstıorum dedı senı yakından senınde benı yakından tanımanı ıstıorum dedı nişan işine kalkıştık bılıorsun dedı bı yerden baslamak lazım dedı
1.ci onay senden geldi
bakalım şeyda ne diyecek tatlımboshayallersmile
halk arasında aşk diyoruzaklinialirimsmile
üç kelimeyle ifade oluo haniaklinialirimsmile
yanlış değilsin haklısın ve gitmelisin emme babanıda kızdırmadan ikna edereksositososito
ewet tatlım aşk sanırım zamansız gelen bir aşk...
ewe hayatım babama şimdiden söyleyeyım haftaya kız arkadasımda kalcam dıye...
Sırtındamı taşıycan adamı yürüyerekmi gidicksnz o kdr yolu arabayla gidicekmişsinz yağşlı olsada gidersinz hem muhteşem oluo şile her mewsimde..
Yavaş yavaş ve dikkatli kullandığı sürece bi sakınca olmaz bnce..
Ama dikkatli kullanması lazım pek düzgün değil şilenin yolları malum..
Nişan işine kalkıştıkmı?
Sen evet demedenmi?
Hele bi evet de de sen ondan snra desin bunları..
Gerçi evet demene gerk kalmamış baksana sırnaşık şey
hehe sölee 1 günmü kalcenizzzzz:kedi:
aman neden zamansız olsun be delüüülaelaelaelaelae
puhahahahha ay seydam ya koptum walla ewet demeden adam nısan konusuyor
bugun ceyızlerı söyledım cıddımısın sen dıyo neler aldın dıyor aşkım beraber alırdık nıye aldınkı hemen dedı dedım herseyı senmı yapacaksın dıyo yaparım sen yeterkı bana kısmet ol dıyo...
ewet seydam sıle yolları bıraz sakıncalı yawas gıderız allah ızın werdıgı surece bısey olmaz...
ewet tatlım 1 gün kalcazbayanssulusmile
Tamam o zaman cnm benden de onay çıktı..
Gidebilrsin ama içim rahat etsin kafamda soru işareti kalmasn diosan ayrı ayrı odalarda kalın..
O konuda napcaksın?
boshayallersmile eheheh lafını boşa yaptırıon gitcen tabeebilmiyorumkismile
ayrı oda muhabetini döndüğünde sölersin artık belki uyandığında yanında görmek isticensırnaşık şey
bu hafta cok ısım war dip boyamı yaptırıyımikrem rengı ternckotumu kuru temızlemeye wereyım barı bıde kıyafetımı hazırladımmı okeydır...
kızlar ya ben wizon yada tarcın rengı dız ustu cızme ıstıyorum nerden bulabılırım cok pahalı bısey almak ıstemıorum cunku farklı farklı ayakkabı gıyıyorum gerek yok yanı
heh seydamdanda onay cıktı...ayrı odamı snece seyda ???
hahahha manyakkkk koptummm bak oda olabılrı belkı yanımda gormek ısterım ben cok duygusalımdır bazen kı burcumun ozellıgı deıl duygusallık ama dedıgım gıbı cok acı cektım zamanında ılgıye ıhtıyacım war ayrı oda konusunda bırazcıkta masrafı dusunmem lazım bilmiyorumkismile gercı sen masrafı dusunme sakın dedı ama ne bılım ya aşırı hoşlanıyoorum
heh seydamdanda onay cıktı...ayrı odamı snece seyda ???
hahahha manyakkkk koptummm bak oda olabılrı belkı yanımda gormek ısterım ben cok duygusalımdır bazen kı burcumun ozellıgı deıl duygusallık ama dedıgım gıbı cok acı cektım zamanında ılgıye ıhtıyacım war ayrı oda konusunda bırazcıkta masrafı dusunmem lazım bilmiyorumkismile gercı sen masrafı dusunme sakın dedı ama ne bılım ya aşırı hoşlanıyoorum
Kadıköyde Kemal Tancanın outleti war oraya bi bak istersen cnm..
Biliomsn nerde oldğnu?
ben aynı odayada onay veriyorum eğer kafanda soru işareti yoksaboshayallersmile
sanki onay istedinde demisırnaşık şey:roflol:
ben olsam aynı odada kalıırm ama bu yeni tabe:roflol:
kız ilgiyede kanma aç gözünü accuk ama uyandığında yanında görmenin anısı başka be ayrı oda sarmaz beni:roflol:
Ya şimdi ayrı oda dersin yanındayken aşka gelir amann 1 gece birlikte UYUSAK bişey olmaz dersin o yzden bişe diyemücüümm..
Sadece UYUNUCAKSA sakınca yok bence (sakın senin şahsın adına bişey sölüorum anlama cnm )
Hangi burctunki sen?
ana nerde kuşum bayagdır gıtmıorum kadıkoye kemal tanca cok pahalı degılmıdır tatlım ya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?